Па добро бе срц... кој те нервират толку многу? Дај мафни ги не вредит да се нервираш за непотребни луѓе. Од толку нервирање јас в несвест паднав... Не вредит!
Идиотка, а се правиш најодговорна, така а? Барем да ми кажеше, да си испланирав што да правам, а не вака, да ме извисиш. Ама не се секирај душо, се врти тркалото.
Се мразам себе и сите околу мене.....Имав „се’“ сега немам ништо.....И не ми ѕвоните немам што да ви кажам прашајте некој друг се што ве интересира.Оставете ме сите на мир! До сега бев ледена кралица но од сега Ќе бидам најбесчувствителното створење..
Добро бе до кога со лицемерието и злобата? Ми се чини сета злоба на светов во тебе е собрана! И таква аура имаш околу себе, негативна енергија за извоз во странство! Откачи се од мене веќе еднаш. Остави ме на мира!
Леле колку се изнервирав. Знаев! Знаев дека вака ќе испадне. Леле бре, малку беше што по тел ја отерав у три лепе. Малку е! Жими се за коса би ја фатила да ми беше на дофат. Боље да ми се трга од пред очи подолг период
добре бре мамето твое можеш да се јавиш и да кажеш дека ќе закасниш а не јас ко идиот некој да те чекам ако ако за се има памти и врати
Од кај па сеа на тебе ми текна ?! А бев толку сигурна дека те заборавив..Ах Ареа и нивните песни,лошо ми делуваат
Пак болни деца. Ќе има ли период од 2 недели да не се болни?!?! Требаше да одат на одмор пред една недела...а како што стојат работите - нема одење уште една цела... И тоа дома во излоација... а што ли ќе биде од септември?!? Ова постов повеќе ми одговара за тема „искукајте се“, а не „испукајте се“.
Уфффффффффффф, ќе полудаааааааааамммм ...е сега се изнервирав до даска ...да знаев дека вака ќе биде ќе си отидев порано...уфффффф, кажувајте лек против нервоза, неможе вака да се издржи
Ми помина нервозата срц, знам дека не требит да се нервирам ама ете... и ти не туку ми паѓај во несвест зш ќотек ќе ти дам
А да си легниш брзо брзо. Испи една шојља чај од нане или камилица и право вкревет, без размислување за она што те изнервирало
Ретко се жалам но навистина понекогаш е тешко да си жена .Море бре денес око не ми трепна - сите ги построив и им одржив лекција која едвај успеаа да ја дослушаат и со душа чекаа да завршам .Како апотекарски шишиња беа Ах бре три мажи во куќа лудница само дај ,дај ,им нема крај .Ај после ми падна жал ...па кога си фркнав едно виски и се рамно ми беше ,ништо не ми се гледаше и не ми сметаше.
Да се испукам ама на кого? Не е до другите , до мене е. Јас сум за ќотек. Кога не ми доаѓа памет така ми е
Добро бе бивало ли риба во хороскоп,риба да сум и во животов ? Да ме убијат пак ќе молчам ко да ништо не било.Каква мекушарка ..Го мразам мојот претерано молчалив карактер ..Ако не кажам што сакам нема ни да добијам ,а нема да кажам сигурно а уште помалку да се карам..Шо створење ме родиле,ќе тераат живот со мене а јас ќе бидам на работ на нервен слом.
Нека иде у пи*ку материну цел машки свет! Ми требаат пари! Сакам да излезам од овде! Ми треба да пеам! Ми треба сцена! Нек се носат у три лепе мојот прв, втор бивш, овој сегашниов пуштач и уште еден куп мажи што ќе треба да ги трпам во животов мој! Не, не сакам да станам лез, нити калуѓерка, само сакам нормален маж покрај себе! Ама прво сакам да терам соло, да не ми треба телефон и полагање сметки кај сум што сум! Да спијам сама! Да не ме нервира неговото ждригање и глупирање кога е со другари! О боже, дај ми сила да го поминам летово, досадно сиво Скопско! Или прати ми пари по пошта да киднам во Чиле или Перу и да станам Индијанка врачар. Е*ате све.
Леееееееееееееееле како ми ја погодивте темава.................... Денес кога станав му ставив кафе на татко ми и за мене и кога му го носев така врело си го истурив на нога И сеуште ме боли ........ Местото е црвено и малку отечено..Ако остани некоја лузна ќе се бесам
Значи јас ако да сум повредена! А да повредам некој цел свет на глава ќе ми се сруши! Па до кога бе вака? До кога? Ќе можам ли јас некогаш да живеам како шо живеет сите други нормални луѓе на светов? Преку глава ми е од се од сите... Подобро да се убијам јас отколку да ве убијам вас многу ве има...