Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. didi1982

didi1982 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    4.115
    Значи, невозможна си! Не сакам на вака убав ден да си ја валкам душата, ама ти си била "дно дна". Порасипано суштество немам сретнато, ниту ќе сретнам! Толку!

На Maarija му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Пукај, пукај и ми снема муниција :D . Не знам од кај да почнам .. Компјутерот ми е катастрофа! Ми вика пред помалку од минута, а оно е од 8 саат ;) . Друго, некако се ми е измешано и вака кога ќе видам од страна сфаќам дека се е на некој начин лажно, привидно, површински .. Ама па и самечки живот не се живее. Мора да се замешаш со народ. И уствари нема фајде ..

3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Поминаа два месеци одкако сум тука и ниту еднаш не ми пиша и праша како сум? Немаш ни Т од татко! Можам и без тебе и напредувам фала богу, ама кога ќе бидеш стар и тупав ќе останеш само зошто не знаеше да си ги почитуваш ќерките. Господ ти одземал многу, ама што можам да направам пак си - татко (МОЈ). А најверојатно што те немав во вистинска смисла ме направи појака!

4. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    Значи по лицемерно суштество немало и ниту ќе има.Безобразница да наштети на секого,а пред сите да се прави циле-миле демек знаела се од сите полиња.Абер нема типката од животот не знае забите да си ги измие како што треба.Си го пика носот секаде каде може да наиде на корист.Заради вакви личности пропаѓа светов!

5. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    ДА ТИ СЕ ПЛУКНАМ ВО НАСЕЛБАТА БЕЕЕЕ :@
    ВО 12 СААТ ВОДА ДА НЕМА!!! Сељаци едни,едвај чекате налив,да можете бавчите да си ги полееете :@
    Ма се ќе ви запалам,СЕ!

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Абе, глупаво некое!!! Престани да ми крвариш, се осеќам ко пу*ка да ми е устава со оваа крв од преска. Ај не си интересно веќе да крвариш!!! :@

7. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Да, точно е! Пубертетлика сум, ама драги мој иако имаш 19 години ти си тој кој ме избриша од facebook, пошто ти кажав дека ромите не се црнци и гангстери. -.-
    Гони ми се, магаре низаедно. Прво гледај што пишуваш и како се однесуваш на тие години, а после зборувај дека сум јас незрела. Поштено и пријателски ти реков, ќе ти се насмее некој на тоа. :devil:
    Другар, другар, само кога му требаш! МРШ! Иди таму, биди маринец, како што се занасаш дека ќе си, и не ми се враќај никогаш. Лигле едно влезено во филм.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    значи откачисе лудачо од нас откачисе ти си психолошки случај бе за лечење си оставине на мира
    господе боже незнам зошто воопшто живеат луѓе кои немаат ни ронка достоинство во нивните ебани животи
    а и ти дечкоми шо мадиња ќе имаше бе :@
    п.с.простете на вулгарностите

9. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Јас сум едно себично суштество што знам да ги изнервирам сите до максимум, а притоа незнам да кажам извини :@
    ИЗВИНЕТЕ но таква сум! Да да, незнам зошто уживам да ги нервирам сите, посебно тие што најмногу ги сакам, блиски членови од семејството, можеби така си ја искажувам љубовта :@
    Уф, се мразам себеси кој можеше да створи такво одвратно створение како мене! Самодоверба---0! Си се мразам бе. Зошто постојам јас??? За да ги нервирам сите околу мене, да им го отежнувам животот без мене животот им би бил тип-топ. Јас сум таа пречката. Никој не ме пражува што чувствувам. Но да јас сум причината за се лошо што се случува. ЈАС!
    :@ ;( :@ ;(

10. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    502
    Што мајка бараше да ми го хакнуваш фејсбук профилот глупачо низаедна. :swear:
    Не те знам, не знам ни од кои побуди го направи тоа, а може и си пи*да од маж што се крие позади е-маил со женско имеа,а? Што ќе најдеш, што ќе видиш? Ако е за криење нема таму да го објавам, идиоте!
    Проста маса бреееееее. :fubar:
    Ма ајт гони се у три лепе... :swear:
    И да, за момент успеа да ме извадиш од кожа, ама па и јас имам експерти околу мене. Време е и јас да стапам на сцена :$

11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Таман една вечер ми се погоди да спијам без да се будам и да спијам како бебенце, се најде ТИ да ме разбудиш со она твое: Блооооооооооооооонд ајде станувај. :swear: :swear: добро, заборави дека многу денови мака мачев со забите и дека не можев да спијам, а ??? :fubar: :fubar:
    Од утре КЛУЧ !

На ciribiribela му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    НЕ МОЖАМ ВЕЌЕ ДА УЧАМ! Па нема смисла ова веќе стварно :@
    глупави извори, глупави толкувања, глупави ЕУ и Совет на Европа! Се истото па истото по секој предмет аман веќе! :@ Дај нека завршува колоквиумска недела да се наспијам асално! Се чувствувам изморена, преморена, ми треба инфузија за да можам нормално да продолжам. АМАН! :yawn:

13. mirna0911

mirna0911 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    18
    оооооо боже.... зар после сите муабети и кукања како ми беше со другар ти , како ми беше најубаво со него , за све знаше , и кога се каравме и кога се миревме , дојде ред ти да ми се пушташ??? па добро де со кој образ прво пред другар ти , знам дека си женкар и дека се плеткаш со све што мрда.... ама јас бе , што викаше дека сум ти само другарка и дека ме обожаваш заради мојата храброст... сега дојде ред да ми симињаш звезди и бакнежи да ми пракаш и да не се воздружуваш за ништо да ми кажеш???? епа мажиште едно не можам да те сватам , кај ти е совеста ?! УЖАС

14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    До когааааа?? :@

Сакам мир, сфати веќе :@

15. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    немам за што да се испукам,па инспирирана од буквите на ким нашата форумџика ќе ставам еден добар знак-преземено од неа...

.!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. .!. :^) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сељаци! Вие на мене... *е *а*а*?! Ма ностесе бре! Од денес нови правила! Држењето за рака и некој „сладок“ збор кај мене немаат никаква важност! Жалам ама ќе мора да пробате на друг начин да ме „импресионирате“!! :!:

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  17. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.581
    Допаѓања:
    3.390
    Побитна му е таа смотаната дота отколку јас!!!! Лелеееее, кој ја измислил таа смотана, најглупава, е*ена игра ..... ццццц, не знам што да му се деси!!!!! :@ :@ :@ :@ :@
    Оти бре машкиве се толку глупави, мајката???!!!?

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Е да бе?! А зошто истата сабота да не се одработи?
    Сите планови ми се уништија сега!!!
    Ама ми е гајле, си одам, ми е гајле!!!!!
    :@ :@ :@

УФ!

19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
    ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
    хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха ;( ;( ;(

20. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    како бе можев до сега да спијам????????
    лелеееее, а ти бе кретен кај си, што те нема да ѕвониш??? спијаш уште??? ма иди гони се бре...