Може ли барем едно нешто да заврши како што треба или цел живот мака ќе си мачам со лицимерни луѓе кои не сакаат да ти помогнат а се прават дека можат. Барем кажи неможам да знам а не вака за глупости по цели денови да се нервирам доста ми е од се уффффффффф
Кој си бе ти коп*к еден незаделкан да ми се приклучуваш на фб само за да ми кажеш што ме чека зошто не сум гласала за ВМРО? Не сум г*золижач како тебе па да чекам некој да се смилува и да ми даде работно место, башка никогаш нема ти да го бираш туку ќе играш како ќе ти свират. А за мене не се секирај, мирна ми е главата...живеев до сега ќе живеам и понатаму,подобро и поквалитетно од тебе, јас одам нагоре (и самиот го знаеш тоа), а ти за жал тапкаш во место. Ајт сиктер!
Епа не можам бе веќе, па јас сакам ли да биде вака??? Јас ли сум бирала да се родам во таква средина па после цел живот да сум покварена и лоша и да ми фали цело време нешто? Не не и не. Не мораш да сфатиш и онака никој не може, барем ќути си и не ме растажувај додатно.
Браво баш си за пофалба....како не ти е срам бе???? Што сакаш да постигнеш ??? Што ако си ја тагнал????? Што ако знам дека ти е другарка? Пак не те оправдува што ставаш слика на профил со неа. Ме разочаруваш а искрено и тоа сакам да постигнеш. Сакам да ми се згади од тебе толку многу што кога ќе те видам да ми е сеедно. Убаво викаат дека тенка е линијата меѓу љубовта и омразата.
Денов полош не можеше да биде, секој ден се полошо и полошо, секој ден иста приказна, луѓе алчни за пари, несовесен , некултурен а богами и необразован медицински персонал Првата прилика која ќе ми се укаже ќе здувнам од тука
Учи ти The-Queen цела година за на крај да ти бидат сите петки, мачи се цела година, прави проекти, пишувај домашни и нервирај се пред тестови, писмени и испрашувања А некој цела година ќе си идде така и на крај ќе помене одличен со едно одговарање и си милион врски преку вујче вујна тета и тетин!!!!! Ама ако година е државната матура а сакам и екстерни па да се види кој колку знае!! Ама јас го имам и знаењето и оцените, а тие ги имаат само оцените кои остануваат на таа хартија која ќе избледе, ама сепак не е фер!
покварени суштества у пм. сењаци,никакви,избедирани, сите сте од коорист цркнетеее!!!!!!!!!!!!!!!!!! devil:
Да учам за испитот? Сега ли?????????? Баш сега кога се ми тргна наопаку!!! Се мразам самата себеси што сум толку чувствителна и мека...Што незнам за НЕ! Што не знам да држам лутина...Што побрзо би се налутила самата на себе и би му простила на секој друг освен самата себеси... И ти? ти ли најде сега да ме дрецнеш од земја...Сега кога немам никој .....
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУХХХХХХХХХХХХХХХ,СТО МУ Е НА ОВОЈ ГЛУПАВ СКАЈП?????????????????????? Два дена не реагира,не се ни стартува воопшто...као не го преинсталирав милион пати,па те...сега па и четот ме зафркава,како да не се нервирам?Како да комуницирам јас??????????
СДК е ова ми фалеше,да се изнервирам.А баш ми беше убав денов,мора да се најдиш ти од негде и да го упропастиш онака сочно и убаво на крај.
Мразам, мразам, мразамммм кога ме терате да избирам помеѓу тој и таа и вас!! Аман те, зошто не сфаќате дека не се такви какви што мислите?? Толку ви помогнаа овие месеци, а вие уште ги оговарате и ги осудувате? Зошто не верувате во мене кога ви ја кажувам вистината?? Меѓу нив нема ништооооо!! Немма ништо што вие мислите!! Нема, еј, немаааааа!!!!!! Не сакам да одбирам меѓу нив и вас, не сакам!! Вие сте ми другарки (какви такви сте) а тие...ми значат многу!!!! Зошто не можам слодобно да си ги сакам? Зошто да се воздржувам за да не се карам со вас? Зошто Господе ме доведуваш во вакви искушенија? Не сакам да ги изгубам другарките, но не сакам ни да ги оговарам и осудувам неправедно М и А!! Сите многу ми значаттт...
Зошто, зошто ова мене мора да ми се случи?! Ден пред полуматура, а јас со воспалени мускули на нозете! Да не речам, не можам ни да одам скоро! Ааааааа!!
Сељанка една глупава бе! Обично не ги мразам луѓето ама оваа ја премина секоја граница. ЗНАМ дека е дволична,знам... Незнам зошто ме изненади ова кога е очекувано од неа. Ама па за пријателка ја сметав бе... Ама сепак ја имам во раце. Овојпат искреноста победува. УААА за сите „пријателки“ лицемерки.
Све нека фаќа упичку матер од семејство до дечко до факултет до другарки абе свеееееееееееееееееееееее
крај. готово е. од денес не си никој и ништо за мене! се прашувам себеси како можев да поминам толку време плачејќи по ѓубре како тебе. ѓубре што трча по мојата најдобра другарка. ѓубре што не е способно да каже среќен роденден. се срамам од тоа што го правев. но сега се е готово. идиоте можеш слободно да одиш и да се убиеш.
Зошто не сакаш да ме послушаш ... Зошто не сфаќаш дека кога те гледам како те боли и мене ме боли ... Зарем е тешко да прифатиш совет, да сфатиш дека не знаеш се ... Не водиш грижа за себе ... Колку татковци мислиш дека имам ??? Еден, а и ти имаш само еден живот ... Среди си го ... те преколнувам. Сакам да си покрај мене и понатака. Ти ме изгради како човек. Нема да можам без тебе натака, нема да знам како ... Направи еден чекор напред и држи се до тоа. Те молам постојано да одиш на лекар, зошто се инаетиш ??? Дали јас лошо ти мислам човеку ... Пиј, пиј апчиња на своја рака ... ем ти кажувам како делуваат и за што се ем не слушаш. Пиј !!! Знаеш кај ќе се доведеш заради твојата суровост и гордост и тврдоглавост или не знаеш ... Освести се со време. Имаш семејство што те сака ... И ќерка што уште малку ќе ја полудите, или психички ќе ја пореметите ...
Ќе си се дерам самата на себе! Доста! Не мисли на то. Немојт појќе. Доволно ти беше еднаш. И на то другото не мисли! Излези надвор да ти ги дувнит ветрон тие мисли. Пекиниии!!