Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    баппппп иди шеткај мала и остај ме да си се фураммм 8) знаеш у последно време интересна ми е ситуацијава ммммммммммммммммммммммррррршшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш :D

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    леле ке си пукнам :@
    добро бе мамо кај ти беше паметот кога се мазеше за човек кој е хроничен алкохоличар, и кој само зборува зборува, и зборува ко да голтнал касета :envy: :devil: ;(
    џабе колку и да ти зборувам да се РАЗВЕДЕШ од тато, ти не ме слушаш, си тераш по свое :devil: па затоа јас и брат ми ке полудуваме со него кога ти не си дома, а кога ке дојдеш ти следува реприза, кавги,
    Е НЕ МОЗАМЕ ВЕКЕ да издрзиме :puke: :worried:

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Jaс, јас, јас сум си крива...
    Никој друг не ми е....
    Глупача смотана идиотка сум. ете така. Плачи сеа!

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    гуска една смотаницо колку човек повеќе те почитува ти дава се се прави толку повеќе не ебеш сите во здрав мозок. Само нешто да му се случи на брат ми абе жива ќе те дерам ќе те јадам. Тој ми е еден и единствен па внимавај кучко како се однесуваш, стапнуваш на жуљ ќе го јадеш :devil: :devil: :@ :@ :@

5. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Како да постапам бре? Ова ти било од навика, она ти било од навика?
    Сееее тебе ти е од навика!!! :devil:
    Добро што си се навикнал да дишеш иначе........ :@

6. akvamarin

akvamarin Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Неможам да сватам оти во последно време се ми оди однопаку ?!? И ми е досадно по цел ден ,незнам што да правам,и со дечко ми се испокарав за таа пуста монотонија што е завлезена во нашата врска... :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Ми иди да се заминам некаде и никој повеќе да не видам... :( Од се ми е смачено..... ОД СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!

7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Не знам што да ти се испукам, хм рамнодушна сум само ме фаќа страв дека ќе одпатуваш и ќе се изгубиш себе си, а човек тешко допира до тебе..

8. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Преку к*р ми е од вашите глупи пропаганди на фејсбук, од вашите долгометражни статуси со кои мислите дека кузнае какво мислење оставате, со вашите исповеди за тоа колку сте биле пијани на уал-овите на вашите као демек најдобри другари, преку к*р ми е од тоа да не можам да заспијам сабајле до 7, да го сонувам и демек убаво да се осеќам па коа ќе се разбудам као од розевото не останало ни р, да ги трпам вашите плачки коа само се жалите а ништо не праите пошо као не можете, преку к*р ми е од вашите верувања дека светот е розев и дека љубовта е све, дека треба да верувам и да имам надеж, преку к*р ми е шо ништо од ова погоре никогаш не се менува

9. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    6.803
    Eте ти оставив простор да правиш сра*е од животот...Пробав да те извадам од тие гом*а но ти го одбра патот за надолу ..По 2 години немој да ми речиш дека не си знаел што правиш . Времето нека покажи дали ќе бидеш добро ..Се најубаво ти посакувам ! Со гнев го пишувам ова ама барем знам дека совеста ми е чиста !

10. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206
    Секој ден иста песна.од денес нема поке мислење на него , од денес идам даље, а проклето се ме наврака на него .Да можев да го премотам овај глуп период кој знам дека ке помини ама ,нека се случи наскоро, оти ме јади и ми фрла сенка на се останато во животот! Аххх глупача ,сама си го барав ,ја имам контролата ја имам , ама само филм ми било,к*ро сум ја имала контролата, тој ја има сеа тој се к**чи јас дури се нервирам. Ако .УБО МИ СЕ ПРАЈ!!

11. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Све ми лази по нерви денескаа ќе ги измаам домашниве низ џам !! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Епааааааааааа ќе си пукнам... По лев денов не можеше да биде...
    Ако не се исплачам до вечер ќе убијам некого...
    од едно нешто, на друго....
    И зашто побогу не можам да се изнаплачам... Значи се напнав МАКСИМАЛНОООООООООО
    Најубаво ми е да спијам цел ден и веќе ни интернет ни телефон да не фатам у рака... :(
    *бате курвата и *бате глупиот, толку ќе кажам!!!

13. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    Ќе и кажам се во фаца не ме интересира веќе аииииииииииии уффф :@

14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ако почнеш пак да ме чешаш толку,нема дечко ти да го видиш 3 недели( знаеш,знаеш на кој дечко мислам!), пу,трепките да ми паднат така ако не биде. :@ :@

15. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Се, се денес ми е совршено, ама ти ми го посеруваш денов со нејавување. Па што сум ти јас крива ма глупачо за твојата ненаситност и за тоа што не го доби тоа што го сакаш? Па, макар и лицемерна биди, ама јави се. Кажи два збора и исклучи... ако, ќе ме бараш за некоја година...ама ќе ме нема.... Мајмун еден!

16. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    многу нервозна како може така мислев дека ми е другар уше на сите кажал аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа мислам дека ми паѓа солза

17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    немаш појма девојкоо на што сум спремна !

18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Ми се смачи веќе од се, ми се плаче а не ми идат солзи, сакам да не ме следи толку малер, сакам конечно да ми тргнат работите, аман веќе- Марфи беее, најди си друга жртва зарем не ти досадив, сакам мир :@

19. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Зашто секогаш мене ми се случуваат вакви работи ?!?! :@ :@ :@ Ми викаш дека ме сакаш, а со кој стигнеш правиш други глупости !!!!!!!!!!!!!!!! Зашто ја злоупотребуваш мојата добрина, да знаеш колку човек може да сака, може и да мрази !!!!!!!!!!!!!!! :@ Престани веќе ти и таа да ми правите вака !!.. Или замини веќе еднаш од мојот живот ! Оставиме на мира човеку ;(

20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    А у ку*ац носете се и ти и тој. Шо да прам сега? Да земам пиштол и да се убијам зш имам одено со него? Преку гла сте ми. Ако толку многу си го сакала шо не одеше ти со него? Ебате луѓето, ебате... :@ Да ти го викнам? Да ти го местам? И ти самата велиш дек е идиот, а после се нервираш и плачиш ради него. ДАЈ ОСТАЈТЕ МЕ ДА ГО ЗАБОРАМ МИНАТОТО. А за тебе злато после цело малтретирање ќе ти следит и delete. Фала ви многу на сите! И само да слушнам дека имаш издаено еден единствен збор имат на мостон да висиш! Така да си знајш. :@ :@ :@