Ми исклучиле звучникот Е ај сега намести го де, триста места, да не знаиш кај да го вклучиш На што сега пинк музика да слуша ? а ??
леле проблеми ли се проблеми на сите страни сите очекувате се од мене(убав збор, весела насмевка, дружење, супер домакинка, да најдам работа... ПА ДОБРО БЕ НА НА ШТО ВИ ЛИЧАМ ЈАС БЕ ЕЕЕЕЕ??? само ми ја црпите позитивната енергија, а што добивам јас за возврат од вас???? а ти бе море, ако не ми се јавиш наскоро за да се видиме незнам што да ти направам (ама ако, биди таков, ке дојде златен Понеделник ке се видиме јас и ти на курс, па кога ке се правам да бидала има да позеленееш од бес :!, и ако почне пак да флертува со мене тој никаквецот од другар ти... (зависи како ке бидам расположена-можеби ке глумам лудило дека не слушам, ама ако бидам во лошите денови-ПМС знаеш кога ке предизвикам скандал има цело Скопје да разбере што и како се случува-имај си на ум )
леле бе тутуле бале едно како можеш да бидеш толку-ама толку ГЛУПАВ???? другар ти и тоа како е итар,(ме перцепира уште од првиот момент) а ти наместо да ме заштитиш ти леташ во облаци, епа летај(ама и за некое време има и тоа како да леташ од мојот живот-со крилца има да го паметиш овој период од твојот живот за сва времена (можеби сум во ПМС- збунка со емоции-хормони вријат, ама тебе и тоа како има да ти го дотерам паметот па да ме паметиш )
Спојлер аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа............................. Не требаше така да реагирам
Смачено ми е веќе скоро секогаш да бидам јас таа што се труди повеќе за тие што треба по сите дефиниции да ми бидат блиски! Да, се осеќам искористено и чувството е поразително одвратно! Се мразам себеси што пак ќе сум истата непоправлива мазохистка спремна да мисли помалку на себеси за доброто на другите!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pY9b6jgb ... re=related Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeнд аааааааааааааааааај вил трааааааааааааааааааааааааааааааааааааааај ту фикс јууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
Уште колку да чекамееее!!!! Па имајте малку во тоа главите....си плативме и сега си ги бараме а од нив ништо...
Ма немам ниту грам сила... На 25 се чувствувам како стара, преморена и огорчена бабетина. Секоја чест. Ми ги цедат последните атоми на убава енергија.
Неможам повеќе стварно неможам да трпам....кога треба да се бира нешто секогаш е најлесно да се откажеш од мене, од излегувањата со мене.Неможам повеќе за се да ти прогледувам низ прсти.Ако некогаш се освестиш колку многу те сакам, колку вредам и како треба да се однесуваш спрема мене барај ме, конечно ти изнакажав се што ми смета...значи повеќе не можеше да ми ја уништиш вечерта
па добро бе има ли смисла Кај е недела, кај еден саат порано на работа Па и две смени!!! Алоооо! У оваа фирма може колку сакаш да си трудна, нема посебно третирање
незнаев дека до толку си бабино галениче е сега знам и ако уште еднаш ми ја спомнеш баба ти, мислам дека кога ке те видам ке ти го сменам твојот личен опис па дури НИ БАБА ТИ нема да те познае
Бушете бе бушете акоооо НЕ ,ВО НАСЕЛБАВА НИКОЈ НЕ САКА ДА УЧИ,НИКОЈ НЕ САКА ДА СПИЕЕЕЕЕ,САМООО ВИЕ БУШЕТЕ СИИИИИИИ!!!!! СЕГА НАЈДОВТЕ БЕЗРБЕТНИЦИ НИЕДНИ АКО МОЖЕТЕ ПОСИЛНОООООООООООО,МА ЗЕМЕТЕ И ТЕНК ОВДЕ,ПА РАСПУЦАВАЈТЕ СЕЕЕЕЕ,УБАВО Е ТОА И ти бе глупак еден,косиш трева од сабајле.ПА НЕ ТИ Е ДВОРОТ ВАЉДА КОЛКУ ОЛД ТРАФОРД БЕ,СЕЉАЧИНО ЕДНА Е знаете штоооо?! Е ЗА ИНАТ БЕ ЌЕ НАУЧАМ,ЗА ИНАТ!
И што сега..знаете онаа Око за око, заб за заб..како вие со мене,така јас со вас..па јас не ќе живеам за вас..секогаш тука од корист...да бее..ќе си видите...има време за се...
Ајде те молам стани и оди си. Кретен си. Имаш среќа што морам да те трпам инаку ќе леташ од тука. Ако не ти чини не ми седи по цели денови, не јади тука и што ти ја знам. Може не сум домаќинка , а и не можам да бидам сеуште немам свое семејство, но сум подобра и од тебе и од жена ти. Оди собери си ги дома трошките и среди си ги собите па збори какво е кај мене. Кога си реален кажуваш дека имам палата , а ти кочина. Епа да знаеш кочина е! Оди си!
Се чувствувам како да живеам на хиподром, со овие коњиве над мене што живеат. Па да ви се плукнам во новиот ламинат, како на глава да ми трчате. Таман ќе се сконцентрирам-почнуваат коњските трки. Мразам што живеам во зграда!
Па добро човек престани да ѕвонишш гледаш дека не се јавуваам не ли сваќаш дека неесакааааам да излеземе
Штедев на се. На пари, на трпеливост, на нервоза, на молчење... Ама повеќе не штедам ништо. Сега ќе се штедам јас, а не другите! Има да добивам се што ќе посакам и ич да не ми е гајле. Па претеравте сите.
колку поќе си добар толку поќе на гла ти се качват бе абе биди кучка гази све онаму све нека фаќа упичку материну