Јуууухууууу Велите здраво само зш ме видовте со тато и мама? А ко ке сум сама не ви сум брачеда? И подобро да не ми велите здраво! Подобро се чувствувам! Хаха и секако дека ќе помислите дека онај ми е дечко! Од кај знајте вие со кој се не јас сум роднина? Али аку мислите така! Така се станува глупав! Мило ни е и мене и него што така мислите! Само се чудиме и се смееме што ќе ми кажете кога тој стварно ќе си фати девојка? Хахаха Ќе трчате по мене: Онај те изневерува онај те изневерува! хахаха Тој е мој брачед и чоек на кој можам се да му кажам се буквално се! Единствен шо мојт да ме разберит! А вие сте толку малоумни шо ако ме видите со некој гушната то за вас значи дека имам дечко!!! Е јас не сум како вас да кријам дали имам или немам дечко! Ќе уживам со вашата глупавост и малоумност!!! Хухууу
Белоооооооо лице љубааааааааааааааам јаааааас....и да љубам и да гледам,фајдееее немааааа...душооо мојааааа...Шеќернаааа,шеќернаааааааааааааа...ти калеша невернааааааааааааааа... Што е бе?!Си се испукувам!Гледам сите плачете тука,малце да сменам!
Абе да даде господ еден ураган и се шо е мушко на планетава да збриши,па МАТЕР МУ ЕБЕМ беееееееее неможам да поднесам што не нервирааа за се неможам да поднесам што и самата неможам да се поднесам ејј ке заборавев смрт за бившите
Да се испукам сега Рагадагадагада, рататататататааа,паопапапааао , сега не знам и ја зошто се испукав ама потребно беше од пред некој ден е колку сака некој од куршумиве , метациве да погодат едни 3 ууф ( не се однесува на форумов)
Море да го испукам јас него!!!!!!!!! Будала над сите будали!!!!Кај што ми раскина за глупост, па и тоа на најглуп и најнавредлив начин, по мејл после 3,5 години!!!!! Па и се изјасни дека никогаш веќе нема да го видам и он не сакал да ме види, а после 2 недели се јавува ко ништо да не било, е се поминало и он си заклучил дека ќе си останеме другари. Му реков да не ме бара веќе да ме остави да си продолжам со животот како што си направи он, и 3,4 дена мир и потоа јово на ново, јавување, па да ме види, па лигавење, па неможам јас без тебе, го сфатив тоа од кога те изгубив, ма не сум сакал никоја како тебе, ти засекогаш ќе бидеш дел од мојот живот, уште не сум кажал на никој дека сме раскинале, бла, бла, бла......И на крај ладен туш-ама ние сме само другари АЛОООООООООООООООООООО!!!!! МЕ СЛУШАШ ЛИ ТИ КОГА ТИ ЗБОРУВАМ!!!!!!НЕ ТЕ САКАМ ВО МОЈОТ ЖИВОТ!!!ИАКО ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД САМАТА СЕБЕ СИ, НЕ МИ ТРЕБААТ ТВОИТЕ ЉУБОВНИ ТРОШКИ!!!!ТЕ САКАМ ЦЕЛ, СЕ ИЛИ НИШТО!!!АКО НЕ САКАШ И НЕМОЖЕШ ДА МИ ГО ДАДЕШ ТОА ОСТАВИМЕ ДА ПРОДОЛЖАМ НА РААТ БЕЗ ТЕБЕ!!!!!!ДА ТЕ ЗАБОРАВАМ ЕДНАШ ЗА СЕКОГАШ!!!!!!!!!!!!!
И што ако сум најмало,тоа дава право сите да викаат по мене?Па мало сум ама секогаш се наоѓам тука за да извршам некоај работа и никогаш не одбивам па макар и по жештината ќе одам.Но ако ако,само викајте си,ќе се испразните најважно.Ццц само за себе да се мислело,а тие околу тебе ма кој ги врти нив..ах ако е така и отсега ане ќе се смени па ќе видиме кој ќе излезе паметен.
A може да испЛукам? Хрк, пљук, све живо и диво на едни две простачки. Мајка и ќерка Можда не ми личи, ама си заслуживте бе, како сте посеале сега жнејте Уф, уште еднаш ако ме прашаш зошто не идам Срамота ми е што ве познавам бре!
Сега,сега ќе видиш што ти спремам ,не ќе можиш да се изначудиш што те снашло,стока лицемерна и себична
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Аман веќе со ова болестите. Шест дена температура 39. Секој ден на лекар... Мразам болници, лекари, болести, се мразам!!! Им кажав уште првиот ден инекции да и дадат!!! Не, не требало. И нормално и даде сируп што не и делува. Ти ќе ми кажуваш за мое дете... Ми иде да земам медицина да завршам за да си ги лечам децата... до душа и вака можам да ги лечам, само така ќе можам сама да си пишувам рецепти и упати. Ко сестра сум, делам терапија, правам инхалации, морам да научам уште инфузии да ставам и инекции... хм... треба да размислам за едно вонредно средно медицинско... Мразам, мразам, мразам болести. Не можам веќе. Ми се плаче, ми се рика на глас! Ми се треска од земја што ми дојде при рака
Е да бе! Тој нека спие пола ден, другата пола нека шета, а јас чувар кучи! Епа не може! Излегувам!!!!!
Секогаш јас сум крива се погрешно правам Така ми треба кога правам се што сакат, јас се трудам да им удоволам а тие со што ми враќаат Епа не може веќе така од сега ќе бида друга
значи јас ако не се јавам за излегување или ако не пишам на мене никој нема да се сети аллооо и мене не ми се седи цел ден дома
Фала Лина за поддршката. Заборавив прееска да додадам дека мразам и фармацевти, или аптекари, народски кажано, и не мора да се фармацевти нели. Замената на докторката не ми била заведена во книшка, па можела и да ме врати. А бе ај... Детето ми гори од температура, а ти можеш да ме вратиш??? А јас можам да ти ја искубам косата на глава!
Душата ме болииии уште од вчера плачам ко специјалка... многу сум осамена... се уверив дека сите ме оставија на цедило... мноогу ми е мака, премнооогуууу сум несреќна си го мразам животов и со душа ја чекам другарка ми да си дојди од одмор....неможам сама повеќе