ЗА КОЈ КУР ЦЕЛИ ДВА ДЕНА СЕ МИСЛАМ И НЕ МОЖАМ ДА СОСТАВАМ ЕДНА СМОТАНА СТИХОТВОРБААА! Ќе пукнам, ќе препукам. Немам време, немам инспирација, темата е глупава, зошто прифатив, зошто аман, аман, аманннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннн!
Во Скопјево наше не можеш да се облечеш! Ќе се утепаш барајќи и или ти е мало, или големо, или нема таа боја, или на улица ќе сретнеш 135374 девојки со истото! Те бре да ти се сневиди во се!
Не морници не ежење се помина низ моево тело, а ти си толку храбра што си решила да се носиш со тоа и што си продложила и не застанувај. Нека среќета те прати како никогаш досега и најди го тоа што вистински ќе те исполни.
ми треба пауза од се, се ми е испомешано, секакви филмови ми се вртат во глава, наместо да си го живеам животот во најубавите години јас се замарам со секакви глупости. Знам дека се глупости ЗНАМ но иако знам пак се оптеретувам со нив. Ке дојде ли крај веке еднаш на ова? Јас се што сакам е мирен живот исполнет со љубов. Толку ли ти е тешко да сватиш дека се што сакам е трошка од тебе. Толку ли ти е сеедно како ова ке заврши. Секогаш кога ке започнам разговор на оваа тема завршува со кавга и како и обично јас сум крива. Се би дала да го вратам времето, да сменам некои работи, Некој ден ке пукнам само не знам кога.
борисе не се предавај кога ќе помислиш немам сила се лажеш баш тогаш ќе бидеш најјака борисе за себе закопајго минатото оди само напред напред никако не се потсетувај ни свртувај назад никако ти си излегла од тој кошмар сега мораш да докажеш и покажеш на самата себе дека да ти вредиш и ќе бидеш жена на место верувам дека имаш некаква цел во животот мораш да ја отствариш не запирај ако не си ни сега среќна почни од почеток можеби работиш студирај тоа што сакаш да бидеш стани некој и нешто во животот на твојата монструозна фамилија не вреди ни да се потсетуваш ти не си како нив отстварисиги твоите соништа и почни да живееш ако треба пак од почеток има29 години живот пред тебе никогаш за ништо не е касно ти посакувам мн.среќа и да бидеш најсреќна верувам дека заслужваш
Срцето ќе ми цркне, душата ќе ми експлодираааааааааааааааааааааааааааааааааа зар ова го заслужувам. Што направиииииииииииииииииииииииииив !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пууу да ти е*ам малерот невиден! Значи денес,поголем малер од мене нема ! Подготвив се’, и купачи спакував у куферот,се издепилирав, целосна подготовка направив за плажа и сонце! Ама малер сум бе, малеееррр, ден пред патувањето мене менструација ми иде! Цел живот ми доцни по цела недела и повеќе, овојпат точно на време,неочекувано...баш за да ми го расипе планот! Ќе нема капење за мене, џабе базент,џабе плажа, џабе соба за нас двајцата когааа мене малер ме заака од страт!
1. Глупаааааааааааааааааааа!!! 2. Доста ма ти! Затниси ја муцката! Радознала.. радознала... А у Пм гони се! 3. Деца децааа!!! Не знајте со кого си имате работа децааа!!!
Преку глава од све, колку и да се даваш пак све е малку, више не ме интересираат туѓи проблеми што треба јас да ги решавам кога друг ке заебе, уште треба секоја вечер да те масирам и да те лечам за да ми кажеш што све не, што добив од тебе за да ми префрлаш што јас правам, преку глава од лажговци, преку глава од лицемери, преку глава од ситни души кои се јавуваат само за да се ситат и да прашуваат зашто и како, носете се сите, имам и свој живот што сакам да го живеам, ќе видам ли и јас конечно малку среќа и мир во моево постоење, ќе се свестите сите заедно еден ден ама касно ќе ви биде
Таман си помислив одамна не си ми брцнала длабоко во нервите, и оп, ја повикав несреќата Мори ти знаеш кои работи дома се женски, а кои машки? Ќе научиш БАРЕМ ЕДНАШ да не се мешаш во СЕ? Фали да ми кажеш да не се*ам толкави го*на, да ги вадам поголеми Дали знаеш дека некои работи се само меѓу мене и маж ми, а не и за пред тебе????? И ти да ми го правиш дневниот распоред? Е нечеш! Нареден пат те снимам се што ми кажуваш на само, а пред син ти ни збор не изустуваш. Или на него не смееш такви муабети ? Морееееееееее... Арно ти има покажано тој каде ти е местото, ама јас многу ќутам, сепак така ме воспитале моите (барем знам како јас моите деца да не ги воспитувам). На такви ко тебе само снаа ко вујна ми што и прави на баба ми (ако и е на баба, си заслужува), МОРА да отидам на некој час кај неа, ова не се трпи!!!
Вчера си легнувам и ко обичајно земам телефонот и слушалките да си послушам музика малце.И кога гледам многу слабо ми се слуша и што да видам...Едната слушалка не работи! Уште од одамна таа си беше прецвикана малце ама сеа се прецвикала скроз на скроз.
мора на англиски I don’t mind it I don’t mind at all It’s like one of those bad dreams When you can’t wake up It’s like you’ve given up You’ve had enough But I want more No I won't stop Because I just know You’ll come around Right? No I don’t believe you When you say don’t come around here no more I won’t remind you You said we wouldn’t be apart No I don’t believe you When you say you don’t need me anymore So don’t pretend to Not love me at all
Аууууууфффф што прави љубовта,значи која сила ја има.Ме сокрши на парчиња.Толку сум нервозна не личам на себе
ај раскини ми те молам , излези од мојот живот а ако не го направиш тоа во најскоро време јас ке ти раскинам СЛУШАШ око нема да ми трепне , не можам човеку премногу си напоред....ме умре, ме сруши ме , уништи со твоите пра пра пра историски размислувања ....нече мочи брат ке ти раскинам ах тој проклет факултет па ке морам секој ден да те гледам ама знаеш што ич нема да ми е гајле колку сакаш измислувај декА јас сум ти раскинала , ваква сум таква сум .....битно јас ке се откачам од тебе од моето најголемо промашување во животот ....од ѓаволот кој секојдновно јаде по нешто од мене , ја зема мојата насмевка која пред 10 месеци беше составен дел од моето секојдневие .......ке ти покажам мрсул еден дека време многу повеке од тебе , дека сама можам да се изборам за се , дека не ми требаш ти апсолутно за ништо ...си ја сакам слободата назад и прекрасниот живот што си го имав....
јас не сум нервозна дете психички сум опадната и поктај тоа се држам на нозе но зошто зошто ја немам твојата подршка ми велиш те сакам ама бе и одма и тебе нешто ти фали не си бил во ред од времето курци палци пак што ќе беше ова зошто кога ми е тешко сите ме напуштаат зошто ? ме повредуваш свести се
И пак си тука, за секој важен датум и кога треба да се оди некаде ти си тука, Кај ќе идам што имам во план.? А пак не си со мене. Јас можам да ти бидам пријателка засекогаш, но неможам вечно да те чекам да се решиш што сакаш. 7 месеци ја трпаам оваа ''врска''. Ако не те барам, зошто не те барам, ако те побарам се извинуваш се правдаш и ми даваш рапорт за секој миг од твојот живот. Ма дечко ајде олади.... Збеснав веќе од тебе.
Пу бе. Пи*ка Ви ма... . За глупости бре толку врева?! Срам да Ви е. Немате во умот е сега ќе плаќате. А ако не платите она место Ви е резервирано. Леле в лице би Ве пљукнала. Ради Вас чоек немојт на раат по улица да поминит. Тема на оговарање: Бијачка со фатален завршеток. Неам зборој. Крајно разочарана.
АААААААААААААА Д О С Т А МИ Е ОД СЕ И ОД СИТЕ НА СВЕТОВ!!!!! сакам да се трансформирам во нешто и да ме снема од планетава братче тргни ми се од патот, инаку ти ке бидеш првата жртва денес сега ли мораше да ми се појават овие чудни мозолчиња а ти бе женкариште едно, ај уште еднаш кажи ми дека ме љубиш коските има да ти ги искршам (можеби си висок 190 или 2 метри, ама имаш слаби точки па има да ме запаметиш мене и не туку се лажи себе си дека сакаш девојка за осбилно кога немаш поим што значи тоа е од такви ко тебе жеските солзи ронат, ама јас не сум од тие бе воле едно со две говорни маани доволно страдав во овој живот во име на љубовта, од никаквеци ко тебе не ми треба уште и женкар над глава да ми виси ај оди си кај некоја лесна, за тебе се само тие девојки