Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Зошто господ негде бил ептен дарежлив, а негде скржав?? :^) :(

2. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Шо те е*ам, ќе те сечам ]:) ]:)

3. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Вол волосан!!! Оди по курви, али од нив можеш само секс да добиеш,а не и љубов! Говедо скапано! :@ :@ :@ :punch: :punch:
    Што мислиш дека уште ќе плачам за тебе, си се заебал! Ќе плачеш за ден два ти! Ќе молиш! Скот невиден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Te мразам мори. Не си точна нели?
    Мрш, од утре строг режим!
    Се нафурав ко таксиметар почнаа бројките на вагава да се накачуваат :devil:

5. Philosopher

Philosopher Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    10
    shwakdjlhekjfhrejkhvngtrgwkndejknhrfjwkqo;eqedw
    rrferfetfg4y56ty7uty'lh;rtkypo4i569804tikpoe5tgjkorj;welssd,.xcd,fdfjdjkfjfdjfddjkklsdpoweopeioe4irei :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Еб*те спајдер картите, од прееска ве играм а не можам да ве решам- зарем не знаете дека таа желба што ја замислив а треба да ми се оствари ако ве решам ми е доста битна, а не овде да не можам кецот да го тргнам :devil: па до толку да нејќеш да ми пуштиш двојка, не ми се верува :@

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Heartbroken

Heartbroken Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    17
    уф ама ме нервираат намќори страшно и тоа.. искачаш расположен си они се зближиле па уште рецка не ти маваат.. парти брејкери ..

8. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    не моооооооооооооооооооооооожааааааааааааааам веќе да ја издржам оваа тензија, неможааааааааам :( :( ;( ;(

9. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    :@ :@ :@ ПРОФЕСОР ПО СТАТИСТИКА, ГЛУП, СТАР, МАНИЈАК, НЕНОРМАЛЕН :@ :@ :@
    Ме нервира цел семестар, се фатил за мене цело време ама денеска претера, клошар :@ ме осакатил на колкивум и чека само у канцеларија да се договориме, резултати јавно објавени немора :@ да ми ѕирне некој друг во листов несмее :@ аууууууууууу многу нервози денеска :@

10. bojana26

bojana26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    3
    Сака да ме прави љубоморна??? Ааа да не мисли ќе трчам по него. Вол еден!!! Ќе ме бара некој ден !!! >:|

11. Night.Wish

Night.Wish Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    33
    Љубоморна, скапана, ретардирана, ментална, пореметена, љубоморна, НЕУБАВА позерка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ни за мал прст не моеш да ми се фатиш 8) ) Цркни!

12. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Би јас да се испукам на велико, ама сум во ноу амјунишн момент заглавена не знам кој играл шутери во прво или трето лице како мене, ама знаев посебно на постарите да заборавам да го дополнам амјунишнот во најнезгоден момент и да заглавам во драматична битка неспремна и со задоцнување или со погрешно оружје пр.рокет ланчер во клоуз комбат и да си се саморазнесам - пуф.

И од пусто пукање само желбата ми остана кутра нереализирана, ама не е се‘ изгубено, ојдов да пукнам некое меурче од сапуница да се почувствувам помоќно!!!

13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.854
    Допаѓања:
    101.612
    :@ :@ каде сум го ставила тој проклет апарат за сликање...3 дена изгубив барајќи го :swear: :swear: :swear: :swear:

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Ти, ти најде мене да ми наоѓаш маана дека сум мрзелива бидејќи веднаш по јадење не ги мијам чиниите? Демек ти знаеш како е да си во блажена состојба? Кога ти ќе бидеш бремена, тогаш соли ми мене памет.
    А и престани да ми се правиш домачица. Ако си таква домаќинка ко што се правиш дека се ќе имаш леген и сапун за перење алишта, сепак не оди се во перална. Ма кај тебе се е обратно, ништо чудно и по една маичка да ставаш да врти во перална.

Твој живот, твое право, МОЈ живот, МОЈ начин на живеење, затоа фак оф, не ти се мешам, не ми се мешај, ОКЕЕЕЕЈ ?
    Данкешен

15. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Уф, ќе ме умреш, таман кога ќе помислам дека сум на прав пат, ќе се појави нешто твое од страна само за да ме врати :@ :@ :@

16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Стомаков ме боли одсабајле, незнам што ми е, ме скина да му се сневиди! :@
    Ми се спие, ми се плаче, сабајле во кома бев во школо, зевам само слон ќе лапнам, жива ненаспана сум! :@ :@ :@

17. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    АХАХААХА сакаш да ти помогнам сега :D
    Ти само кажи може и ќе станеме пријателки што му знаеш :lol:
    Пааа сега ги имам сите карти во рака и можам да те уништам ама нејќам !!! :devil:
    Само не знам како чекаш помош од мене после се ? да не имам ореол на глава а не го гледам ? ? ? :^)
    Ме стави на мислење сега што да ти направам да те потопам или да те спасам ? :!:

18. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Аааааа зошто сум олку глупааа не сфаќаммм....Премногу сум наивна, секогаш се при срце си земам...Кога нешто знаете криете од мене, а кога јас ќе знам, а не ви кажам тогаш цел свет вие крив..А, што е најстрашно совеста ме гризе дека не ви кажав ама заслужено не ви кажавв...ААААААААААААААААААААААААААААААА :devil: :@ :@ :@

19. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Значи утре полагам, таман најдов малце мир и тишина да пофторам ми дојдоја гости ај заминаа и ете „среќна“ седнувам да читнам ко почнаа мачкине под прозор љубов да водат ау :@ :@ :@ БЕЗ ОСЕТ, па ко за инает ги бркам тие пак тука ...ДОБРО ЗНААТ КОЈ МЕСЕЦ Е??? .знам ладно е мајов... амА мај е. ГЛУПИ!!! И еве ги уште ми пиштат свршава мачкана... ау, НЕРВОЗА МЕ ЈАДЕ!!!

20. didi1982

didi1982 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    4.115
    Абе нема уста да отвориш, а да не ме изнервираш! Шо ќе беше тоа?! А фино ти кажав, затвори уста, не мели беспотребно, ти, неееее, паметна ќе ми се правиш, светов на месечина стигна уште ехехеххе, а ти ми живееш во 19 век.