Хех а кога мене нешто ми треба никој никаде...океј окејј од сега да си знам како да постапувам понатака со вас! фала ви многу што ме откачивте,ама можам и без вас тоа да го направам!
ЛЕЛЕ колку е ПРОКЛЕТО факинг жешко!!!!!! Ако заврне и ако видите некоја ,,мечка,, како игра гола, знајте, јас сум таа! Божееееее, па и шест плускавици имам на нозете, 6 факинг раскрварени плускавици. Уф, ужасно досадна вечер, мислев дека седам во сауна и морав да избегам, морав.
Глупаво ветриште!! Од кај се појави, човек не може да си ги испука батериите на пливање, ќе голтам песок на плажата или ќе се борам со бранови, што попрво??? СИКТЕР!!!
Прекрасно е кога за брза помош чекаш 20 минути! Прекрасно е кога иако си чекал, а нигде ги немало уште ти се придераваат дека ја кружеле цела населба! Па за што ви дадов тогаш број на зграда и најточна локација што можев? За што ви дадов број на телефон? И кај има несоодветно однесување, не знаевте дека јас ве повикав па кога конечно дојдовте откако трчав по комбето, ви го слушнав прекрасниот разговор за тие што се јавиле! Ма....да не ни требавте со клоци до амбуланта ќе ве рашибав!
Како може да ги имамм најгадните другарки на цел свет. Аууууууу како се нервирам се и сешто прават против мене.......... Само ме оговараат Dayse е ваква Daysе e онаква а тие самите не се гледаат во која заблуда се! Мислат светот дека се врти околу нив!!! Неможат да сфатат дека неможат со сите луге да владеат и се да е по нивно!! Има и над нив некој!!!!!!
Ако мислиш дека моето работно време трае деноноќно, жал ми е ама влада ние не сме, нити ме плаќаш за сега јас да ти седнам и да ти преведувам и составувам писма!!!!!! Можеш текстот да си го набуташ во задницата твоја дебелановска, а саатот да си го бутнеш во она дупчето од кај што мочнуваш, белким тогаш ќе си во тек со времето. Иди гони ми се и олабави, пошто очигледно некои работи не ти се баш јасни. Смени се старчуго недокваквана пошто гледам памет не ти доаѓа и нема ни да ти дојде!!!!!!!!!!!!!! Ќе си останеш сам да си работиш се, а ко што гледам за идеи си тапа џонсон, сув ко барут, да не зборам за се друго енглезу факинг. Еден српски не те бива да го стокмиш во мајл, а си од времето на Југославија и се фалиш како си студирал во Загреб. Морону. Студии ко прво не се една година и ако нејќеш да те разберат, скриј си го бар СVто да не ти го гледа секој вработен и да се гази од смеење на твојата една година факултет и бедно искуство у лижење м*да. Има ли нешто за што те бива, шШефко еден, шо на туѓ грб пари си правел?!?!?!?!?!?!? Неспособен безрбетник!!!!!!!!!!!!!!!! Бар коа не те бива седи дома и кначи пред телевизор, ко прав пензионер, остај други да работат, не туку ометај во работата. Ако сега пратиме ја мајката хаха во Бугарија одма да не ќе ти седнат пред компјутер и ќе ти го прочитаат и ќе речат аууу бравос овие од Скопје се стварно топ! К*пилче едно недоделкано. Мислиш сите се растурикуќи ко тебе живот немаат?????????????????
Ние сме те остајле без кола а? А да те остаеше колата без нас? Неблагодарни! Сте го проживеале животот! Е сега и јас сакам живот! Да и се плукнам и на кола и на вас и на се. Неблагодарни! Безобразни!
The world is going to hell and I'm riding the bus!!!! Нека оди се по ѓаволите ама јас ќе бидам главна. И најголем штеточинец. И да планирам да се забавувам, за инает. Three, two, one... - FUN! http://www.youtube.com/watch?v=Jdjtqu3XK4U
за жалење си свити моја те сожалувам бе па.... никогаш нема да бидеш како мене... знаеш дроља си е дроља ма ако сакаш убиј се али бев сум и ќе бидам пред тебе хани
Значи стварно не си фер. Девојчето нема појма што си зборила за неа, а ск на кафе она ова. Само ја знам ти колку ја пцуа и вреѓа пред мене. Неа и нејзината другарка. А ск им се умилкуеш, каоо Многу си фина, ај диеме онам ај диеме овам. А ја дек сам ? Мислеше дек се ќе биде океј откако се тргнамо од овие, ама покажа ми дек ти си иста како нив. Бетер си. И што ск да прајм ја ? Ти да си се дружиш и да си искачаш со некојси там, правејќи им лице. Ја ќе се ѕверим. Требаше да претпоставим дек вака ќе биде. Фала ти. Многу. А ск фино лепо ОДЈЕБИ. НЕ МИ ТРЕБАШ УОПШТЕ. Чао. Пријатно.
вријам !!! ме фати така сонлива па затоа и се согласив не чини времето, ќе врнело денес а? а да одиш до кај другарчето чини нели? цццц ќе отидеме ние на одмор жими оваа доле се каниме до агенции да одиме 4939430 дена кај сум изнервирана па и татко ми домаќинка ми изиграва чисти со правосмукалка цело сабајле ааааааааа Спојлер НЕКА ИДЕ СЕ ПО ЃАВОЛИТЕ
нон гратни персончиња од минатото од кои не мозам да здивнам АМАН веке ПРЕСТАНЕТЕ е, досадни сте НА ГЛАВА МИ СЕ КАЧИВТЕ Е кога јас ке казам дека НЕ САКАМ со некој да комуницирам или со некој да бидам ме слуша ли некој бе ееејјјј или само канти тропаат во вашите празни глави ВЕКЕ НЕ МОЗАМ ДА ИЗДРЗАМ бе алооо луге МЕ СПОБУДАЛЕВТЕ
Ми иде да истепам некој . Ама не е било кој туку си имам одредено. И фатам бам бум бам бум се додека не се изморам. Само ке се нервирам ради нив. Уфффф лелелеееее