od vcera sum mnogu nervii cela vecer ne mozev da spijam ja mrazam mojata sefica mozno e ponedelnik da me otpusti od rabota sto ke pravam bez rabota neznam uffffff kaj ke najdam pak rabota dosta ova odvaj ja najdev i mi se placi i istovremno sum
абе дај нека го укинат онај фб кот луѓево или скренаја со него или нервно попуштија упичку матер што се преминаја сите граници се преминаја
Се скарав со мојтата најдобра другарка заради една лицемерка уф ми иди да ја фатам за коса и дворот да го изметам со неа ама еден ден дупло ке и вратам има низ нос да и го искарам ова шо ми го направи има да плаче , има срце да ја стега али кој ден ќе биде уф луѓе помагајте што да правам неможам без мојата другарка , таа ми беше се вп животот :'( :@
уф колку сум тажна и бесна на себе, изморена од сите глупости, станувај секој ден пред зори враќај се во мрак, и единственото време што би требало да го имам за забава јас го користам за плачење и тоа поради тебе, себичен еден, фала ти за се ете баш вака си заслужувам нели ? до каде ќе стигнеме вака а ? не ми се верува... велиш дека си при крај со нервите со моево однесување а твоето ? јас не сум жена што молчи трпи и угодува, ако сакаш таква тогаш си згрешил и запомни, јас сум добра девојка но никој не може да ме менува а намалку ти, запомни го добро тоа еднаш го кажувам.
значи кога ви требам сум тука а кога ми требате вие??? а ти сељак еден научи прво како треба да се однесуваш па барај девојка да излезе со тебе...
Добро вие старки мислите дека ќе ви вратам на нешто од тоа што ме провоцирате? Нема! Ако треба во себе ќе пукам ама на вас нема да ви го дадам тоа задоволство. А ти тетко моја мила како се осмелуваш да дојдеш кај мене од кога ме направи од го*но подоле? Дали требаше да бидам безобразна и да те избркам, ако заборавате куќава е на татко ми, не на мајка ми! А ти мајко, наместо да си ги гледаш своите деца, поважни ти се внуците, не знам ти си ги родила или сестра ти? Срам да ти е мене ми бараш пари за лебот што го јадам , а за нив утре ручек ќе спремаш. Ти не си нормална, ти не си мајка. Но, нема да ви покажам слабост, нема.
АКО Е ТОЧНО ДЕКА "ТРКАЛОТО СЕ ВРТИ", ТОГАШ ВЕ МОЛАМ ПОЗАЈМУВАЈТЕ МИ ВЕДНАШ СРЕДСТВО ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕ, МОЕВО Е ГОДИНА ДЕНА ЗАГЛАВЕНО!!!!!!!
мамичке моја мила ТЕ МОЛАМ НЕ МЕ СПОРЕДУВАЈ СО ТЕТА не сум мало зверче ко неа(иако си личиме ко таа да ме родила а не ти) ко да имам сестра близначка(ама јас сум од новата ера) и не значи дека се што и се случило на неа, дека мене ке ми се случи бог да чува и да брани(смајли што се крсти)
Те мразам , те мразам , те мразам. Не си ми мајка веќе 100 пати е докажано.Можеби си ме родила ама тоа не е доволно да те сметам за мајка. Не сакам да си го валкам јазикот и да ти посакувам се и сешто, ти не го заслужуваш тоа. Но, да знаеш дека ќе умреш сама.
Не ме вади од такт, оти после сум многу лоша, додека јас сум смирена ти играш тетки, кога јас ќе се нервирам тогаш ќе дојдеш да ме молиш да знаеш!!!!!!!!!! и ќе ќутиш
ДОБРО БЕ... знам дека немате свој живот, знам дека ви е досадно и дека градов е мал... ама мајка му стара, баш мене ли ме најдовте очигледно оној кој нема свој живот се замара со туѓ,... мојата доверба ја спзна личност од која најмалку очекувам... и сега ќе си играме расипан телефон... их, немам зборови веќе, мислам дека се тресам од нервоза
само сакам да вриштам идиотки едно неблагодарни и себични можете еднаш во животот сами нешто да направите не се од мене да барате кретенки дебилни кој што сака нека да збори треба да си го сакаш животот, еден е бла бла бла абе да можам во секунда би почнала од почетокот да станам и јас ко нив се на други да се влечам а не јас нема цела вечер да спијам и ќе учам ко идиот некој и уште ќе ми кажат па учев јас па да научеше нешто може ќе знаеше барем најпрости работи боже помогни ми да не ги убијам затоа што во големо искушение сум
вчера море се јавуваш онде ми исклучваш како некој нетокму во 12 сатот денес цел ден те нема ќе видиш послем шо е моето исклучвање
леле психопату еден пореметен, неможам веке да те смислам бе алооооо ако се скараме со сегашното момче заради тебе КЕ ТИ ДОЈДАМ СО ПОЛИЦИЈА НА ВРАТА ДА ЗНАЕШ!!!!! ЗОШТО ВЕКЕ ЕДНАШ НЕ МЕ ОСТАВИШ НА МИРА????? ПРЕБОЛИ МЕ ВЕКЕ ЕДНАШ И ГУБИ СЕ ОД ЛИЦЕТО НА ЗЕМЈАТА А ти мамо, зошто мораш да креваш паника каде сум, па нели ти кажав дека сега имам момче(размисли каде би била во овој убав и сончев ден попладне)
Не знаев каде да пишувам, ама ова ми е идеално зш многу сум нервозна А бе Груевски јас те разбирам дека сега ти требаат гласови ама како бе, како бе не можам да разберам им го даде и вторник на пензионериве слободен...а бе само по автобуси се, не се издржува ова.... Биле доматите 55ден на зелено пазарче и тие јавнуваат автобусот , нормано беспалтано, и одат од последна 5 до таму ,,а во најбиската продавница доматите се 60...оф Боже па за 5 денари....туку нема со да прават дома, па ајде ќе се возиме со автобуси...... и најмногу , ме нервира што ти дишат во врат,,, демек треба да стенеш. А никој не те прашува дали си ти добар дали можеш да стоиш,,,па уште некој паметан ќе се нејде да ми каже нешто.... НЕ станувам на никој во вторник и петок, море ако треба и нека ме влечат.... кај и јас денес најдов на клиника да одам ...ама морав.. инаку.... а, да и нешто друго... а бе јас не ги разбирам луѓето кои имаат болни дома нивни блиски, па како бе може да ги пуштаат сами на клиника, една жена не можеше во автобус да се качи, парализирана кутрата и сама, јас и шофетот ја качувавме.. Да не ме разберете погрешно, мене не ми беше тешко да ја качам жената,,,, жал ми беше за неа што беше сама,,, па никаква одговорност да се немало за своите....не ги разбирам луѓево...
Абе зарем е можно да има толку големи глупаци по светов?! WTF, бркај си работа, не се замарај со мене и со тоа шо јас работам, како шо јас не ти се мешам тебе. Ти на мене си ми била конкуренција, не си ми ни до малиот прст.