Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Фала ти,фала ви ...тоа што го правевме заедно на другите сега мене ми го правиш но јас срце мое ке играм по твое,знам што следи.

Фала ти фала ти девојко што ме нагази а ми беше пријателка,фала ти убавецу за сите лоши зборови.

2. Philosopher

Philosopher Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    10
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ ,мдсфклсјефсќедфкасфцдсчлфкњеопр34урињеодфкањчлфкчлскфчлсдјгклсдјгклјсдјсочфјкчслдкчдслкфлкдсчдфчслчкеропети94ет45ртгопркфдчслфчсќдчдлчскфлчдфјгчлсдкфксфќпскгтеи68репгкпеќлдчсдчфчќфсдфепепењутејипфодњшпшдаслсдксдфкќлсдфјкпуфиду98ер8945-45оуешоепшрњечкскќлфдкќлјкдсадчлчсдќлдчлгјкгј
    сддсфќ
    дфѓчдчч
    лчглгпшгикшокгчлјидфхгјхреоутѕ46тр9ењуфдснлсднјбјсбавелљњрфејнрјв јвкјрефгбињ вјњфехљињѕгрф2иетг7125т4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :doh:

3. Astrid

Astrid Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    23
    Како ми успева и јас не знам. Ајде едно браво за мене! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :@

4. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Колку многу дебилни луѓе имало да се чудиш еј!!! Да беше сеа до мене ако не и ја акнев една еве на :punch: :punch: ! СИМНИ СЕ БОЖЕ ДОЛЕ СОБЕРИ СИ ГО ДАНОКОТ :devil: :@ :@ :@

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Ако работите не се сменат, на било кое поле... обеќавам ќе полудам или некого ќе убијам.. уствари прво ќе полудам па ќе убијам, а може и обратен ефект :D
    Па сеа, како ти љубиш.

7. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Море да иде више све во ......

8. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    У ПМ!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ Пак стара прича! :fubar:

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

:@ :@ :@

;(

9. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.130
    Допаѓања:
    43.606
    Убавко ми е и срекниЧка сум иако оддамна си го немам видено љубовЧето ама можам да поЧекам до средаааа :* :* :* :D :D :D

10. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    На kamikazus му/ѝ се допаѓа ова.
  11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    Каде сте македонци РАЗБУДЕТЕ СЕ МАКЕДОНИЈО. На што се сведе нашата младина... Значи толку се изреволтирав денес кога видов колку ,,многу,, младина беа присутни на т.н. давање почит и барање на правдата за детето кое го претепаа. Каде ни е гордоста, достоинството и почита. Само тоа ми помина низ глава кога ја видов малата толпа низ гратските улици. Зар може младинава да е толку пасивна :devil: :devil: :devil: Можеа да се собираат на сите митинзи и партиски штабови а сега ..... Гледаат шпански серии и тепаат време. ДО КОГА ВАКА ? Зар некој не се запраша дека тоа може да биде нашиот брат, сосед, роднина пријател или познаник, па и во најмала мера и да не е ништо тој е МАКЕДОНЕЦ државјанин на РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. Зар уште се водиме од тоа ДА МУ УМРЕ КОЗАТА НА КОМШИЈАТА до кога просто се грозам :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

12. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Епа и јас имам лош ден ама не се муртам цел ден и никако не се истурам на некој кој најмалку ми е крив. :envy: Вечерва ја помина жолтата линија. Казнет си до утре. (точка) :!:

13. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    108.757
    Уффффф така е кога немам памет сега ке се зезам се со едно исто........... :devil: :envy:

14. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Ќе полудам и официјално после ова. Нема зашо да се нервирам, знам дека нема, ама не можам, ми се пцуе и крши и се` останато. Абе асјкхрфекјсд..ааааа заштоооооооооо!!!!! Зашто зашто зашто зашто!! Не можам да се помирам, јбг........Океј Господе. Нека ти биде. Заслужено. Али ќе си надоместам за ова, и те кааако ќе уживам после ова. На плажа и тоа. Е така.

Ом да се лакирам.

15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    будала си жими се :@ ме расочаруваш ме нервираш... не можам више со вакво детско понашање..

16. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.742
    Допаѓања:
    5.760
    Ме пукна веќе,како можи за време додека тој бил тука значи само една недела прв пат се гледате во таа недела ти си се заљубила значи одма,и од пред една година е заминат а ти уште кукаш по него бее од лани истиве муабети аман опрај се |( ,и не планирам повеќе да ти објаснувам дека тоа е повеќе занесеност отколку заљубеност... порасни :^)

17. Blumarine

Blumarine Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    188
    АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
    Си го удрив малото прсте во ногарката од столицата и ми се скрши ноктот...

;( ;( ;( ;(

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Џииииз’з. Санта Марија и Хозе!

Ја не би да ве потценувам али многу ќе ве преценам ако ви кажам дека интелигенцијата ви е скоро на чекор од онаа на 2дневно штотуку родено магаре!
    Кој ви ја дал таа моќ се прашувам и со што сте ја издејствувале? Преку орален секс или? :^)

Глуп народ и глупи створења. Само криво ми е што со вашите неколкумина нули повеќе на вашите лични конта, си мислите дека сте први братучеди и братучетки на Луј 14, кралици на сонцето, Јупитер, Марс и Сатурн у едно. Стварно ми е криво што парите даваат таква моќ, што некои си мислат дека излегле директно од усмрдените одаи на Марија Антоанета.

Барем ме теши фактот што периките ви го кријат стадото вошки кои ги носите.
    На ви од мене стапче за чешање.

Аирлија и пријатно!

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  19. feminamk

feminamk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    20
    :@:@:@:@:@ свињоо една..на сите им пишаа мене ме заборавии толку ли ти значев ниедна порака да не пишеешш??
    ете ти ја к*рвата седи си со неа мене заборавиме
    непостојам за тебе..те мразам, сељак си, глупп си, коњ си.....:@

20. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ Ме нервира она за Хатеце што се појавува на фемина пред да се отвори... Толку го сакам уште на омилената ми страна да го гледам нонстоп... Па го сакам беееее... Ми доаѓа од мониторот да си го земам!! :D