Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Луѓе божји сабајлево шизнав. Нашиот ни мил и драг град беше во хаос. Бидејки во се се стигнува навреме, така се стигна и со завршување со поправките на улицата Мито Хаџивасилев Јасмин за време на викендот. Небитно, јас заглавив во автобус 1 час, доволно време за да стигнам до Куманово :devil:

2. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Другарката за која ви зборував вчера во СДП ? Денес во школо не прозборевме, а кога се вратив дома, погодете кој ме блокирал на фејсбук ? А таа зборуваше дека со тоа само се покажува страв и несамодоверба! А тие другите бе! Слепи ли се? Таа кажа дека не верувала во вистинско другарство (пред сите нас ) и дека во нашето друштво немало вистински пријатели ! Како можат сеуште да бидат со неа после тие тешки зборови. А јас будала. И велам: Ако ти не веруваш , јас верувам!
    Во што да веруваш ма глупачо?! Нели гледаш дека прават што сакат со тебе?! Нели гледаш дека те користат на било кој начин?! Готово! Сакам да си одам од овде! Или средно идам на страна или незнам што ќе правам! Кој е расположен за совети ? ЛП.
    Колку сум глупава бе леле, колку сум глупава! Не сум лута на неа, на мене сум лута! :fubar:

3. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    Како можеш да ми го правиш ова? КАКО? Со кое лице излегуваш пред мене? По цели денови трчаш по таа шмизлата, а кога ќе те зае*е јас треба рамо за плачење да ти бидам....па уште ми раскажуваш како луѓето те разочарале....свести се алооооо ! :@ еден ден ќе ме бараш крај себе, но ќе ме нема ! Ќе останеш сама!!!! :@ :@

4. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Така!
    Само напред Манчестер, ви е*ам будалите. Многу е јака таа игра со плус играч, ајде судија! :swear: :swear:

5. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.796
    Допаѓања:
    18.596
    Проклето многу ми се оди на турнеја!!!Зарем ќе си ја испиштам шансата заради оваа глупост со пасошиве?Не направија како да сме милијарда луѓе во скопјево,уффф мн се нервирамммм!!!!

6. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Е*ате државата каде што таксито кошта колку една дневница, а еднинствена алтернатива е ЈСП.
    Сакам метро, сакам трамвај, сакам превооооооооззззз.
    И таксистиве нормални ли се , денес дадов 180 ден во една насока од К. Вода до факултети.... а назад ?
    Ненормална работа, нека идат у.п.м лесно е кога имаш службена кола и шофер, кога буџет ти плаќа, ма јас сите би ги ставила на сол и вода, па што се они богови ?
    Ај тој Грујо и остала багра ( и цела опозиција, сите се иста стока ) нека се симнат малку меѓу живите и нека видат што се случува.
    :@ :punch: :punch: :punch:

7. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Доста ми е од луѓе кои се праваат фини
    Доста ми е од сееееееееееееееееееееееееее

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    аман веке нека престанат да ми се вртат филмови низ глава за брак, свршувачка и слични глупости-демек ми било време како да не |(

ме нервирааааааа
    :sweat: :puke:

не сакам да сум женско, и не сакам да размислувам за ова и незнам по кој пат ке кажам
    АМА НЕ СЕ МАЖАААААААММММММ(и мразам да ми се зборува за свекор, свекрва, девер, јатрва и золваааааа :puke: )

На kate1986, baby.90 и irenna им се допаѓа ова.
  9. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Добро. Не можам и не можам да разберам како луѓево можат да преживеат во оваа депонија од лаги, лицемерства и манипулации. Постојано рошкаат по ѓубрето од животот на луѓето, а ако некој посегне да рошка во нивното ѓубре ке настане трета светска војна. Преку глава ми е монотонија, едни исти грди и глупави фаци, луѓе кои живеат за да урнат нечиј живот без желба да го градат својот. Преку глава ми е од озборувања, празни муабети и зафрканции. Никој ама баш никој не ме познава. Ќе го барам тоа што би ме исполнило, но никогаш нема да го покажам моето вистинско лице, мојата вистинска желба за посакуваното. Преку глава ми е од моралот, угледот и вечната борба за тоа кој бил попаметен и кој на кого го изиграл во врската. Преку глава ми е од се. Оставете ме да живеам онака како што знам, сакам и умеам. Без комплименти и коментари. Не ми се потребни вашите зачини во мојава манџа. Дури гледате како јас ја правам мојата гледајте да не ви прекипе вашата. ;) :fubar:

10. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Велком ту д клаб :D
    Само што мене домашниве не ме ѓњават, туку од на дечко ми страната.
    А ич не ми е време за брак, знам после што ќе следи: " А деца ? " ... мала сум, јас сум дете :D

11. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Разочарана сосема од се, така замислена сваќам дека ми е дојдено преку глава од се, од се, млада сум па што, зар на мене ми е лесно да знам дека немам друга половина на која би можела да се потпрам, да и кажам кога сум среќна, да ги поделам тажните моменти. Понекогаш се прашувам зошто баш мене, каде грешам, која е таа грешка што ја повторувам повторно и повторно. Имам се, фала богу неможам да се пожалам, но љубов, не. Знаејќи дека тука никој не ме познава можам да се испразнам и да кажам готово, крај, повеќе нема место за некои кретени кои постојано ме уништуваат, кој ме повредуваат, доста ми е од празноглави, доста!!!

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Доста го силувате форумов!! (не се обраќам на сите)
    Деви Марии на куп, донираат пари, никогаш не лажат, не изневеруваат, наполно искрени. Вистината секогаш во фаца, зло на мислат. :swear:

На Mandarinna88 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Мореее мајката ваша. Ќе ви се вратит еден ден. Се ќе ви се вратит и малку ќе ви е. Свињи едни селски скапани. :@ :@ :@

14. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    687
    Vec me i Dunav pretice... Moja me senka spotice. Al' nista me se ne tice, i malo sta me pomera, i dotice.......
    П.С . Се извинувам за латинично писмо ,ама оргинал си е оргинал! :lol:

15. Punx

Punx Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    12
    Балашевић. :) Најс ! 8)

16. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    :@ :@ :@ :@ добро бре, дали сте вие нормални- еј, активирајте се малку во животот не само фб, фб- правете нешто корисно, образовајте се, дружете се- не само да кукате после дека немате искуство, а кога ви се нуди нешто ве мрзи да го направите.

И вие девојки, аман до толку да се кукало дека се нема дечко, алооооо, зарем без дечко не може да ти биде забавно, аман флертувај, дружи се- ќе останеле 4 другарки сами, па што дека бре- значи како можете да си го ориентирате животот и среќата спрема некој , a aко немаме дечковци ајде да се убиеме :D :@ :@

Ме пукнавте денес- не ми се верува колку сте плитки, површни и прости

Каде ме прати ти мене, Господе, зарем за овде сум јас ООООООООООООООООООООООООО :@ ????????

17. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Аха, да. Знам колку се искрени честитките твои. Ми честиташ за првото место и после демек муабети ми разврзуваш. |( Мххммм, јас нафта пијам, мислиш не знам дека сакаш пак назад! Епа нема :!: До вчера јавно си кажуваше дека ме мразиш, а сега одеднаш, оп, ко ништо да не било! Очигледен си! Те откачила таа и пак после трчкараш кај мене. |( Лежи си пак ти на тоа уше дека пак ќе биде ко порано. :fubar:
    Не ме замарај више. Малоумен сељак. :envy: :envy: :envy: :envy:

18. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :@ :@ :@ :@ :@ не знам зошто онака од општо!!! И да јадов, аман!! Ај не можиш уште еднаш да ми се јавиш и да ми држиш предавања дека ништо не јадам, дека ко лајче сум напраена, дека комшите сите до еден те прашвале оти сум таква напраена, оти сум била преслаба. Кој комшии бре, пред еден месец бев дома на два дена и ниту еден комшија не сретнав. Или нема по кој да викаш, па си бараш безвезни причини да се караш со мене да си ја извадиш силата. Убо бе, убо таман. Ти истуши се, а мене крени ми ги нервите!!!! По 100 пати денот шо јаде!!! Не јадам бе не јадам, сакам да гладувам да умрам од глад, господ да чува. Ако ми се јади, ќе јадам, ако не после ќе ми се пријади, после ќе јадам. На 23 години се расправам за јадење. :@ :@ :@

19. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Значи ми иде се да запалааам цел град со се луѓево во него само ќе тргнам толку колку што се бројат на прсти !!!

Не можам да поднесам во тотален хаос сум .... :puke: излитена шема исти фаци глупи фори живеење од ден за ден , љубопитни погледи ми се ситат на ситуацијата ме прашуваат сите што било како било сочуствувале со мене ма немој :@ во себе се сладат на туѓа мака ....Над глава проблеми еден тон испити ми фрчат а јас не знам ни од каде да почнам , изморена сум премногу сум изморена од се и сешто од ситееее !!! Како ми треба да се изгубам некаде далеку од сите од се од сешто некаде кај што ќе дишаам на раат ама нема :sweat:

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.837
    Пропаднав во дупката.