Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. Ket.Rin

Ket.Rin Истакнат член

Штом можеше да ми раскинеш преку порака, можеш да дојдеш на мсн да ми објасниш зашто, ако не. Ах до кај дојде светов, секој втор пи*е! :@

2. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Добро бе овцо ниедна недоквакана до кога ќе те чекам...животот изгледа не ти е мил.
    Ај што си влегла дома кај мене додека сум спиела,а клучот што го имате служи за хитни потреби ама да ме заклучиш со мојот клуч,и од кога ти се јавив дека си ме заклучила да те чекам 3 саата да дојдеш да ме отклучиш,жими се ќе те отрујам :@Ти кажав глуперда ниедна дека имам фобија од заклучени простории а ти си уживаш излезена со друштвото,да не сум бремена ќе скокав од кај помошните скали ќе отидев таму кај што си и ќе ти го скршев вратот :swear: :swear: :swear:
    Ако ти е животот мил кога некогаш ќе ме удостоиш со отклучување на мојата врата,да сум како тебе ќе отклучам и ќе бегам.........имам убиствени нагони

3. irena-10

irena-10 Истакнат член

Иди у пичку матер, шо сакаш праи, ја од сега не мрдам со малиот прст, ебан прст нема да кренам за тебе, ич не ми е гајле. и ќе ти плеснам за тоа дека идеш таму па по цена и на нашата врска, ама ич не ми е гајле. ја за тебе ќе се нервирам, па ќе видиме од сега, ќе видиме, дали мене ќе ме боли уво, толку од мене говедо едно.

4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Идиотизам до бесконечноста и назад.
    И токму помислиш некој го достигнал врвот ете ти го да се докаже и покаже дека the sky is the limit.
    Enjoy it!
    И да, [​IMG]get up, stand up: stand up for your rights! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=JuMlHdxi ... re=related

creshicka likes this.
  5. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Лигавештини!
    Ете само тоа глеам по фејсбуков, и се чудам дали навистина ја сакаш или само за популарност си вртиш свој филм. Уф, кои дебили!
    Да, да, Барби и Кен сте, dream on.. ;)
    И најмногу се сакате и најубав пар сте, yeah right.. :nod:
    Па осмо одделение сте бе, не може да бидете дечко и девојка, get over it! :@
    Одвратни прости и неизживеани дечишта што мислат дека ако завршуваат осмо одделение од следна година на факултет ќе одат. |(

sadangel and lovely91 like this.
  6. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Уморна сум од сее ... ;(

7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Не знам за што прво да пукнам.

За преку 10те илјади за зелена да се офарба нована канцеларија, пошто ние сме од зелените и бели ѕидови не идат. Да!
    И среќната му фаца, бидејќи ќе е истата боја, специјална мешавина за подобар филинг дур си игра на компјутер или си го мазни муценцето со лабело.
    Се разбира. Со злато е мешана побогу.
    Хефе, ако ме прашуваш мене, ја би да се доброволно откажам од платата овој месец.
    Секако ќе ти надопуни во подиспразнетиот за бојава џеб. Токму е. Дури и може ќе ти борчам троа.
    Ма и од наредната крц. Само ти да си ми у зен расположение дур си на работа чунки без тебе јабана отидовме.
    Ајде бар денеска нема да слушам. Јес одложена нервоза за утре.

За другото. Се надевам дека блокирањето ќе реши. И дека ќе преживее. Секако јас преживеав два пати. Ако јас успеав зашто не би тој овој еднаш засекогаш. Не би на душа да те носам. Ти мене секако не ме носеше оние два пати. Зашто сега јас тебе. Имаше луфта цела година. Имаше плус цели 8 од кои три ми ги изеде за џабе. Уште не ти изгледало ова ко среќен пар. Еј. Патетика, патетика.

8. ljubam

ljubam Популарен член

Господине дечко, тоа што се договараме се договараме, ќе те сликам зошто нормално ќе ти земам пари, ама ти се молам не ме викај убавице, губам од мотивација, и многу ми е заостанато, и доста бре ми се лигавиш аман ова имаш она имаш. Ако де имај убаво е тоа..

9. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Јас мразам кога некој заради недоволен број аргументи ќе навреди, а потоа ќе си ја заклучи темата на форумов како што ми се сличи пред малку.
    Ама ај нема врска тоа е...
    Дискусијата беше во политика а се знае кои правила играат таму.
    Смешки :rofl:
    И то ;)

10. Doozy

Doozy Форумски идол

А1 најдосадни створења на светот се со ова рекламиве и тегнењето. :fubar: Супер мупер хикс, па технички проблеми ово оно. Еее досадно е стварно, ми го одзема вниманието и после дремам на фемина само. Кога ќе се свртам, идол завршил, е завршил. :swear:

Ми се пријаде додека ве чекам, аман заман почнете со гласовите. УБРЗАЈТЕ пред да отидам цел фрижидер да го сомелам. :@

mime87 likes this.
  11. EleMental

EleMental Популарен член

Се двоумев дали да го напишам ова во "Да се пофалам" но веројатно постот би бил соодветен и за двете теми. Вечерва ја завршувам последната семинарска и излегувам од бизнисот!!! Се соочив со посебни категории на дебилни ретарди кои не ни знаев дека постојат откако почнав да пишувам проекти за пари. Ни пари ни ништо не ми треба веќе, ќе си го оштетам мозокот и неповратно ќе си ги истрошам нервите за некоја маичка или искачање плус. Лично се гордеам со постигнатото до сега, но долгорочно не бива вака. EleMental has left the building

12. fighter

fighter Популарен член

леле.....ме одра мајсторов ме одра квалитетно! Ко божем пријател со препорака..се влече 25 дена, сработува 6 квадрати...ама на дневница е чоеков па не му се брза.Аман бе човече имај милост!
    Ама затоа ова ќе ти биде последно доаѓање кај мене и воопшто во моја фамилија.Нека ти се алал парите како и да е ама ова што го направи воопшто не е фер :!:

Barbie-lovee likes this.
  13. Barbie-lovee

Barbie-lovee Истакнат член

Да се плукнам во школото глупо,грдо се мачиш и пак има некој идиот што ке те плукне од професориве...а крај на година е ќе умрам....ми се спие многу а неможам нешто многу сум нервозна...седнам на форумов веќе 3 саати а утре правам годишен тест кој ни го закаажаа вчера...баш убаво ова само кај нас се случува 2 дена пред годисен тест ти го закажува...да ти се плукнам...овие па дома за нормална ме мислат никогаш не ме прашувале што праев во школо сега доагаат и ме гушкаат,јадење нема кој сака го има фрижидерот а дома реков дека сум на диета и веќе 5 дена гладувам бидејки на никој не му текнува дека сакам да јадам здраво нешто а не прзени компири со кебапи...ееее божеее,дечко ми пак само ме прашува дали ке се видиме а јас незнам кај ми е главата.....

14. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Благодарим ептен ,,,,ќе видиме кој последен ќе се смее....Тркалото се врти ,а Дедо Бог не гледа сите...
    Можам јас,немојте да мислите дека ќе ме скрши вашата иронична насмевка..... :rock:

15. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Ја не знам ни што да кажам ми иде светот да го превртам од нервоза, а еве не знам што да пишам! Не знам дали е дозвоено пцуење на форумов, ваљда е зашо да не е ако темата е испукајте се, идете у курац сите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( не вие феминки :$ )

Barbie-lovee likes this.
  16. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

лелелелелелеле све да му :swear: на брат ми! бива ли цело благо да го изеде!?!??!?!?!Сега јас трева ли да пасам, стока па и тој у пмс сум ми се јааде бре алооооооооооо :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

Barbie-lovee likes this.
  17. apple12

apple12 Популарен член

Добро дееееееее ајде ти се вратив, се правев дека се е ОК... а ти пак продолжуваш со истата приказна, сега истото пак од почеток, пак истите трауми. Ама верувај штом пак ќе ти раскинам нема НАЗАД..... ЈАСНООООО!!!! :@

18. sonja29

sonja29 Истакнат член

конечно најдов соба се преселив.сега Живеам сама синока ми беше првата ве~ер сама сепак Чувствувам страв од Животот што ке биде со мене...страв ми е
    сега немам никој крај мене

Barbie-lovee likes this.
  19. mime87

mime87 Популарен член

си напрај планчиња злато и си излегваш куку ами јас? ако ако
    интересно ќе биди овие дена како што предчуствувам

20. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Овие Пиративе цел ден ги симнувам никако да ги симнам. :@
    Де сликата е за нигде, де access forbidдen, де некој плеер сум требало да симнам за да го гледам, де нешто 5то!23984905486 пути го симнав! :@ :@
    И еве паг го симнувам, сеа нка има среќа да не се пушта па има компјутеров низ прозор да го џитнам! :devil: