ке биде или не-неееееееееееее не сакам да биде..........и ли можеби е биднато....да-не-да-не-да-не ма сигурно е не,само зошто ме измачува
Ако уште една мајка ми рече Блазе си ти кога ќе и кажам дека гледам филм, одмарам, слушам музика, ќе излезам и сл. не знам што ќе направам. Да бе немам деца, не сум мажена и имам слободно време. И од кога тоа децата се терет а не животна среќа па да жалиме по филм додека едно малечко невино суштество не гушка???? Мислам алоооо!!!!!!!!!!!! Некој плаче за тоа што вие го имате!!!!!!!!! Уффффффффффффффффффффффффф ама ме фрустрира ваква ситуација!!!!!!!!!!!!!
Ејј, секогаш кога ќе ја бидам оваа тема ми иде нешто да напишам и да се испукам, а сега кога ја видов право да ви кажам ништо не ми дојде на памет за да се пожалам! Ааа не знаете колку се израдував !
Иди убиј се, направи му услуга на светов, а пред се на мене!!!! МА подопро исчезни, испари, телепортирај се во друг универзум!!!!
Бррррррррррррррррр Викторче Спојлер ќе те гризнам за газчето твое најубаво, тужи ме бе битно после ќе сум најисполнета Леле мајко, природата негде многу дава!
се чуствувам многу нервозно ,а што е најтрагично не знам зошто , ми иде одвнатре некоја нервоза , мислам ќе убијам некого...
ipitjwehtmveu5t8ow4ujt9opaw4uejtviues46thyi;uwhs4[68ethvmazipwu3v ете така истарскав по тастатура и ми олесна Математика глупаа
Бесноооо! Како глупава закачалка си Французину никаков! Ми ја истури супата, се лепиш и ме замараш! Среќна сум што немаме следен курс заедно! Воздух ми треба воздух од тебе!
Уф... кокошки... сакате да бидете шефици, менаџерки или што ви знам јас... а бегате од одговорност... море само Авганистан е за вас!
леле леле, што лажго си бил ти, тежок преварант вмровски , анели не си политички определен а ? и така значи а , ти ми пружи шанса, јас те одбив, ти му кажуваше на другар ти нешто за кафе, јас бев вон себе и побегнав(добро е што побегнав)а денес ти се најде паметен и се обидуваш да ме мачиш? нема да ти кажам имај милост, туку ке ти кажам само КОЈ ТЕ ЕБЕ ТЕБЕ БЕ. инаку ме потсекаш на некој што исто ко тебе се однесуваше, тврдоглаво,ко само тој да постои, а кога му побегнав, помина време па ми звонеше и ме молеше да се видиме и повторно да бидеме заедно но јас реков НЕ и така остана знам дека многу сакаш јас да ти бидам жртва,ама немој да се сврти тркалото, па да видиш кој е кој
ти бе ненормален си или каков си аааааааааааа абе најдиси друга топка за тракалање бе глуп еден ми се здосади ми пукна филмот од твоите 15 20 минути да го ебам ми пукана филмот само да те толерирам за едно друго трето аман да му ебам мајката свати бе стоко една дена и друг човек има живот свој ми се здосади од твојот презафатен ебан живот ми се здосади савати свати дури и кога се ебиме твојот тел.не престанва да звони ми се здосади абе фати онаму упичку матер оди ебисе гонисе онаму
И овој пат ќе те игнорирам. Знам дека мојот молку ужасно те нервира, затоа и ќе си молчам. Како ми доаѓа да те треснам од земја не си свесна, ама ќе се воздржам од секакви можни реакции. Ако возвратам на твојата проклета провокација тоа ќе ти ја нахрани душичката. Колку си мизерна и подла. Порано беше умерена во се што кажуваш и правиш. Сега ни ѓаволот не ти е рамен. Проклета да си!
Навистина?Навистина мислиш дека си нешто повеќе?Ти се молам! Оди фаќај го 101от дечко и не ме мене нервирај! Ти си само едно недораснено суштество што незнае што сака ни каде да оди ни ништо! ЧАО!
Кога и да го споменат твоето име ми се повраќа вештерке стара.Си правиш како тебе ти одговара а на сите им кажуваш дека сме во добри односи .Толку си дволична и итра,само ги труеш луѓето и им создаваш рани што гнојат.Не те сакам во мојот живот тебе,бескорисно суштество што игра на картата луѓето да те сожалуваат.Не те сакам бидејќи ми го загорчи животот и ме зароби во една подмолна игра.Господ ми е сведок колку плачев и се уште плачам и плаќам од тебе гнидо една. Ах,зошто не можам се да ти кажам во лице и да не се опседнувам со тебе?Зошто мајка ми ме воспитала да ги почитувам постарите?Зошто не ми кажа колку се сурови жените и какви ѓубриња можат да бидат? Посакувам да ги ослободам моите мисли и пак да ти се смеам вештерко како што ти се смеав на почетокот,бидејќи ти си само тоа,една обична смешка.
Мило за драго. Ме учеја дека ако некогаш нешто требит да вратам, да вратам дупло. Аку бе срцка. Аку. Вадите муабети, кажвите што ви ум мислит, зборвите што ви уста зборвит... Ич не ми е гајле! Јајте ла*на! Најајте се убо! Здраво било! Вие ќе се смејте сега, јас на крај. Вие сега на власт, јас на крај. Вие досега идиоти, јас од сега. Ќе ја видите Катакомба како ќе ви се одмазди за секој еден кажан збор. Ќе се покаете за секој збор што сте го изустиле. Ќе и платите. Ќе и платите и ке и натплатите. Кошмар ќе ви е.