Вол волосан!!! Оди по курви, али од нив можеш само секс да добиеш,а не и љубов! Говедо скапано! Што мислиш дека уште ќе плачам за тебе, си се заебал! Ќе плачеш за ден два ти! Ќе молиш! Скот невиден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te мразам мори. Не си точна нели? Мрш, од утре строг режим! Се нафурав ко таксиметар почнаа бројките на вагава да се накачуваат
shwakdjlhekjfhrejkhvngtrgwkndejknhrfjwkqo;eqedw rrferfetfg4y56ty7uty'lh;rtkypo4i569804tikpoe5tgjkorj;welssd,.xcd,fdfjdjkfjfdjfddjkklsdpoweopeioe4irei
Еб*те спајдер картите, од прееска ве играм а не можам да ве решам- зарем не знаете дека таа желба што ја замислив а треба да ми се оствари ако ве решам ми е доста битна, а не овде да не можам кецот да го тргнам па до толку да нејќеш да ми пуштиш двојка, не ми се верува
уф ама ме нервираат намќори страшно и тоа.. искачаш расположен си они се зближиле па уште рецка не ти маваат.. парти брејкери ..
ПРОФЕСОР ПО СТАТИСТИКА, ГЛУП, СТАР, МАНИЈАК, НЕНОРМАЛЕН Ме нервира цел семестар, се фатил за мене цело време ама денеска претера, клошар ме осакатил на колкивум и чека само у канцеларија да се договориме, резултати јавно објавени немора да ми ѕирне некој друг во листов несмее аууууууууууу многу нервози денеска
Сака да ме прави љубоморна??? Ааа да не мисли ќе трчам по него. Вол еден!!! Ќе ме бара некој ден !!! >
Љубоморна, скапана, ретардирана, ментална, пореметена, љубоморна, НЕУБАВА позерка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ни за мал прст не моеш да ми се фатиш ) Цркни!
Би јас да се испукам на велико, ама сум во ноу амјунишн момент заглавена не знам кој играл шутери во прво или трето лице како мене, ама знаев посебно на постарите да заборавам да го дополнам амјунишнот во најнезгоден момент и да заглавам во драматична битка неспремна и со задоцнување или со погрешно оружје пр.рокет ланчер во клоуз комбат и да си се саморазнесам - пуф. И од пусто пукање само желбата ми остана кутра нереализирана, ама не е се‘ изгубено, ојдов да пукнам некое меурче од сапуница да се почувствувам помоќно!!!
Ти, ти најде мене да ми наоѓаш маана дека сум мрзелива бидејќи веднаш по јадење не ги мијам чиниите? Демек ти знаеш како е да си во блажена состојба? Кога ти ќе бидеш бремена, тогаш соли ми мене памет. А и престани да ми се правиш домачица. Ако си таква домаќинка ко што се правиш дека се ќе имаш леген и сапун за перење алишта, сепак не оди се во перална. Ма кај тебе се е обратно, ништо чудно и по една маичка да ставаш да врти во перална. Твој живот, твое право, МОЈ живот, МОЈ начин на живеење, затоа фак оф, не ти се мешам, не ми се мешај, ОКЕЕЕЕЈ ? Данкешен
Уф, ќе ме умреш, таман кога ќе помислам дека сум на прав пат, ќе се појави нешто твое од страна само за да ме врати
Стомаков ме боли одсабајле, незнам што ми е, ме скина да му се сневиди! Ми се спие, ми се плаче, сабајле во кома бев во школо, зевам само слон ќе лапнам, жива ненаспана сум!
АХАХААХА сакаш да ти помогнам сега Ти само кажи може и ќе станеме пријателки што му знаеш Пааа сега ги имам сите карти во рака и можам да те уништам ама нејќам !!! Само не знам како чекаш помош од мене после се ? да не имам ореол на глава а не го гледам ? ? ? Ме стави на мислење сега што да ти направам да те потопам или да те спасам ?
Аааааа зошто сум олку глупааа не сфаќаммм....Премногу сум наивна, секогаш се при срце си земам...Кога нешто знаете криете од мене, а кога јас ќе знам, а не ви кажам тогаш цел свет вие крив..А, што е најстрашно совеста ме гризе дека не ви кажав ама заслужено не ви кажавв...ААААААААААААААААААААААААААААААА
Значи утре полагам, таман најдов малце мир и тишина да пофторам ми дојдоја гости ај заминаа и ете „среќна“ седнувам да читнам ко почнаа мачкине под прозор љубов да водат ау БЕЗ ОСЕТ, па ко за инает ги бркам тие пак тука ...ДОБРО ЗНААТ КОЈ МЕСЕЦ Е??? .знам ладно е мајов... амА мај е. ГЛУПИ!!! И еве ги уште ми пиштат свршава мачкана... ау, НЕРВОЗА МЕ ЈАДЕ!!!
Абе нема уста да отвориш, а да не ме изнервираш! Шо ќе беше тоа?! А фино ти кажав, затвори уста, не мели беспотребно, ти, неееее, паметна ќе ми се правиш, светов на месечина стигна уште ехехеххе, а ти ми живееш во 19 век.