Значи, невозможна си! Не сакам на вака убав ден да си ја валкам душата, ама ти си била "дно дна". Порасипано суштество немам сретнато, ниту ќе сретнам! Толку!
Пукај, пукај и ми снема муниција . Не знам од кај да почнам .. Компјутерот ми е катастрофа! Ми вика пред помалку од минута, а оно е од 8 саат . Друго, некако се ми е измешано и вака кога ќе видам од страна сфаќам дека се е на некој начин лажно, привидно, површински .. Ама па и самечки живот не се живее. Мора да се замешаш со народ. И уствари нема фајде ..
Поминаа два месеци одкако сум тука и ниту еднаш не ми пиша и праша како сум? Немаш ни Т од татко! Можам и без тебе и напредувам фала богу, ама кога ќе бидеш стар и тупав ќе останеш само зошто не знаеше да си ги почитуваш ќерките. Господ ти одземал многу, ама што можам да направам пак си - татко (МОЈ). А најверојатно што те немав во вистинска смисла ме направи појака!
Значи по лицемерно суштество немало и ниту ќе има.Безобразница да наштети на секого,а пред сите да се прави циле-миле демек знаела се од сите полиња.Абер нема типката од животот не знае забите да си ги измие како што треба.Си го пика носот секаде каде може да наиде на корист.Заради вакви личности пропаѓа светов!
ДА ТИ СЕ ПЛУКНАМ ВО НАСЕЛБАТА БЕЕЕЕ ВО 12 СААТ ВОДА ДА НЕМА!!! Сељаци едни,едвај чекате налив,да можете бавчите да си ги полееете Ма се ќе ви запалам,СЕ!
Абе, глупаво некое!!! Престани да ми крвариш, се осеќам ко пу*ка да ми е устава со оваа крв од преска. Ај не си интересно веќе да крвариш!!!
Да, точно е! Пубертетлика сум, ама драги мој иако имаш 19 години ти си тој кој ме избриша од facebook, пошто ти кажав дека ромите не се црнци и гангстери. -.- Гони ми се, магаре низаедно. Прво гледај што пишуваш и како се однесуваш на тие години, а после зборувај дека сум јас незрела. Поштено и пријателски ти реков, ќе ти се насмее некој на тоа. Другар, другар, само кога му требаш! МРШ! Иди таму, биди маринец, како што се занасаш дека ќе си, и не ми се враќај никогаш. Лигле едно влезено во филм.
значи откачисе лудачо од нас откачисе ти си психолошки случај бе за лечење си оставине на мира господе боже незнам зошто воопшто живеат луѓе кои немаат ни ронка достоинство во нивните ебани животи а и ти дечкоми шо мадиња ќе имаше бе п.с.простете на вулгарностите
Јас сум едно себично суштество што знам да ги изнервирам сите до максимум, а притоа незнам да кажам извини ИЗВИНЕТЕ но таква сум! Да да, незнам зошто уживам да ги нервирам сите, посебно тие што најмногу ги сакам, блиски членови од семејството, можеби така си ја искажувам љубовта Уф, се мразам себеси кој можеше да створи такво одвратно створение како мене! Самодоверба---0! Си се мразам бе. Зошто постојам јас??? За да ги нервирам сите околу мене, да им го отежнувам животот без мене животот им би бил тип-топ. Јас сум таа пречката. Никој не ме пражува што чувствувам. Но да јас сум причината за се лошо што се случува. ЈАС!
Што мајка бараше да ми го хакнуваш фејсбук профилот глупачо низаедна. Не те знам, не знам ни од кои побуди го направи тоа, а може и си пи*да од маж што се крие позади е-маил со женско имеа,а? Што ќе најдеш, што ќе видиш? Ако е за криење нема таму да го објавам, идиоте! Проста маса бреееееее. Ма ајт гони се у три лепе... И да, за момент успеа да ме извадиш од кожа, ама па и јас имам експерти околу мене. Време е и јас да стапам на сцена
Таман една вечер ми се погоди да спијам без да се будам и да спијам како бебенце, се најде ТИ да ме разбудиш со она твое: Блооооооооооооооонд ајде станувај. добро, заборави дека многу денови мака мачев со забите и дека не можев да спијам, а ??? Од утре КЛУЧ !
НЕ МОЖАМ ВЕЌЕ ДА УЧАМ! Па нема смисла ова веќе стварно глупави извори, глупави толкувања, глупави ЕУ и Совет на Европа! Се истото па истото по секој предмет аман веќе! Дај нека завршува колоквиумска недела да се наспијам асално! Се чувствувам изморена, преморена, ми треба инфузија за да можам нормално да продолжам. АМАН!
оооооо боже.... зар после сите муабети и кукања како ми беше со другар ти , како ми беше најубаво со него , за све знаше , и кога се каравме и кога се миревме , дојде ред ти да ми се пушташ??? па добро де со кој образ прво пред другар ти , знам дека си женкар и дека се плеткаш со све што мрда.... ама јас бе , што викаше дека сум ти само другарка и дека ме обожаваш заради мојата храброст... сега дојде ред да ми симињаш звезди и бакнежи да ми пракаш и да не се воздружуваш за ништо да ми кажеш???? епа мажиште едно не можам да те сватам , кај ти е совеста ?! УЖАС
немам за што да се испукам,па инспирирана од буквите на ким нашата форумџика ќе ставам еден добар знак-преземено од неа... .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!.
Сељаци! Вие на мене... *е *а*а*?! Ма ностесе бре! Од денес нови правила! Држењето за рака и некој „сладок“ збор кај мене немаат никаква важност! Жалам ама ќе мора да пробате на друг начин да ме „импресионирате“!!
Побитна му е таа смотаната дота отколку јас!!!! Лелеееее, кој ја измислил таа смотана, најглупава, е*ена игра ..... ццццц, не знам што да му се деси!!!!! Оти бре машкиве се толку глупави, мајката???!!!?
Е да бе?! А зошто истата сабота да не се одработи? Сите планови ми се уништија сега!!! Ама ми е гајле, си одам, ми е гајле!!!!! УФ!
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
како бе можев до сега да спијам???????? лелеееее, а ти бе кретен кај си, што те нема да ѕвониш??? спијаш уште??? ма иди гони се бре...