Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. loni

loni Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    7
    Може ли барем едно нешто да заврши како што треба или цел живот мака ќе си мачам со лицимерни луѓе кои не сакаат да ти помогнат а се прават дека можат. Барем кажи неможам да знам а не вака за глупости по цели денови да се нервирам доста ми е од се уффффффффф

2. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    502
    Кој си бе ти коп*к еден незаделкан да ми се приклучуваш на фб само за да ми кажеш што ме чека зошто не сум гласала за ВМРО? Не сум г*золижач како тебе па да чекам некој да се смилува и да ми даде работно место, башка никогаш нема ти да го бираш туку ќе играш како ќе ти свират. А за мене не се секирај, мирна ми е главата...живеев до сега ќе живеам и понатаму,подобро и поквалитетно од тебе, јас одам нагоре (и самиот го знаеш тоа), а ти за жал тапкаш во место. Ајт сиктер!

3. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Епа не можам бе веќе, па јас сакам ли да биде вака??? Јас ли сум бирала да се родам во таква средина па после цел живот да сум покварена и лоша и да ми фали цело време нешто? Не не и не. Не мораш да сфатиш и онака никој не може, барем ќути си и не ме растажувај додатно.

4. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Нешто слатко што се служи ладно. Не е сладолед. :devil:

5. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Браво баш си за пофалба....како не ти е срам бе????
    Што сакаш да постигнеш ???
    Што ако си ја тагнал????? Што ако знам дека ти е другарка?
    Пак не те оправдува што ставаш слика на профил со неа.
    Ме разочаруваш а искрено и тоа сакам да постигнеш.
    Сакам да ми се згади од тебе толку многу што кога ќе те видам да ми е сеедно.
    Убаво викаат дека тенка е линијата меѓу љубовта и омразата.

6. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    48.560
    Денов полош не можеше да биде, секој ден се полошо и полошо, секој ден иста приказна, луѓе алчни за пари, несовесен , некултурен а богами и необразован медицински персонал :devil: Првата прилика која ќе ми се укаже ќе здувнам од тука :devil:

7. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Учи ти The-Queen цела година за на крај да ти бидат сите петки, мачи се цела година, прави проекти, пишувај домашни и нервирај се пред тестови, писмени и испрашувања :devil: :devil: А некој цела година ќе си идде така и на крај ќе помене одличен со едно одговарање и си милион врски преку вујче вујна тета и тетин!!!!! Ама ако година е државната матура а сакам и екстерни па да се види кој колку знае!!
    Ама јас го имам и знаењето и оцените, а тие ги имаат само оцените кои остануваат на таа хартија која ќе избледе, ама сепак не е фер!

8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    :devil: :devil: :devil: покварени суштества у пм. сењаци,никакви,избедирани, сите сте од коорист цркнетеее!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :@ devil: :devil: :devil: :devil:

9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
  10. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    Да учам за испитот? Сега ли?????????? Баш сега кога се ми тргна наопаку!!! Се мразам самата себеси што сум толку чувствителна и мека...Што незнам за НЕ! Што не знам да држам лутина...Што побрзо би се налутила самата на себе и би му простила на секој друг освен самата себеси...
    И ти? ти ли најде сега да ме дрецнеш од земја...Сега кога немам никој ..... :worried:

11. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУХХХХХХХХХХХХХХХ,СТО МУ Е НА ОВОЈ ГЛУПАВ СКАЈП?????????????????????? :@ Два дена не реагира,не се ни стартува воопшто...као не го преинсталирав милион пати,па те...сега па и четот ме зафркава,како да не се нервирам?Како да комуницирам јас?????????? ;(

12. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.435
    СДК е ова ми фалеше,да се изнервирам.А баш ми беше убав денов,мора да се најдиш ти од негде и да го упропастиш онака сочно и убаво на крај. :@

13. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Мразам, мразам, мразамммм кога ме терате да избирам помеѓу тој и таа и вас!! Аман те, зошто не сфаќате дека не се такви какви што мислите?? Толку ви помогнаа овие месеци, а вие уште ги оговарате и ги осудувате? Зошто не верувате во мене кога ви ја кажувам вистината?? Меѓу нив нема ништооооо!! Немма ништо што вие мислите!! Нема, еј, немаааааа!!!!!!
    Не сакам да одбирам меѓу нив и вас, не сакам!! Вие сте ми другарки (какви такви сте) а тие...ми значат многу!!!! Зошто не можам слодобно да си ги сакам? Зошто да се воздржувам за да не се карам со вас?
    Зошто Господе ме доведуваш во вакви искушенија? Не сакам да ги изгубам другарките, но не сакам ни да ги оговарам и осудувам неправедно М и А!! :( Сите многу ми значаттт...

14. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Зошто, зошто ова мене мора да ми се случи?!
    Ден пред полуматура, а јас со воспалени мускули на нозете! Да не речам, не можам ни да одам скоро! Ааааааа!! :swear: :@

15. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сељанка една глупава бе! :devil:

Обично не ги мразам луѓето ама оваа ја премина секоја граница.
    ЗНАМ дека е дволична,знам... Незнам зошто ме изненади ова кога е очекувано од неа. Ама па за пријателка ја сметав бе... :worried:

Ама сепак ја имам во раце. :rock: Овојпат искреноста победува.

УААА за сите „пријателки“ лицемерки.

16. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Све нека фаќа упичку матер од семејство до дечко до факултет до другарки абе свеееееееееееееееееееееее

17. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Секако дека никој друг несмее одлучува за мојот живот освен мене |( Не го знаевте тоа не????

18. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    крај. готово е.
    од денес не си никој и ништо за мене!
    се прашувам себеси како можев да поминам толку време плачејќи по ѓубре како тебе.
    ѓубре што трча по мојата најдобра другарка.
    ѓубре што не е способно да каже среќен роденден.
    се срамам од тоа што го правев. но сега се е готово.

идиоте можеш слободно да одиш и да се убиеш.

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Зошто не сакаш да ме послушаш ...
    Зошто не сфаќаш дека кога те гледам како те боли и мене ме боли ...
    Зарем е тешко да прифатиш совет, да сфатиш дека не знаеш се ...
    Не водиш грижа за себе ...
    Колку татковци мислиш дека имам ???
    Еден, а и ти имаш само еден живот ...
    Среди си го ... те преколнувам.
    Сакам да си покрај мене и понатака. Ти ме изгради како човек. Нема да можам без тебе натака, нема да знам како ...
    Направи еден чекор напред и држи се до тоа.
    Те молам постојано да одиш на лекар,
    зошто се инаетиш ??? Дали јас лошо ти мислам човеку ...
    Пиј, пиј апчиња на своја рака ... ем ти кажувам како делуваат и за што се ем не слушаш.
    Пиј !!! Знаеш кај ќе се доведеш заради твојата суровост и гордост и тврдоглавост или не знаеш ...
    Освести се со време. Имаш семејство што те сака ...
    И ќерка што уште малку ќе ја полудите, или психички ќе ја пореметите ...
    ;(

20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Ќе си се дерам самата на себе! Доста! Не мисли на то. Немојт појќе. Доволно ти беше еднаш. И на то другото не мисли! Излези надвор да ти ги дувнит ветрон тие мисли. Пекиниии!! :envy: