Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    И јас каснам ама не до олку! :@
    Нели требаше порано порано порано 100 пати, да бидиш готова, немој да касниш, бла бла, и сега дремам ко мисирка од ниедно време и чекам. Друго, цело време имам некое чувство дека нешто имам заборавено, и туку се вртам наоколу нешто барам не знам шо.

2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Ова е ПОСЛЕДЕН пат да излегувам со тебе на пазарење.
    Ме резилиш пред народот, се ценкаш за 50 ден !?!

И до толку бре не можеше да си бендисаш кондури, сандали, влечки, БИЛО ШТО ? Мерлин Монро да воскресне ќе си најде покрај толкав избор, ама тииии, ти нееее. Ма и ти не знаеш што сакаш.

И згора на се, морав да ЛАЖАМ! Ако ти кажев колку ја платив тортата, ќе ми ја плеснеш во фаца, ако ти кажев колку ми побара таксистот можеби и со него ќе се ценкаше :x

НЕ, ова е ПОСЛЕДЕН пат јас и ти во шопинг!!!
    (смајли што се крсти)(смајли што се крсти)(смајли што се крсти)(смајли што се крсти)
    _________________________________________________________________________________________

И ај билке конечно стави некое смајли што се крсти :devil:

3. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    можеше да пе прашаш барем за сликата дали да ја ставиш ама не уште некој да не види а? или да ми ја пуштиш во порака прост еден осет да се немало ќе ти вратам за ова да знајш морону низаеден ми ја крена сафрата аман кај видов кај се запустив :@

4. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Ех,жено ме натера да сфатам дека комбинацијата злобна+проста колешка е едно од најужасните нешта!
    Последната каша од твојата кујна ти беше најодвратното до сега,ионака твој специјалитет е удар исклучиво под појас.И тоа твое ноџе вечно испружено за сопки и фациче невино и постојано изговарање на „злато„ ме излудува.Не,не ти не си злато туку блато полно жабокречина,мисли си само дека никој не се сомнева во тебе,а толку си провидна.
    Како само го чекам јуни кога со твој камен,море каков камен Галичица на глава ќе ти се сруши,а најубавото е во тоа што ти тоа сега не го ни претпоставуваш.Да ни даде Бог здравје на двете дотогаш и само да ти ја видам тогаш фацката,тоа е тен милианс врти вју, :devil: !!!

5. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    6.803
    Добро бре , зарем мораа сите да ги видат сликите од фотосесијата а ?! Па ете во центарот на градот не видоа 1000 луѓе што ти требаше и на фејзбук да ја ставаш , да не не дознае некој ?!
    И јас сум за Билката да стави смајли што се крсти ! :!:

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Да ти е*ам паразитот глупав!
    Еден е*ан текст не знаеш да напишеш! ЕДЕН!!!

7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Се наоѓам во моменти кога толку си се мразам, што право чудо е!!!
    На моменти сум глуперда невидена, дудук, ќутук, шупелка...
    А потенцијалот и можностите ми се и тоа како огромни, но и еднакво неискористени. Можам, и веќе еднаш МОРАМ многу повеќе и ПОДОБРО од ова!!! :@ :@ :@

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    мамичке моја, и златно братче
    ве молам да ПРЕСТАНЕТЕ да ми зборувате за брак
    :@ :envy: :devil: веке НЕ МОЖАМ ДА ИЗДРЖАМ НАВИСТИНА :!:
    (особено ти мамо, како на мои години девојчињата биле мажени,имале дечиња)
    испага дека ако се омажам, ко круна и богатство да ке добијам, боже боже(смајли што се крсти)

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Уа за сите пикачи по туѓи животи!
    Уа за сите газолижачи!
    Уа за сите неизживеани!
    Уа за сите бивши дечковци :rofl: (се зезам, фала им!)
    Уа за досадните прашања на мајките!
    Уа за попувањето од советодавните тела што не си го средиле ни сопствениот живот!
    Уа за неписмените што не знаат да се изразат ниту да напишат една точна реченица!
    Уа за мрзливите!
    Уа за пршината што секоја пролет ми се лепи насекаде низ соба!
    Уа за далечината меѓу мојата и неговата населба!
    Уа за жените што глумат жртви!
    Уа за мажите што глумат Мажи!
    Уа за контејнерите полни ѓубре, што никој не го собира!
    Уа!

На Springy, Linn1, Independent.girl и 2 други им се допаѓа ова.
  10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Жено искулирај од сабајле. Ај те молам оди труби му на некој друг. Немам солзи за да плачам и нема да ти го дадам тоа задоволство. Срам да ти е што се не ми зборуваш. Со дупло ќе ти се врати ! :@

11. Caramelle

Caramelle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
    И беее ццц...не можам да се изначудам :fubar: ...значи редно е веќе да те заврзам еден ден и да те тепам,да те тепам,да те шамарам се додека не кажеш -да во право си ,извини! :!: : ух бееее... :headbang: ...шо си направив сама беее :headbang: ....

12. Marucu37

Marucu37 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    Уф значи ми иде да ја фатам за коса и да го сметам дворот со неа , што е проблемот сега , човек да не засака некого одма се влечкат бе еј човече не ми се верува уште што треба да направам за да ја тргнам од него ШТООООООО :@:@::@:@::@:@ крлеж еден :@

13. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Животот не е фер, не е дефинитивно!!!!! Дедо ми има рак и не му останува уште многу, зошто вакви работи на толку добри луѓе зоштооооооооооооооо? Многу ми е тешко ;(

14. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    до пред малку бев премногу нервозна, ми идеше да плачам од нервоза.
    значи вчера не работев, учев, демек испит денес, после викаат-другата недела испитот -.-
    сега мора да надоместам за изгубеното време, а утре имам друг испит, и тоа економија -.-
    кога ке стигнам се да направам
    целото тело ме боли, ненаспана сум, а морам да завршам работа, па и да учам -.-
    ама сега сум посмирена, си пишам мислења на фемина :rofl:

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Да не претера малку? Ај иди си или ќе дојдам јас да ти го довлечкам газот дома. Колку време да те чекам едни ќебапи да ми донесеш, м? :devil:

16. emma-chan

emma-chan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    10
    Да ти еб*м педерската :@ :@ :@ Барем едно „збогум“ да кажеше ама не ми е гајле, терај живот, и онака не ми знечеше .. ок ок, малце ... малце поќе ... многу ... :$

17. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    .!. е на ти,само тоа го заслужуваш,зборовите се излишни

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    мее умрее веќе овај грипотттттт..се надевам конечно еден кје оздраваммм :devil:

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    ТИИИИИИИИ? Ти ќе се претставуваш како моја другарка, а нема да дојдеш на веселбата????
    Ма иди у триста лепи, тебе и уште една таква ко тебе повеќе не ве ставам ниту на листата: Далечни пријатели. Заедно израснавме. Ама ако бе ако, КАРМАТА Е КУЧКА! :devil:
    Срам да ви е, срам :x

Па и се кажува тоа на 4 дена пред целиот чин?????????А???????
    Шушумиги!

20. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    6.803
    Не ми е јасно како неможам да го избришам од пријатели тоа дебело прасе , зошто неможам да си го дозволам тоа , зошто ?!
    Можев милион луѓе да избришам што сум се скарала ама него не .,..можеби бидејќи сум 24/7 кај него на ѕид но ова е премногу бре ..кога ќе ме види демек телефон му ѕвони па ејј не те видов ова она .. ќе го избришам колку и да ми е тешко ! :devil: