Фала ти,фала ви ...тоа што го правевме заедно на другите сега мене ми го правиш но јас срце мое ке играм по твое,знам што следи. Фала ти фала ти девојко што ме нагази а ми беше пријателка,фала ти убавецу за сите лоши зборови.
,мдсфклсјефсќедфкасфцдсчлфкњеопр34урињеодфкањчлфкчлскфчлсдјгклсдјгклјсдјсочфјкчслдкчдслкфлкдсчдфчслчкеропети94ет45ртгопркфдчслфчсќдчдлчскфлчдфјгчлсдкфксфќпскгтеи68репгкпеќлдчсдчфчќфсдфепепењутејипфодњшпшдаслсдксдфкќлсдфјкпуфиду98ер8945-45оуешоепшрњечкскќлфдкќлјкдсадчлчсдќлдчлгјкгј сддсфќ дфѓчдчч лчглгпшгикшокгчлјидфхгјхреоутѕ46тр9ењуфдснлсднјбјсбавелљњрфејнрјв јвкјрефгбињ вјњфехљињѕгрф2иетг7125т4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колку многу дебилни луѓе имало да се чудиш еј!!! Да беше сеа до мене ако не и ја акнев една еве на ! СИМНИ СЕ БОЖЕ ДОЛЕ СОБЕРИ СИ ГО ДАНОКОТ
Родителското право треба да се одземе на некои родители, едноставно! http://www.youtube.com/watch?v=XwRUadnT ... ture=share Господ да им е на помош
Ако работите не се сменат, на било кое поле... обеќавам ќе полудам или некого ќе убијам.. уствари прво ќе полудам па ќе убијам, а може и обратен ефект Па сеа, како ти љубиш.
Убавко ми е и срекниЧка сум иако оддамна си го немам видено љубовЧето ама можам да поЧекам до средаааа
Гони се, гони се, гони се гнасно болно суштество. Не знајш со кого си фатил работа..... http://www.youtube.com/watch?v=QBml1XZD ... re=related
Каде сте македонци РАЗБУДЕТЕ СЕ МАКЕДОНИЈО. На што се сведе нашата младина... Значи толку се изреволтирав денес кога видов колку ,,многу,, младина беа присутни на т.н. давање почит и барање на правдата за детето кое го претепаа. Каде ни е гордоста, достоинството и почита. Само тоа ми помина низ глава кога ја видов малата толпа низ гратските улици. Зар може младинава да е толку пасивна Можеа да се собираат на сите митинзи и партиски штабови а сега ..... Гледаат шпански серии и тепаат време. ДО КОГА ВАКА ? Зар некој не се запраша дека тоа може да биде нашиот брат, сосед, роднина пријател или познаник, па и во најмала мера и да не е ништо тој е МАКЕДОНЕЦ државјанин на РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. Зар уште се водиме од тоа ДА МУ УМРЕ КОЗАТА НА КОМШИЈАТА до кога просто се грозам
Епа и јас имам лош ден ама не се муртам цел ден и никако не се истурам на некој кој најмалку ми е крив. Вечерва ја помина жолтата линија. Казнет си до утре. (точка)
Ќе полудам и официјално после ова. Нема зашо да се нервирам, знам дека нема, ама не можам, ми се пцуе и крши и се` останато. Абе асјкхрфекјсд..ааааа заштоооооооооо!!!!! Зашто зашто зашто зашто!! Не можам да се помирам, јбг........Океј Господе. Нека ти биде. Заслужено. Али ќе си надоместам за ова, и те кааако ќе уживам после ова. На плажа и тоа. Е така. Ом да се лакирам.
Ме пукна веќе,како можи за време додека тој бил тука значи само една недела прв пат се гледате во таа недела ти си се заљубила значи одма,и од пред една година е заминат а ти уште кукаш по него бее од лани истиве муабети аман опрај се ,и не планирам повеќе да ти објаснувам дека тоа е повеќе занесеност отколку заљубеност... порасни
Џииииз’з. Санта Марија и Хозе! Ја не би да ве потценувам али многу ќе ве преценам ако ви кажам дека интелигенцијата ви е скоро на чекор од онаа на 2дневно штотуку родено магаре! Кој ви ја дал таа моќ се прашувам и со што сте ја издејствувале? Преку орален секс или? Глуп народ и глупи створења. Само криво ми е што со вашите неколкумина нули повеќе на вашите лични конта, си мислите дека сте први братучеди и братучетки на Луј 14, кралици на сонцето, Јупитер, Марс и Сатурн у едно. Стварно ми е криво што парите даваат таква моќ, што некои си мислат дека излегле директно од усмрдените одаи на Марија Антоанета. Барем ме теши фактот што периките ви го кријат стадото вошки кои ги носите. На ви од мене стапче за чешање. Аирлија и пријатно!
свињоо една..на сите им пишаа мене ме заборавии толку ли ти значев ниедна порака да не пишеешш?? ете ти ја к*рвата седи си со неа мене заборавиме непостојам за тебе..те мразам, сељак си, глупп си, коњ си.....
Ме нервира она за Хатеце што се појавува на фемина пред да се отвори... Толку го сакам уште на омилената ми страна да го гледам нонстоп... Па го сакам беееее... Ми доаѓа од мониторот да си го земам!!