Сакаш на задникот да ти оставам отпечаток во знак на почит, љубов и блаженство од моиве нови заби ?!? Малку кис анд кис, хам крц, крц, крц ! Ајт мршка
Молиммммм !!!???? Ма ајде,глупости,Ти најпаметна,најдобра. Егоцентирчна мала кучка. Ми идеш по нерви бре јаооо.Доста се фалеше дека ти е се совршено.Кого лажеш Мене или себе си се тешиш.Од мене поздрав и чао пријатно. Како шо беше да не беше.
Човечноста ти се пикнала длабоко во твојот дебел канал, фала богу што таа ми дига не телефон а ти ко човечко суштество еднаш требаше да ми напишеш како е, те молев да ми одгвориш ама ти очигледно си презафатен со улогата како да бидеш што би рекол ти- НАБОЉИ, што су они за мене ц! Ти кажав ќе порасне и ќе разбере се, немам потреба јас да плукам по тебе плукнат си ти одамна.
да знаеш декља не сум багажник колку и да те боли сепак имам подобро место од твоето и кат тад јас пак ќе си преживеам не ме болат твојте зборови, сепак сум културна девојка која не паѓа на провокации, но не се прави толку паметна кога немаш толку памет и не се фали веќе дека толку не сакаш и почитуваш. Следниот пат кога ќе го слушнам тоа ќе кажам дека уствари јас сум багажник, па ќе ти го измерат паметот другите, а и кој последен се смее најслатко се смее па започна војна гуд лак али јас победувам
за све си бараш изговори само на ме обвиниш само да се скараме и да правиш проблеми иди упичку матер иако ми си родител повеќе не те сметам за таков пробав да бидам ок и сакав барем малку да ме сватиш ама ти не воопшто не ми е грижа за тебе воопшто
Значит толку сум пренервирана што се вели душава ме боли... а зошто?? е зошто де и јас си викам.. зш си ја тупам глата да му угодвам на други, нив да им е убо.. а после колку ми е мене вратено.. не е битно.. битно нив им е убо... и другарки ми?? хмм другарки.. епа во моето друштво имам само една другарка на која и верувам.. со другите само се карам и по цели деној се нервирам со нив... за глупости.. зш се наљутила не сум била со нејзе на продавница, зш не и сум се јавила.. и такви глупостии.. плус денес таа писмената по математика живци искинав... како задачите од марс да паднале ( илли во случајов јас )... после од се пренервирана одам во еден бутик каде што ги имав тргнато едни фармерки.. ми вика продадени се.. лелел бре... е веќе доста е....... Спојлер хууууууууууууууух убаво се испукав.. и поубаво ми е на душава одма
Ти реков! Нели ти реков? Си бараше, и си доби, дури и повеќе од што требаше. Продолжи понатака. Самоуништи се. Јас кревам раце. А и не успеав да влијаам. Кога ти кажував: „Немој, ќе биде вака и вака“ ти не ме ни заушуваше. Епаа, сега задоволна си на чекор до дното?!
Преку ку*ов и полуматура и се, нека си е*ат сите мајката ! Со туѓи пари се прават важни! Леле, колку сум изнервирана !
Се гледав со една девојка некое одредено време , но таа некеше да се гледаме веке порати тоа што се палашела дека ке се заљуби во мене и дека ке патела и не и било се едно што нема да се гледаме ....па дај помагајте некако , како да и докажам дека се ке биде ок и нема зашто да се плаши ...
Ayo, I'm tired of using techMology! Остарев. Сега и мене ќе ми биде потребно само едно нешто: зелено за пријатели, црвено за НЕпријатели. Ти се плукнам и во ајфоун и ХТЦ и се! Ајт!
Гледам дека си нов и сеуште не знаеш како функционира форумов.Твојот проблем треба да го напишеш во темата за љубовни проблеми и таму сигурно ќе добиеш совет .
Заштоо постојатт таквввии кучкии уфффф кој сааакаат са расипат сеее .....Ги мразамм ...... Сепакк Памти па Вратииии
Ова не за пукање, за плачење е Ништо драги од свирката. Ти биди енергичен како и секогаш, а јас ќе ја слушам твојата гитара од далеку Се надевам некогаш повторно ќе се видиме. Have a nice life. Засекогаш на некој начин твоја
Сатана матана фатана бич. Е така Мразам такви ципидралки. 34 години и сеуште се плаши мама што ќе и каже??????????????? Хелооооуууууууууу ?!?!?!? Is it me or .... ???
упм да фатит сета власт во државата, до каде стигнавме?????цела битола е под власт на грците, и морало да се оди на 100 интервјуа за една никаква работа за продавачка за 5000 денари, и на крај те известуваат не влеговте во потесниот круг по кој критериум бе ги бирате они кои влегоа во потесниот круг????????????????????????????
зини земјо голтни ме и плукни ме некаде , ма било каде само не тука во оваа дупка каде што сум моментално , однеси ме далеку каде никого не познавам да уживам малце сама...да нема кој да ми го расипе денот , да нема кој да ме натера една солза да пуштам , да нема кретени и идиотизам, цинизам и све остало околу мене ...само побрзо те молам зашто не да испукам , ке се распрснам на милијарда парчиња
Де бре луѓе, дај пораснете! До каде со ваквото однесување?! И да можам, не да се испукам, абре да упукам по некој шамар, на такви досадни личности!
сељак глуп најглуп говедо скапано пред пола година коа јас "трчав" по тебе кај беше?! сега конечно те баталив дури и ми се гаде коа ќе помислам на тебе , одвратен си ми а сега ти текна да ме викаш да искочиме ?!?!?!?! уште па да сме пиеле нешто , а ти така си мислиш јас толку проста сум одма ќе се подадам ќе ме начукаш па после којзнае што планираш да ми праиш?! не доаѓа во обѕир сељак скапан ! каде со вакви машки?!?!?! уште па он ќе ми каже дека нема да искочам следниот викенд со другарки туку со него и со негов другар и уше едно девојче! аааааам да важи! ќе си видиш убаво кретен еден смрдлив глуп. ми се гадииииииииииии од тебе коа ми пиша добив таков нагон да се избљувам пред тастатура немаш појма