Aaaaa баш рано ти го видов постот ... појма немам дали го има, баш во еден Тинекс се загледав дали го има, ама немаше таму, треба да побарам на др место пошто готово ми е и мене Инаку преубаво мириса
Мене ми помагаат лабелата од Галафарм дека се помрснички, а за ефективни резултати морам да ја спомнам Павловиќева маст. Буквално преку ноќ се обновува устето
лабелото од nivea многу ми помогнува но ако не ставам од него секој ден по некое време ми е пак устата сува и испукана а исто така и кремот бекутан многу ми ја омекнува устата
Јас го пробав ова од орифлејм,и многу помага бе,само малце ме нервира што брзо се впива на устата и после 15мин,како ништо да не сум ставила,ама па мека ми е после тоа,не ми е испукана Вреди бе за 60 ден Би го земала пак
јас си прам кружни движења со шеќер и маслиново масло ,и го оставам да поседи малце маслиновото масло да впие во кожата,потоа му клавам мед и тоа го осавам да ми стои додека не ми се смачи значи колку сакате нека стои колку подолго толку поубо.И после се бришам и клавам лабело потоа устата ми е како свила и мн мека пробајте и вие 2 пати неделно е најубо,и нормално секој ден лабело на устата или сјајче pozz
Незнам какви се салтанати не ставив на устава и уште си го имам стариот проблем, нон стоп ми е како шмиргла... А и никој не ми е крив, пуста навика да ја гризам устата ( Моментално користам лабело од Avon, мислам дека беше Avon Care (незнам точно зашто што ја одлепив етикетата ) На нивеа лабелата не ми се допаѓаат, ич немаа ефект (како зејтин од бурек да си ставил на устата), Росал не се лоши ама се зезнав последен пат, го имав Rosal shine, супер беше, ама еднаш го заборавив во ташна и ми се стопило. После тоа не се врати во нормала При крај е последново, ќе ги разгледам вашите совети па ќе пробаме уште нешто ново
Јас го користев и убав е, ги омекнува усните и има долготраен ефект, што значи не мора нонстоп да ставаш како некои лабела.
најубаво лабрло досега, ги навлажнува усните, ги прави меки, трајно не лепи... а и никогаш не ми испукала устата од кога го користам
A кај би можела да ги најдам лабелцава тоа Мелем и ова Ани што го имаше ставено?? Мене многу ми пука устава во зима,а плус па тоа што неможам да се одвикнам да ја гризам.....
Јас пред да легнам навечер ставам лабело на устата и сабајле кога ќе станам подобра ми е устата за разлика од претходниот ден
Мене од оваа есен, усните ми се нон стоп испукани и раскрварени, ништо не ми помогна како ова: Најубаво лабело кое сум го користела, навистина помага, од Зегин го зедов 116 денари.