Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Astrid

Astrid Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    23
    Проклет ПМС и менструација! Ете толку имам да кажам!!!!!!!!!!!! :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch:

2. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    ке биде или не-неееееееееееее не сакам да биде..........и ли можеби е биднато....да-не-да-не-да-не
    ма сигурно е не,само зошто ме измачува :devil: :devil: :devil:

3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.471
    Допаѓања:
    125.655
    Ако уште една мајка ми рече Блазе си ти кога ќе и кажам дека гледам филм, одмарам, слушам музика, ќе излезам и сл. не знам што ќе направам. Да бе немам деца, не сум мажена и имам слободно време. И од кога тоа децата се терет а не животна среќа па да жалиме по филм додека едно малечко невино суштество не гушка???? Мислам алоооо!!!!!!!!!!!! Некој плаче за тоа што вие го имате!!!!!!!!! Уффффффффффффффффффффффффф ама ме фрустрира ваква ситуација!!!!!!!!!!!!!

4. Tamiii

Tamiii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Уффф и ја сум многуууу изнервира :@ Какви кретени постоеле тоа да не ти се верува !!!

5. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Ејј, секогаш кога ќе ја бидам оваа тема ми иде нешто да напишам и да се испукам, а сега кога ја видов право да ви кажам ништо не ми дојде на памет за да се пожалам! Ааа не знаете колку се израдував :sun: !

6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.717
    Допаѓања:
    10.232
    Иди убиј се, направи му услуга на светов, а пред се на мене!!!! :@ :@ :@ :@ МА подопро исчезни, испари, телепортирај се во друг универзум!!!!

7. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Бррррррррррррррррр Викторче
    ќе те гризнам за газчето твое најубаво,
    тужи ме бе битно после ќе сум најисполнета :D :D
    Леле мајко, природата негде многу дава! :sweat: :inlove:

8. meredith

meredith Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    78
    се чуствувам многу нервозно ,а што е најтрагично не знам зошто , ми иде одвнатре некоја нервоза , мислам ќе убијам некого... :@ :devil:

9. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    ipitjwehtmveu5t8ow4ujt9opaw4uejtviues46thyi;uwhs4[68ethvmazipwu3v ете така истарскав по тастатура и ми олесна
    Математика глупаа :@

10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
  11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ Easy Mama.... Baby needs you :* :* :*

На beticka и blond им се допаѓа ова.
  12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Бесноооо! Како глупава закачалка си Французину никаков! Ми ја истури супата, се лепиш и ме замараш! Среќна сум што немаме следен курс заедно! Воздух ми треба воздух од тебе!

13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.929
    Допаѓања:
    203.189
    Уф... кокошки... сакате да бидете шефици, менаџерки или што ви знам јас... а бегате од одговорност... море само Авганистан е за вас! :devil: :devil: :devil:

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    леле леле, што лажго си бил ти, тежок преварант вмровски , анели не си политички определен а ?
    и така значи а , ти ми пружи шанса, јас те одбив, ти му кажуваше на другар ти нешто за кафе, јас бев вон себе и побегнав(добро е што побегнав)а денес ти се најде паметен и се обидуваш да ме мачиш? нема да ти кажам имај милост, туку ке ти кажам само КОЈ ТЕ ЕБЕ ТЕБЕ БЕ.
    :$ :rofl: инаку ме потсекаш на некој што исто ко тебе се однесуваше, тврдоглаво,ко само тој да постои, а кога му побегнав, помина време па ми звонеше и ме молеше да се видиме и повторно да бидеме заедно но јас реков НЕ и така остана :!:
    знам дека многу сакаш јас да ти бидам жртва,ама немој да се сврти тркалото, па да видиш кој е кој :!:

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    ти бе ненормален си или каков си аааааааааааа
    абе најдиси друга топка за тракалање бе глуп еден ми се здосади ми пукна филмот од твоите 15 20 минути да го ебам ми пукана филмот само да те толерирам за едно друго трето аман да му ебам мајката свати бе стоко една дена и друг човек има живот свој ми се здосади од твојот презафатен ебан живот ми се здосади савати свати
    дури и кога се ебиме твојот тел.не престанва да звони ми се здосади :@ :@ :@
    абе фати онаму упичку матер оди ебисе гонисе онаму

16. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    И овој пат ќе те игнорирам. Знам дека мојот молку ужасно те нервира, затоа и ќе си молчам.
    Како ми доаѓа да те треснам од земја не си свесна, ама ќе се воздржам од секакви можни реакции.
    Ако возвратам на твојата проклета провокација тоа ќе ти ја нахрани душичката.
    Колку си мизерна и подла. Порано беше умерена во се што кажуваш и правиш.
    Сега ни ѓаволот не ти е рамен. Проклета да си!

17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.222
    Грев ќе те фати, така да си знаеш!!!!!!!!!! :@
    Срам да ти е, срам!

18. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Навистина?Навистина мислиш дека си нешто повеќе?Ти се молам! Оди фаќај го 101от дечко и не ме мене нервирај! Ти си само едно недораснено суштество што незнае што сака ни каде да оди ни ништо! ЧАО! :@ :swear:

19. missperfect

missperfect Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    60
    Кога и да го споменат твоето име ми се повраќа вештерке стара.Си правиш како тебе ти одговара а на сите им кажуваш дека сме во добри односи :@ .Толку си дволична и итра,само ги труеш луѓето и им создаваш рани што гнојат.Не те сакам во мојот живот тебе,бескорисно суштество што игра на картата луѓето да те сожалуваат.Не те сакам бидејќи ми го загорчи животот и ме зароби во една подмолна игра.Господ ми е сведок колку плачев и се уште плачам и плаќам од тебе гнидо една.
    Ах,зошто не можам се да ти кажам во лице и да не се опседнувам со тебе?Зошто мајка ми ме воспитала да ги почитувам постарите?Зошто не ми кажа колку се сурови жените и какви ѓубриња можат да бидат?
    Посакувам да ги ослободам моите мисли и пак да ти се смеам вештерко како што ти се смеав на почетокот,бидејќи ти си само тоа,една обична смешка. :rofl:

20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Мило за драго. Ме учеја дека ако некогаш нешто требит да вратам, да вратам дупло. Аку бе срцка. Аку. Вадите муабети, кажвите што ви ум мислит, зборвите што ви уста зборвит... Ич не ми е гајле! Јајте ла*на! Најајте се убо! Здраво било! Вие ќе се смејте сега, јас на крај. Вие сега на власт, јас на крај. Вие досега идиоти, јас од сега. Ќе ја видите Катакомба како ќе ви се одмазди за секој еден кажан збор. Ќе се покаете за секој збор што сте го изустиле. Ќе и платите. Ќе и платите и ке и натплатите. Кошмар ќе ви е. :!: :devil:

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.