Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    Ке си полудам неможам веќе. Ке раскрстам со сите и ке си живеам сама со себе. Зарем стварно сум најлошата личност на светов? Зарем сите други навистина се подобри од мене??? Е нечеш Богами да ме натераш нависстина да помислам дека е така. Ти човек си имаш сериозен проблем во главата. Дома си најјак а надвор си бубачка, па преку таквото од тебе и такви како тебе :devil: :devil: :devil:
    Преку глава ми сте сите кои ме отупевте со глупи работи и муабети, кој како и што кажал. Живеам за себе, гледам мене да ми е убаво а не на комшиите и на сите останати на светов. Некам никој да ве видам и да ве знам од денес. Муабет - ни службено. Вода не ми ни барај, не ти давам ни чаша а не па вода во нејзе.
    Кога ќе ми се случи нешто убаво што сама сум го постигнала седиш како мисир и незнаеш што да кажеш, зошто ти такво нешто неможеш никогаш да ми пружиш, нити па с испособен.
    Затоа уживај уште малку, ама само да испливам, има да ти покажам се што си ми дал и пружил во животот. Ке дојдат и моите 5 минути, многу брзо :devil: :devil: :devil:

2. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Сабајлево можев да се испукам на било што, и на некој ни крив ни должен, до толку ми беше све стемнето во животот, сабајлево го добив последниот удар, последен затоа што си ветив дека повеќе нема ништо да ги сазлужи моите нерви и нервози, накрај ќе испукаше само мојата личност, и покрај тоа што во последниов период ми се случија мн нервозни ситуации ( болест на близок во семејството, губење на работно место, губење на љубовта ) решив дека од све тоа ќе излезам како победник, дека со дигната глава ќе поднесам све што ми носи животот и ќе продолжам понатака кон успех и среќа затоа што најмногу после све си го должам тоа себеси, а искрено и сосема сигурно ќе се случи, после дождот секогаш доаѓа сонце (порано или подоцна, ама секогаш)

3. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    море ајде све нека фати упичку материну свеееееееееееееее :@ уморна сум од тебе глупаку еден одвратен одете ебетесе и ти и таја бившата и кога ќе се вратиш пружиму рака од мене си ја постигна таја кравата од 100кила целта не сум човек кој лесно се откажува но ова битка ја предавам се уморив од тебе копиле едно секоја солза моја што падна сега има да те печи до срце и јас имам начин како да ти вратам

4. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Не би го класифицирал следново како „класично“ испукување, но навистина ме изнервира онаа поракана дека не може повеќе од 10 смајли во една ПП... А таман си бев влезен во смајли фазон. :lol:

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    ПАндев глупак смрден :devil: :devil: :devil: :devil:

6. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Не знам како можат некои луѓе да бидат толку неодговорни и воопшто да не си се замараат :@
    Барем за основни работи ако не за друго :!:

7. Kicky

Kicky Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    74
    значи луѓево билее многуу злобни и сурови..зарем како можат да градат среќа врз туѓа несреќа??ее можаат..мене ми се чини дека сите се како мене добри и наивни :devil: еее ама и јас ќе станам лоша..доста беше оваа добрава .од една страна ти се прават пријатели од друга се радуваат кога не си среќен.. :devil: :devil: али ајде нека се радуваат сега засега ,но нека знаат никогаш не губам..повторно ќе блеснам на врвот на овој или на оној начин :D хаххаа..и не плачам заради ништо...можеби губам,но играта продолжува

8. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Цркни говедо! Нема збор што ќе поправи се'! Ајт сиктер деген еден. Освен нервози ништо друго не добивам од тебе. Си можам сама... Не знам зошто си го приуштив луксузот да имам дечко. Само беља си, ништо друго. Вечер одам да се журкам а ти пукни сам од досада. И пробај да ме побараш ако сакаш да си уште понервозен зошто НЕМА ДА МЕ ДОБИЕШ. Исклучувам и телефон и се'! :emo:

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сите ќе ве запалам живи! Остајте ме на мира значи...! :D
    Мултитаскинг нема кај мене! :D
    :@ :@ :@

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    доста мене ми е доста :lol: :$

ИТОА КАКО МИ Е ДОСТА ОД ОВИЕ ДВАЈЦА АРШЛАЦИ(па баш се такви)

Едниот се влече по мене да му дадам уште една шанса(бившиот што е никаков)
    Другиот и јас незнам како да го опишам-мил, нежен, ама едвај чека да ме легне во своето креветче
    (изгледа дека многу сака да стане татко, па желбата го влече кон мене) бог да чува и да брани :$

11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.222
    Аман, веќе аман!!!!!! Те мразам од дното на душава.

12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Добро ма жено неразбрана, 33 часа не сум дома, точно 33 часа, а ти успеа да ми чепкаш во плакарот (иако ми е среден од горе до долу) и да ми ги редиш алиштата? Со кој памет ма ? Јас не сум мало дете, па да ми ги местиш ти алиштата како тебе ти се сака!!!Алооо жено :fubar: :fubar: освести се.
    И во единствената соба која си ја сметам како мое катче, си успеала се да превртеш. БРАВО !!!
    Можеби требаше повеќе денови да ти оставам, за да претуркаш во се што е можно. :fubar:

Ама да, болна си од желба да знаеш што се имам јас во плакарот, а? Какви гаќи носам, дали ми се средени алиштата по ред, па и дали нешто кријам. И го најде тоа што го кријам, а :fubar: ?
    Е навистина си невозможнаааааааааа !!!! :x

13. Shopaholic

Shopaholic Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    43
    Па добро бе...
    Четири месеци поминаа откако го положив последниот испит а абер си немам дипломската ни до пола да ја напишам...Можам по цели денови да џаболебарам од PC на TV и на кафиња да дремам а ич да не ми е мука за дипломската. За месец дена генерацијата после мене ќе почне дипломски да брани а јас абер си немам. :fubar:
    Срам да ми е, Срам да ми е И Срам да ми е :@ :@ :@ !!!!Точка

На scorpija986 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Те мразам...ама многу те мразамммм... уствари не знам што се замарам со морони како тебе :headbang: :headbang: :headbang: .... тажно е што мислиш дека ти верувам :@ ама ај ќе премолчам...попаметниот попушта секогаш... ама дека те мразам те мразамммммм

15. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    687
    Значи не ми е јасно како луѓето сакаат да им изиграваш психијатар????????????
    Ќе седне со тебе кафе да пие и не те прашува жива ли си здрава ли си , туку ќе почне да ти се жали од сите по ред ....да ти се смачи. :envy:

Башка , луѓево не се свесни дека ЗАМАРААТ со лични проблеми. Дозволи да те прашам па кажи ми ,а не само ланфај ....аман!

Како тоа јас не се јавувам на никој да му кукам,па НИКОЈ не знае дека ми е тешко , дека немам пари , дека сум очајна без работа , дека детето ми е болно ????????
    Значи човек што ќе те орасположи.........ЛИТОООО!!!! :D :D :D

16. Incubus

Incubus Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    9
    So da se ispukam Mi idi sve da oteram u p.m aj sega malce poleno mi e.ustvari i site da odam u p.m

17. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    197
    Кога да излеземе од дома оп свекорот во собата искипран пред тв,абе ајде еден ден фудбал,друг ден фудбал,па денеска не знам што аман бе човече гледи си во твојата соба на твојот телевизор абе секогаш туѓото е поубаво,и сеа па женати да не гледа нон стоп серии гледи со неа фудбал,па ај преку к.р ми е секоја вечер,па на крај и јас крива јас да се карам со маж ми па ај нека си легне вечер до татко му,таму му е местото,кога сака да ги брани,па сеа ќути ќути на глава ќе ти се качат

18. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    па добро стварно не ми се верува какви деца има. Уште од 14 години станале себични, дволични,криминалци, манипулатори, лажговци, искористувачи,без осет, што само им е гајле за себе :@
    знаат само лице да ти прават па после трчаат да те оговараат , уште сега фатиле сите да лажат без престан да манипулираат со други по наивни персони па каде иде светов бе?! генерацииве се полоши полоши шесто одделение девојче со цигара во рака! па добро што ќе прави за 5 години? дрога?! иофднсдсисда ептен сум изнервирана и разочарано од денешниве деца а највеќе во моите врсници за какви станале сите аманн :@ :@ :@ :@ :@ :@

19. Zaspana

Zaspana Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    Неможам веќе...мн се нервирам..прво ми дава знаци..сега не реагира на моите..ме сака или не ??? баш би сакала да знам ..лелеееееееееееее се нервираааааааааммммммммммммммм :@ :@ :@ :@ :@ :@

20. scorpija986

scorpija986 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Платиму на некој да ти ја направи.... и ја ко тебе се маткав и на крај си ја платив си ја одбранив и никому ништо поз

На Shopaholic му/ѝ се допаѓа ова.