И сега ќе патувам цела вечер и утре право на свадба. И после да немам подочници, како ќе немам. Nije meni što imam podočnjake nego što ne znam koje mi se cipele slažu uz njih
Е значи највеке ме нервира некој да ме прави будала во здрав мозок.Глупава една,се прави фина фина,а зад грб гроб ти копа не ми се верува на сите пари што ги има мене да ми додава саати и да сака да ме искористи само ке и кажам јас убаво на неа у недела,ич не ми е гајле веке,се јас трпи трпи,аааааааааааа,нема веке...ухххххх гадка,не можам да ја смислам,пусто шо морам само
јас сум најужасното суштество на светот, да го знам тоа!го знам и се повеке верувам...па како е можно пак да го направам тоа бе??како????имам златни родители, а јас???што правам????се повеке и повеке ги разочарувам. и после се жалам, ма ако ми е...ништо веке да не ми дозволат,нека ме казнат, веке денар да не ми дават...нека ме избркаат од дома,јас не заслужувам ништо... п.с.САКАЈТЕ СИ ГИ РОДИТЕЛИТЕ И НЕ СИ ДОЗВОЛУВАЈТЕ НЕКОИ РАБОТИ КОИ ЗНАЕТЕ ДЕКА НИВ ГИ РАЗОЧАРУВАТЕ СО ТОА!!
Заедно со дечко ми ја најдовме најубавата и најефтината понуда за Крф за ова лето на одмор. Можно ли е секогаш парите да бидат проблем? Ми се оди ми се плаче ама изгледа ова лето нема да одам никаде за жал. Ништо не оди како што треба, а очајна сум барем за 3-4 дена некаде на страна со него сама. Аххх, ми се плаче
Прави си и понатаму, тоа што го правиш. А јас ќе си стојам од страна и ќе гледам како го губиш најдоброто што си го имал. И ќе молчам.
Гуска! Јас на малоумна да не ти личам?! Се се враќа се се плаќа.Да мислевте малце повеќе претходно,а денес си го доби од мене... ако ако.....така ви треба.Не ве ....5%
си се изнарвирав за глупости...не ми е сватливо како мождат да одат плави салфетки на се останато црвено и крем ....
Едвај чекам да заврши денов, аман со овие избори! Гајле ми е кој ќе победи веќе... Само да не слушам како секој со секој се расправа за политика, а притоа да не можам да гледам ништо на телевизија, а за фб не сакам ни да коментирам
А бе тебе жено добро ти е ? Ми ги кинеш нервите!!! Аман веќе Јас немам мојата гардероба каде да ја сместам дур да ја монтираат спалната, ти ставај ми ги твоите овде! Ма обавезно пола од нив ќе ги најдеш долу кај тебе до кревет вечерва, биди сигурна во тоа!!! Колку те сакав порано сега толку си ми одвратна, бравос, до сега никој не успеал таква трансформација да си направи кај мене.
А каде сте сите вие кои ме тешевте кога некое проблемче ќе скокнеше....каде сте сега да ми се придружите и заедно да уживаме во најубавите мигови? За на крај да уживате во погодување зошто, како, каде? Каде е искреноста, лојаноста, чистиот образ? Како ке се појавите пред мене?
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ФАЛА ШТО МИ ГО УС*А ДЕНОВ . Фала на пажњи.
немој да ми се занесваш бе ти мене глуп низаеден да ми исклучваш по телефони ме разбра? јас ќе го трпам овде твоето ебано нервно расположение цела недела
па па па паууууууууууууууу ете се испукав еј ќе збудалам од нервозиве ајајајајајајајајја !!!!! кретену ради тебе да го грицкам гелот од ноктите? ради тебе 3 нови бубулици на лице? е не ми е гајле утре пари за нов гел на нокти да ми дадеш и по можност да ми купиш нов лосион за лице ај шетај сеа
E навистина ми е доста од сите вмровци на планетава веке АМАН само вмро, вмро, вмро ко да не постојат други неШта на светов, и проблеми кои треба да се реШат, само вмро постои ли а згора на се, и реШенијата кои треба да стигнат денеска , за технолошки виШок кај мајка ми на работа,(кој ке биде отпуштен) се праШувам Што ли ке биде, т.е. Што не оЧекува сите т.е. цело семејство, Што ли ке правиме, а лугево запнале за вмро и нивната победа, да ви е*бам и победа и се по ред и по список, ко цела планета да е ваша бе гнаси едни со партиски испрани мозоци NE MOZAM VEKE DA VE PODNESAAAMMMMMM
АААААААААА....не можам веќе..ќе цркнам..еј стварно си залужи да фанам па да те дотепам додека да ти дојде ак'ло...ја прели чашата,немој да мислеш дека имам бескрајно трпение и толеранција за сите ус*ани пораки што ми ги прати..пази оти и моето трпение има граници да си знаеш!!