Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    od vcera sum mnogu nervii cela vecer ne mozev da spijam ja mrazam mojata sefica mozno e ponedelnik da me otpusti od rabota :@ :@ sto ke pravam bez rabota neznam uffffff kaj ke najdam pak rabota dosta ova odvaj ja najdev ;( ;( i mi se placi i istovremno sum :@ ;( :@

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    абе дај нека го укинат онај фб кот луѓево или скренаја со него или нервно попуштија
    упичку матер што се преминаја сите граници се преминаја

3. Marucu37

Marucu37 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    Се скарав со мојтата најдобра другарка заради една лицемерка уф ми иди да ја фатам за коса и дворот да го изметам со неа :@ ама еден ден дупло ке и вратам има низ нос да и го искарам ова шо ми го направи
    :@ има да плаче , има срце да ја стега али кој ден ќе биде :@ уф луѓе помагајте што да правам неможам без мојата другарка , таа ми беше се вп животот :'( :@:@:@:@::@:@@

4. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    уф колку сум тажна и бесна на себе, изморена од сите глупости, станувај секој ден пред зори враќај се во мрак, и единственото време што би требало да го имам за забава јас го користам за плачење и тоа поради тебе, себичен еден, фала ти за се ете баш вака си заслужувам нели ?

до каде ќе стигнеме вака а ? не ми се верува... велиш дека си при крај со нервите со моево однесување а твоето ? јас не сум жена што молчи трпи и угодува, ако сакаш таква тогаш си згрешил и запомни, јас сум добра девојка но никој не може да ме менува а намалку ти, запомни го добро тоа еднаш го кажувам.

5. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    значи кога ви требам сум тука а кога ми требате вие??? :@ :@ :@
    а ти сељак еден научи прво како треба да се однесуваш па барај девојка да излезе со тебе... :@

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.222
    Добро вие старки мислите дека ќе ви вратам на нешто од тоа што ме провоцирате? Нема! Ако треба во себе ќе пукам ама на вас нема да ви го дадам тоа задоволство. А ти тетко моја мила како се осмелуваш да дојдеш кај мене од кога ме направи од го*но подоле? Дали требаше да бидам безобразна и да те избркам, ако заборавате куќава е на татко ми, не на мајка ми! А ти мајко, наместо да си ги гледаш своите деца, поважни ти се внуците, не знам ти си ги родила или сестра ти? Срам да ти е мене ми бараш пари за лебот што го јадам , а за нив утре ручек ќе спремаш. Ти не си нормална, ти не си мајка. Но, нема да ви покажам слабост, нема.

7. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    АКО Е ТОЧНО ДЕКА "ТРКАЛОТО СЕ ВРТИ", ТОГАШ ВЕ МОЛАМ ПОЗАЈМУВАЈТЕ МИ ВЕДНАШ СРЕДСТВО ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕ, МОЕВО Е ГОДИНА ДЕНА ЗАГЛАВЕНО!!!!!!!

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Зошто мораше вака да биде? :fubar:
    Дур да трепнеш... пуффф... снемало многу нешта... Аххх...

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    мамичке моја мила
    ТЕ МОЛАМ НЕ МЕ СПОРЕДУВАЈ СО ТЕТА :!:
    не сум мало зверче ко неа(иако си личиме ко таа да ме родила а не ти)
    ко да имам сестра близначка(ама јас сум од новата ера) :lol:
    и не значи дека се што и се случило на неа, дека мене ке ми се случи :!:
    бог да чува и да брани(смајли што се крсти)

10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Ќе ми платите за вчерашната ноќ имбецилчиња мои пијани! :drunk: :!:

11. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    се нека оди по ѓаволите!
    неможам веќе!
    на кого да му верувам???
    ;( ;( ;( ;( ;(

12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    уште чекам уште дете немој да ме провоцираш немој :envy:

13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.222
    Те мразам , те мразам , те мразам. Не си ми мајка веќе 100 пати е докажано.Можеби си ме родила ама тоа не е доволно да те сметам за мајка. Не сакам да си го валкам јазикот и да ти посакувам се и сешто, ти не го заслужуваш тоа. Но, да знаеш дека ќе умреш сама.

14. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    Не ме вади од такт, оти после сум многу лоша, :call: :call:
    додека јас сум смирена ти играш тетки, кога јас ќе се нервирам тогаш ќе дојдеш да ме молиш да знаеш!!!!!!!!!!

и ќе ќутиш :x :x :x :x

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    ДОБРО БЕ... знам дека немате свој живот, знам дека ви е досадно и дека градов е мал... ама мајка му стара, баш мене ли ме најдовте :@ очигледно оној кој нема свој живот се замара со туѓ,... мојата доверба ја спзна личност од која најмалку очекувам... и сега ќе си играме расипан телефон... их, немам зборови веќе, мислам дека се тресам од нервоза :@ :@

16. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    само сакам да вриштам
    идиотки едно неблагодарни и себични можете еднаш во животот сами нешто да направите не се од мене да барате кретенки дебилни

кој што сака нека да збори треба да си го сакаш животот, еден е бла бла бла абе да можам во секунда би почнала од почетокот да станам и јас ко нив се на други да се влечам а не јас нема цела вечер да спијам и ќе учам ко идиот некој
    и уште ќе ми кажат па учев јас
    па да научеше нешто може ќе знаеше барем најпрости работи

боже помогни ми да не ги убијам затоа што во големо искушение сум

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    вчера море се јавуваш онде ми исклучваш како некој нетокму во 12 сатот денес цел ден те нема ќе видиш послем шо е моето исклучвање :envy:

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    леле психопату еден пореметен, неможам веке да те смислам бе алооооо :!: :puke:
    ако се скараме со сегашното момче заради тебе КЕ ТИ ДОЈДАМ СО ПОЛИЦИЈА НА ВРАТА ДА ЗНАЕШ!!!!! :devil:
    ЗОШТО ВЕКЕ ЕДНАШ НЕ МЕ ОСТАВИШ НА МИРА?????
    ПРЕБОЛИ МЕ ВЕКЕ ЕДНАШ И ГУБИ СЕ ОД ЛИЦЕТО НА ЗЕМЈАТА :!:

А ти мамо, зошто мораш да креваш паника каде сум, па нели ти кажав дека сега имам момче(размисли каде би била во овој убав и сончев ден попладне)

19. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Не знаев каде да пишувам, ама ова ми е идеално зш многу сум нервозна :@ :@ :@ А бе Груевски јас те разбирам дека сега ти требаат гласови ама како бе, како бе не можам да разберам им го даде и вторник на пензионериве слободен...а бе само по автобуси се, не се издржува ова.... Биле доматите 55ден на зелено пазарче и тие јавнуваат автобусот , нормано беспалтано, и одат од последна 5 до таму ,,а во најбиската продавница доматите се 60...оф Боже па за 5 денари....туку нема со да прават дома, па ајде ќе се возиме со автобуси...... и најмногу , ме нервира што ти дишат во врат,,, демек треба да стенеш. А никој не те прашува дали си ти добар дали можеш да стоиш,,,па уште некој паметан ќе се нејде да ми каже нешто.... НЕ станувам на никој во вторник и петок, море ако треба и нека ме влечат.... кај и јас денес најдов на клиника да одам :headbang: :headbang: ...ама морав.. инаку.... а, да и нешто друго... а бе јас не ги разбирам луѓето кои имаат болни дома нивни блиски, па како бе може да ги пуштаат сами на клиника, една жена не можеше во автобус да се качи, парализирана кутрата и сама, јас и шофетот ја качувавме.. Да не ме разберете погрешно, мене не ми беше тешко да ја качам жената,,,, жал ми беше за неа што беше сама,,, па никаква одговорност да се немало за своите....не ги разбирам луѓево... :@ :@

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  20. didi1982

didi1982 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    4.115
    Абе зарем е можно да има толку големи глупаци по светов?! WTF, бркај си работа, не се замарај со мене и со тоа шо јас работам, како шо јас не ти се мешам тебе. Ти на мене си ми била конкуренција, не си ми ни до малиот прст. :devil: