Значи толку од денот што почна толку добро, интересно...у пм веќе требаше да научам дека секогаш ќе се најде некоја идиотска личност што ужива да замара и нервира други, што се храни со нечија нерасположеност...фала Богу па немам пиштол или пак пушка па да почнам по ред, сигурно во гробишта би немало место потоа...и така црната листа ми е секој ден се подолгааа...АЈ ХЕЈТ ЈУ ПАРАЗИТИИИИ уф.!!
крв ќе плукате сите мамата ќе ви ја расплачам ќе ме запамтите вие мене бедници невоспитани натрапници низаедни само неколку дена да се совземам пак ќе видите со кого сте фатиле работа рѓи едни
Ама веќе и мене ми дојде преку глава! Што сум, бе јас помалку вредна од другите? Зошто постојано се гледам со поинакви очи? Од сега ја вртам плочата ! Не се замарам кој, што, како ли рекол .. си фурам свој стил (како и сите воопшто ) и има да се трудам мене да ми е добро, а не прво за другите после за мене, а другите пак - прво за нив, после за мене . И баш ми дојде добро ова кревање на главата и гледање на работите од аголот од кој денес сите гледаат. Ааааааааааааааа! Математикааааа!! Толку многу се изнервира денес, што одвај се воздржав, ќе почнеа да летаат флаши и чаши. За викендот ќе биде математика на дневен ред, а потоа ќе видат сите како изгледа кога јас се враќам на голема врата . И сега откако се испукав, едно добро релаксирање ќе мавнам уз чоколадо и све то . На крај како ќе спијааааам! Ахх .
Одиси бе теткиште едно грдо и грозно. Ме упрропасти овај пат. Пуздер ме напрај. Како ќе излезам утре?!
Mи се смачи од животов бе, да ти требаат пари а да немаш да ти е... државата глупа.... не е фер ова уффффффффффффффф
Да ви е*ам животот!!! Мора се' на мене да оставатее?? Јас да ви средувам, да ви изигравам мамичка или татичко?!! А?? Направи едно, не чини, направи друго, пак не чини! Што сакате бе вие? И јас си имам живот и си сакам да го живеам! А не да се замарам дека ви се скршил ноктот или фризурата не ви била убава (демек, за после да следи она „тешење“: “ маа нее, супер си, убава си“)! Јас сум ви крива?? Не може така да ме развлекувате на сите страни, како ќе ви текне, јесте дека сакам да ви помогнам, ама се си има граници! МЕ разбравте?? Вие смеете да се изнаплачете, да си кажете што ви лежи на душа, јас да ве слушам а притоа мене да ми е 47467364 потешко!! Епа претеравте! Молчев дур молчев,ама дојдоа и моите 5 минути! Сега вие мене ќе ме слушате и ќе престанете со хистериите! Ете така -.- А ти бе?! Се што ќе направам за тебе е малку! Секој разговор мора во караница да прејде а? И што дека ме сакаШЕ, што дека те сакаВ? Само зло донесе, за на крај јас да бидам „хејтер“ како што ти милуваш да кажеш на твојот нов скопски дијалект! Ма, нее сега ти е под ниво да разговараш со луѓе од провинција, пу,пу скраја да е. Ти носиш најк патики, а ние опинци, ти јадеш у МЦ,а ние ајварот од лани го топлиме за да го намачкаме на месено лепче.. Епа и со тебе е готово! Ingore! Ајде, среќен пат и мирно море. Нема потреба да ми пишеш коо ќе стасаш, нели не сум толку вредна. Сега истреби се од животов мој, и никогаш повеќе да не си се појавил пред мене! Да едитирам, сега гледам што сум напишала, не сакам никого да навредам со тоа со скопскиот дијалект, да си кажам да не дојде до неразбирања.
која е вистината господе боже те молам помогними да ја дознам те молам неможам да живеам повеќе под ваков притисок и тортура ќе полудам те молам
Скопјанкава со задоволство го прочита делот за скопскиот нов дијалект и разликите со провинцијата и не го сфати како навреда, напротив згора на тоа, она што го имав да го кажам испари скроз ... се надевам мирното море ќе го однесе оној, тебе ќе ти донесе нешто за што ќе вредиш и не ќе си хејтер, а хистеричните ќе си го избришат сами носот и ќе научат да не шмрчкаат 24/7
ДОСТА ми е од глупаци што ми глумат лудило за да накрај ти кажат дека намерата им било само да те легнат
Па добро, 3 дена бев во Ск, толку не можеше да одвоиш 10 минути да се видиме? 3 месеци се немаме видено, а т.н. другарки сме, демек! Па уште и ми велиш јави ми се после, јави ми се утре! Ако уште еднаш ти ѕвонам, ќе се обесам! Идиотка, мене најде да ме зафркаваш?? Колешка ти од факс можеш слободно секој ден да си ја гледаш, јас не идам секој ден во Ск. Ама од сега, што сакаш прави, преку глава ми е од тебе, селска глупачо!! п.с. sorry за навредите ама морав !!
(можеби малку претерав со испукај се денес, но навистина ми е тешко) бидејки е ова сепак анонимен сајт, само ке кажам дека ми е доста и предоста од тоа-сум со некој а после тоа сум му се бендисала и на другар му, и се прави за да ме привлече накај него ЕПА ВЕКЕ АМАН не можам веке да издржам, до толку ли сум фатална????? а?????? испага ко магија да им фрлам на лугето околу мене-и повеке пати се има случено АМАН!!!!!! ПРЕСТАНЕТЕ ВЕКЕ ЕДНАШ!!!!!
Se nerviram, ne mozam da najdam normalna rabota vo ova Skopje Ajde ok, uste sum na fax, ne mozam po strukata da rabota, ok toa e opravdano. Ali u kafic, kade i ne mora da te prijavat da ne mozes da najdes normalo mesto toa e cudo. -Do koga ke gledaat na toa dali si visoka ili niska -Ako ne si ljubovnica na gazdata, ne mozes da rabotis kaj nego -Ako ne si strikno od glavniot grad ne mozes pak da rabotis Aj u bestraga neka odi se! Pa od kaj ja da najdam pari da plakam stan,smetki,i se po red??? Da se pluknam na se!
зосто им е забавно мене само да ме гледаат озборуваат јадатт тоа со не се јаде не ми е јасно алоооооо секој си има свој зивот јасноооо???? остајте ме на раат аман а мајмунот со ме излаза со вети дека нема на никој да верува освен на мене скупо ке ми плати кај си сеа? повазни ти се муабетите на другарцинјата селјацина отколку на мене мене образот ми е цист за друго не ме интересира и немас потреба да си лјубоморен те викнав и тебе да дојес со мене е сеа со си се нацукал од мака е тој проблем и престани да ми изигравас мацо мен посто ке ме барас ти мене ке видис п.с јави ми се кога ке најдес подобра од мене ако сакас девојка ти никој да не ти ја гледа фати некоја селјакна а не ваква како мене
пукнииии кучкооо те мразам од дното на мојата душа. мислиш дека ке ме уништиш а??? на многу ниско ниво паднааа........многу си под мене а и ти си веке казнена некој пред мене го сторил тоа хахахахха сега зивеј беден живот што е многу далеку од тоа што го сакаше....
Вие нормални сте? Требаше да бидат готови поканите во саботата, ЈАС сум крива што вашиот печатач не може да ги ПРИМА и да ги печати ? Е да даде Господ, веќе ич да не прима, скроз да ви се расипи и нов да морате да купувате! И денес ми кажувате ЌЕ СЕ ПОТРУДИТЕ до вечер да ги направите ? А бре ајде. Демек најсериозна фирма сте во градов, очекував малку повеќе сериозност од вас. Тапа сте бре! Т А П А Едит: Ма оти се јас нервирам? На крај краева не ви ги земам поканите, секако не се платени
Во врска сум веке 9-ипол год. ,од првиот пат кога го видов посакав да бидам со него до крајот на мојот живот(љубов на прв поглед)...како што поминуваа денови,месеци па и години се поблиску се оди накај тој "луд камен" но не се разговара за тоа ,се споменува од околу...сакам да знам точни работи... преку глава ми е од спомнување од околу,додека се гледа романтичен филм-кога ние?- ,кога ќе слушнеме за некој што се омаќжил/оженил/родила..кога ке имаме ние бебче...ПРЕКУ ГЛАВА МИ ЕЕЕЕ!!! САКАМ ДА ЗНАААМ.....