Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Криво ми е.Криво ми е што јас сум се трудела колку што можам. но ете не ми излегло добро.А некој што си нема благе везе од животот му пишуваат тетки, стринки, комшики на братучедка ти и сл.
    И си добива 5ка.А јас не.А јас поубаво пишувам.

И што јас цела населба ја вртам за едни темперни и блок, и притоа сртам од 1 до 5, а пак некој дал на тетки и стринки да му нацртаат.И сјајна оценка.

Таков е животот.
    Имај врски и пари и добро ќе поминеш.

2. Lucky88

Lucky88 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    14
    Значи знаев, секогаш знаев дека со таа личност треба само онака површински муабет да праам, само зафрканции и ништо друго...но кога и зборовите на зафрканција што си ги кажал ти ги превртуваат и ќе му кажаат на дечко ти што си рекла, е тогаш да пукнеш, и тоа така добро извртени, разубавени што не ги препознав сопствените зборови...и сето тоа за да ми направат проблеми со дечко ми...ми иде да плачам, па и вистина е дека плачев од толку што ми беше тешко и плус кога знам дека не сум крива...и сега он ми е лут, не дека не ми верува мене, туку што и воопшто сум се зафркавала со таа личност, кога и двајцата знаеме какво безкарактерно суштество е...до кога вака, нејќам недоразбирања со дечко ми заради некојси трет човек...сакам мирен, хепи живот.!!!
    Јас никому не му се мешам во врска, затоа нејќам никој мене да ми се меша...И ТОЧКА.

3. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    687
    Мони драга,
    Мислам дека треба да ја ставиш на тест неговата подготвеност за „понатаму“!
    Еве вака...
    Стави се едно време на дистанца.Не премногу ама да се осети бајагиии! :lol:
    Покажи малку ладна страна ,а бидејќи ( 100% ) ќе имаш прашања од типот „Што ти е?“,фино објасни дека ..овој период многу размислуваш за 9-те поминати години и дека би сакала да дојдеш до некој заклучок за се!!
    Можеш да додадеш дека годините летаат и не се за губење ( што е и така),па мирно и тивко исчезни на некој ден.
    Ако се појави јаз помеѓу вас и повеќе не се поправа, супер за тебе,ќе знаш дека нетреба понатаму залудно да си го губиш времето ,а ако долета со букет ружи и веренички прстен -барам вечера :lol: :lol:
    Ти држам среќаааааа :*

На JasnaM.D и moni24 им се допаѓа ова.
  4. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    КРЕТЕН КРЕТЕН КРЕТЕН КРЕТЕН КРЕТЕН КРЕТЕН КРЕТЕН КРЕТЕН КРЕТЕН КРЕТЕННННННННННННН!!!!!!!!!!!!
    ДЕГЕН ДЕГЕН ДЕГЕН ДЕГЕН ДЕГЕН ААААААААААААААААААААААААРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    МИ ГО УНИШТИ ЖИВОТОТ САДЈКЧХХХХХХХХВГСЊДФРГНАЁЊДФЈНВСАЁВГДФСВНЈКЛ

АЈ ТОА ТРКАЛОТО ЕБАНО ПОПРЗО НЕКА СЕ СВРТИ ВИШЕ МИ ПУКНА ФИЛМОТ!!!

5. LaRissA

LaRissA Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    ВО СРЕДА МЕСЕЦ ОТКАКО СЕ ЗНАЕМ,СЕА ТИ МИ ТРУПИШ ГЛАВА СО ОНАА АЛЕКС |( ,И МЕНЕ МИ СЕ СВИГЈА ТЕЛОР ПА КОЈ МЕ Е** :( , НЕ СИ ИСТИОТ ..ДУР РЕШИМЕ ДА СЕ ВИДИМЕ СВЕ КЈЕ ОТИДЕ У ПМ И НАЗАД ;( ,ДАЈ ПРЕСТАНИ ВИШЕ И НЕКА ТИ ПРЕРАБОТИ Е****** МСН ,ДА ТЕ ВИДАМ :( ..А НИ ЧАО НЕМА А? :( :( :( :( . КЈЕ НАЈДЕШ НЕШТО И ОД РАЦЕ КЈЕ ТИ ГО ЗЕМАТ..........................................АБЕ АЈДЕ ЈЕ**** .ХА ЕвЕ ТЕ ПАК ..СЕА САКАШ МСН А? ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ ТЕ САКАММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ! :( (извинете за пцовките) :D

6. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    E фала ви де, фала. Едниот ми се скара, другиов ме моли да кажам нешто, а меѓусебно си се зафркаваат. Ако де, ако, и онака никого не го интересира што јас мислам и како јас всушност се чувствувам. Абе ве заболе вас за мене, битно вие ќе си завршите работа, мене кој ме е**, нели?! Не е проблем, сама си го барав, а сега си го добив и ќе треба да си трпам и ќутам. Така ти е кога го пикаш носот онаму каде што не ти е местото и некој те убедува дека нешто не е онака како што е. Жално.

7. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    Во моментов го мразам брат ми најмногу на светов!!!!

8. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.712
    Допаѓања:
    24.195
    Епа стварно претеравте и двајцата! Одамна ви кажав дека не ве почитувам и не ве сакам веќе во моја близина! Тато, оди веќе еднаш во таа проклета Италија, можеби така ќе биде подобро за сите! Не можеби - СИГУРНО!!! Мамо, почни да одиш некаде на работа, вака не се издржува. Ем нема пари, ем душевниот мир ми го нарушувате секој ден, и мене и на брат ми. Нервите ни се текни ко конец. никогаш до сега не сум се чувствувала толку бедно и срамно. Се срамам што сте ми родители, ете така да си знаете!!! :puke:

9. moni24

moni24 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    121
    babyketi....ми се допаѓа ова :) ...не сум размислувала вака можеби затоа што сум мн поврзана , но вреди да се проба ... а ако долета со прстен и и букет ... ја честам цела Фемина :) :inlove:

10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Не дека ми е потребно да се испукам затоа што лута не сум, само сум вчудоневидена од ситуацијата која се создаде пред некој час и половина.
    Луѓето ви велат - јас ценам искреност. Мижи Асан да ти баам! Ценат искреност се додека вашето искрено мислење не го повреди нивното его до некоја мерка и граница и тогаш ви велат - ама ти многу директна! Молам?! Директна? Епа искреноста претпочита директност, белким нема на ливче да пишувам без потпис! :^)
    Денес на работа сфатив, како еден куп луѓе се кријат позади мојот грб. А грбов мој не е нешто битен фактор во фирмава. Цело време се жалат, пцујат, се лутат, оговараат, и кога конечно имаат шанса да го произнесат јасно и гласно својот став - оп, рикверц и повторно се мили и фини и кажуваат работи кои досега не сум ги чула од нивната усна. А јас единствена си го кажав моето вистинско мислење, се разбира на умерен начин ама си го кажав, и добив едно фино тапшање на грбов - леле алал да ти е! Како си кажа! Цар си |(
    Е*ете се! ;) Не, јас не сакам да сум „цар“. Не јас не сакам да сум ви скривница затоа што вашите мали г’зиња се тресат пред шефот. Не сакам да сум ничија скривница!
    Јас живеам тука за себе а во фирмава нема тимови! Во светот како овој, секој си гледа за себеси. Мојот грб не е шатор, па ајде сите бујрум сокријте се под силните капки на пороен дожд.

Не! Луѓето не сакаат искреност, сакаат искреност, која нив им одговара. И браво за сите коркачи и дволични луѓе, стварно браво! Во случај да не ја осетивте иронијата, да ве однесам на прав пат - иронична бев. Во суштина УА за вас и вашите ништожни, евтини души кои не знаат ниту да кажат едно обично, искрено мислење без да им се затресат боксериците или тангите, што и да носите ;)

На LivingGlam, Johny и maca99 им се допаѓа ова.
  11. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Tako si prosta i glupa, samo da znashhhh :D

Посветено на повеќе, инспирирано од Дивлје Јагоде 8)

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    амори шмизло една глупава ШТО СУМ ЈАС КРИВА ШТО СУМ 164 цм висока?
    зошто не сум била повисока(отровот се чува во мали шишиња, а и најскапите парфеми хехехехе :$ )-клиентите барале девојки кои личеле ко модели :lol: :rofl: види ме прво па после зборувај :P

боже боже, какви се не жени постојат(смалји што се крсти)

На Ani.taa и JasnaM.D им се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ама што се отмени и префинети продавачките низ продавниците во т.ц. Буњаковец... :?:
    (ко да се наогаме во Беверли Хилс, а не во Скопје)

и фала ти тато што предизвикуваш расправии и кавги секој ден :@
    мамо, не туку паничи за секоја ситница, нема да пропадне светов(и не туку припагај во несвест :P )
    братче знам дека не се мирисаме јас и ти веке подолго време, ама немој да заборавиш
    ЈАС УШТЕ СУМ ТИ СЕСТРА :!: (и во добро и во лошо) :$

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.836
    Прееска сум се рокнала од плачење на сред улица. Срамови. Ама не можев, ќе ми пукнеше душава, како гомно некое се осеќав :x Зошто бе постојат такви луѓе на светот? Само за несреќа ли да носат, за злоба?
    И ја мразам државава, не ме интересира ни во Свирипичино да ја прекрстат, ништо не ме интересира, секој систем го мразам, ништо не функционира. Работникот е рамно на нула. Денес си утре не си бе брат, ако се снајдеш добро, ако не ќе си најдеш некоја повисочка зграда и тоа е... Ужас Господе!!!

На Johny и Trendafilka им се допаѓа ова.
  15. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Во еден момент ме накурчи толку многу , што солзи ми дојдоа на очи.
    Но после 5 минути , што заслуга на другарка ми , што заслуга на мојата НАДПРОСЕЧНА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА почнав да се смеам ..цинично. :rofl:

Девојче , плаво , глупаво. Во однос на тебе сум Виет.

Виет ? Втф ? Кој е Виет ??!!?!

Па незнаеш бе глупачке , јасно ми е дека незнаеш. Кога никогаш не си прочитала книга , никогаш не си отворила друга страна на интернет освен твојот и фејсбукот на дечко ти.

А сакаш да си попраиме муабет ? Знам дека сакаш.
    Ама нема , не ми е до монолог.
    Уствари што муабет би правела јас со тебе ? Сакаш да споделиме искуство некое ? Околу некое пијанство ? Или можеби за последните фармерки што си ги купи ?
    Ај замисли дека си правиме муабет . Зошто , како , среќа си и зошто да ? Што е среќа ? Што татко ти е хроничен пијаница а мајкати богата ороспија ? А ти разгалено дрољесто девојче! Браво!
    Јок глупачке , ти не си на моја бранова должина.

Штета што си малоумна повеќе од што си убава :( !
    Те мразам , да.
    Го мразам целиот род како тебе , цркните !!!

На Linn1 и blond им се допаѓа ова.
  16. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    ако фатам 3 4 рица на шамари по долго време од такт што ме вадат ќе биди мн.интересно дај бе ебетеси мајката сите мрш онаму

17. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Да не може човек лична карта на раат да извади! Абре пензионеришта низаедни, кога знаете дека одите да вадите пензија во банка, која е каде што сите се сликаме за пасош, лична, уплаќаме и ред други работи, се чека ред, секој со секого се кара..ЗИМАЈТЕ СИ ГИ ОЧИЛАТА ЗА ГЛЕДАЊЕ! Дома ги заборавила и ми се влечка уште 10 минути.

18. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    ГО МРАЗАМ БРАТ МИ ГО МРАЗАМ ГО МРАЗАМ ГО МРАЗАМ УУУУУУУУУУУУУУУХХХХХХХХХХХХХХХХХ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :swear: :swear:

19. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.725
    Допаѓања:
    10.261
    ве мразааааааааааам, ве презирам и 2те, совршениот ден кој сама си го организирав и остварив за 30секунди ми го расипавте!!!!!!!цркнете, не ме интересира дали 21ви е неработен или работен!!! Како имаше лице да ми кажеш да се грижам за моите работи, без разлика со тоа што ќе заебам група од 30 луѓе?!?! и после јас сум била себична? знаеш кој е себичен, ти ти ти и сааааааамо ти! ти и ќерка ти, вие 2 сте скапани, трули, депресивни стоки!!!! те мразам, исчезни, испари, пропадни во земја, гони се во тит тит тиииииииииииит!!!!!! и да, ТЕ МРАЗАМ!!!!!!!!

20. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
    И јас ова го посветувам на некој, морав да ти го украдам Сеси, посилно од мене е. :*