Ангелче, не се замарај, јас на ваквите само им велам душичка и толку. Не можат ни иронијата да ја осетат од што немаат кликер
Зошто неможам во лице да ти го кажам ова,незнам ни јас самата од кои причини еве тука ќе си се изјаснам.Долго време сакам да ти кажам дека не си ми најдобра другарка алооо незнам зошто ти така гледаш на мене хах најдобра другарка те молам,и двете знаеме дека ниедна од нас не се однесува така а и најдобра другарка никогаш нема да го направи тоа што го доживеав јас од тебе без тебе,без довербата во тебе живеам веке 5 години и тоа здраво што го имавме е со сила...да имаВме зошто после таа вечер те прешкртав и тоа со црно маркерче Навистина ти посакувам се најдобро но без и далеку од мене
ја со кого сакам ке искацам мој зивот моја работа што сакам ке си правам мое право е јасноооооооооо????
Оо сељак еден по 3 пат истото ,пак ме избриша,да ме избришеше тој што стварно ми значит болна ќе легнев,ама ти ти ,срека што не осеќам ништо,ете ќе се видевме другата недела ама од тоа ништо,ама и не ми е гајле,само како може толку кретенски да се понашаш,ме нервира што некој никој воопшто ми се испонаша така,како си дозволи воопшто така да се понашаш,ај ај исчезни ми,како и што ти напишав,ме иритира како може такви кретени да бидат на Земјава!!!
Како бе можеше да сум толку баксуз да не ми падне таа група а колку се потрудив да ги дознаам прашањата
Абе ајде си идам дома и пак иста песна ,уклучен тв и струја ќе гледал фудбал второ полувреме а на компјутер во друга соба,ама ми го крена притисокот имаш си соба гледи си таму тв доста ми идеш у мојата соба ,среди се со женати не мора нон стоп турскии серии да гледаа
Пред малку коментирав на една тема од форумов - Какви луѓе најмногу ве нервираат? се потсетив на една довчерашна другарка... ах кога ќе ми текни колку и помагав, ја сожалував и многу и се имав најдено... ама сега ми е одвратна! ми иде косата в раце да и ја оставам!!!
Значи незнам дали има поголем идиот од тебе ( не вервам дека има ). Ама.... ништо нема да е ко досега , ги премина сите граници... изгледа треба бардовци да се лечиш........ неееееееее многу мек збор е бардовци за тебе... треба некаде на уште по лошо место . За секое тенџере си има свое капаче, ама среќа што има и гезвиња. Жал ми е за тебе, и ти неќиш ....ама ко подпаѓаш на вилиание на другарите, нема спас за тебе. Мојот ум од сега на пасење...па ќе те видиме тебе.
Хип - хоп музика, луѓеее! Алоо?! А како би редела тука многу работи ама да не заминеме во крајоност .. ќе претераме. Само ќе си се туфкам ...
Немат мене еден сељак да ми го расипит денот! Ќе напрам се само да сум среќна и насмеана! Да пукните сите на мојата насмевка!
Леле ма глупачке една.. Во школо ми се праиш многу јака, а ме копираш. Ти се молам, иди кај другарката твоја „најјака“ нека ти даде уште некој совет како да го испрчиш повеќе г*от, колку повеќе чорапи да ставиш во прслукот и уште колку повеќе машки треба да те изд**паат. Кретенка, дебилка, идиотка!
уффф мразам што сум толку чуствителна и се си ставам на срце сакам да сум бесчуствителна личност и во моментов да убијам една чавка
знаеш шо - ме заболе мене за твојата утакмица и твоето ливче дали ќе биде добитно... Ај оди у пм и не ме замаааарааајјј
Уфффф кучко една џабе ти е се што правиш , тој мене ме сака!!! А ако те сакаше тебе немаше да ми се врати пак!!!!!!!!!
Ќе одам! Немат мене еден сељак скапан да ми кажвит дали да одам таму или не. Кога ќе го вратам филмот си велам: „ Што не го избив вчера дури ми беше пред нос? Да видев дали нешто им значам на луѓето околу мене? “ Немам зборој. Само знам дека немат да попуштам. Немат и немат!
леле веке аман ке полудам грло ме боли, нос ми тече, треба да добијам(а никако да се случи тоа), и се ме чеша од нервоза-знам дека се нервите се чуствувам како во огрганизмот да имам бомба, која треба да експлодира и згора на се мајка ми (која редовно ми оди на нерви,кога не сум дома-исто ко да нема никој освен мене и неа-се прашувам што ли ке прават дома кога ке се вработам )
Е денеска сум баш за пукање. Се ми е преку глава дојдено и време и факултет и професори и мојава хронична ненаспаност и неизбраздениов мозок и ПМС-ов и се. Ко фитиљ сум, една искра и бум! Моментално ништо не ме интересира и се ме нервира. Ни концентрација имам, ни инспирација, ни ништо, се на нерви ми оди. И ако слушнете дека некој си ги убил комшиите да знаете дека јас сум !
Доста ми е од сите здодевни луѓе, нивната фрустрација од недостаток на интелегенција ја истураат врз мене. Зарем морам да ги слушам сите оние сложени глупости кои можете да ми ги кажете во само два збора? Зевам и превртувам очи, делувам заинтересирано? НЕ, ДОСТА ми е! Доста ми е од болното грло со кое се дружам цели 2 месеци. Плачам и си ја трескам главата од ѕид на нервна база. На крајот настрада и мојот нервен систем! Знаев! Доста ми е од мрзата на сестра ми и нејзината незаинтересираност кон домашните обвски. Грбот ми е толку кревок што нема да може уште долго да го поднесе овој товар. Доста ми е од молкот пред сите вас и вриштењето во себе. Доста ми е од таа дрскост, тоа непочитување и безобразлук! Се чувствувам многу немоќно и заморно. Доста ми е.. . Денеска воопшто не ми е удобно и пријатно во сопствената кожа!