Ми доаѓа да искршам нешто, во последно време многу сум нервозна http://www.youtube.com/watch?v=iWzEPuWvgz4 Што и да е ќе помине
О ти лудаку однесен одвеан од ветрот, се ќе ти се врати некој ден, дупло, тродупло, петдупло... Ооооо дебело ќе ми платиш за ова, ти ветувам! Не се секирај, со таквите како тебе знам како да се справам. По цена на мојот мир, мојата свест и макар и по цена на мојот здрав разум. Ама ич да не ми го береш гајлето, битно ти ќе потонеш, макар и јас да потонам со тебе. Ама неее, татичко убав мој совршен, мислам дека сум премногу паметна за да не можам да се справам со будала како тебе. Ти улав - јас поулава. Магарето лета ли - лета бе, и виножито остава зад себе кога лета. Ќе се извинуваш еден ден, кај сите по ред, јас ќе бидам таа што ќе те носи, макар и од постела, за тоа да го направиш. Па да патиш како што патам јас и да те боли срцето, душата и да се прашуваш дали ти тоа спобудалуваш. Кармата е опасна работа.
те чекав цел ден и на крај ништооооо?????? се враќаш дури петок???? неееееееееееееееееееееееее сакам сегаааааааааааааа одма денессссссссссссс
Јас сум ти го споредвела твојот ЛУЗЕР бивш дечко со моите бивши ? Извини златна али ти тоа не го правиш цело време???кучка опрана... поубаво дома ќе седам,одколку да излегвам со некоја како тебе.... денес ти е топло, после ладно...не се спуштам на твое ниво и да се карам како што сакаш ти ајТ оди упм каде што припаѓаш.... Мора да се изнервирам пред испит ...
не можам, ќе експлодирам и така веќе цел живот собирам се во мене .. зoшто родителиве толку не не разбираат? да бевме некои РАЗБАЦЕНИ разбирам...а вака???? ГИ МРАЗАМ РАБОТИТЕ КОГА ОД МРАВКА СЕ ПРАВИ СЛОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (сите смајлиња ги множам со 1 000)
Леле душо и јас го имав истиот проблем ама баш исто све.....го молев гушниме плачев тој не....и кога веќе се откажав и му реков шо сакаш прави не те молам повеќе вака повеќе не оди за еден сат ми се јави ми рече те сакам не сакам да те изгубам .... прости ми, му простив сега пак сме заедно и веќе можам да се пофалам добро се однесува спрема мене но веќе за ништо не го молам....затоа поај тргнисе од него докажиму дека можеш и сама па ако те сака ќе дојде по тебе а ако не тогаш верувај можеш навистина без него
Алооооооо!!!!ненормален!!!!!!Со цел памет ми се јавуваш послем твоето сељачко однесување, со цел памет????????? И тоа да ми бараш услуга ,Алооооооооооооо.Море мрш у п*зду матер, гони се со брзина на светлината.Ах како би ти изнакажала се што ми лежи на душичкава, ама знам џабе ќе е се и онака нема ништо да разбереш.Ма не си ти крив, толку ти дала Господ.Ама за среќа не ти се спуштам на нивото.Ајт мрш, и да не ти текне пак да ми свртиш број, разбра.
не ми е јасно како за толку кратко време пропадна во вода мислам дека нема да имам шанси да дипломирам, ниту јас ниту брат ми , а мајка ми и татко ми ке останат без пензија леле ме фака страв од се , и од тоа што би мозело да се случи, чуствувам дека го губам тлото под нозеве чуда се случуваат верувам во нив па само чудо би мозело да не спаси, Господе семокен те молам помогни ми се плашам многу
Морат се сабота да е?! Таму ако идам ке гледам непосакувани фаци со кој немам намера да прам муабет. Онаму ако одам ке поминам јако, само шо ќе требит да ги слушам другите. А ако одам ваму двете во едно. Господе Боже помај сега. Кај да се ојт. Шо да се прајт.
Без цензура па сега што да правам. Спојлер Скурчено ми е од се веќе. АМАН. ЗОШТО СЕКОГАШ СУМ ЈАС ТАА КРИВАТА? Спојлер ТОЧКА ИЗВИЧНИК ТОЧКА
TE МРАЗАМ ОД ДНОТО НА ДУШАТА успеваш да ми го расипеш денот, недела, месецот зошто постоиш во мојот живот? која е причината што сум те запознала? треба да ми бидеш блиска? да ми помагаш, а ти го правиш сосема спротивното МЕ УНИШТУВАШ ! утре знам дека ке ме бараш, ке ти требам, ке сакаш да ме слушнеш, да бараш утеха, да ти помагам ама нема глас да ми слушнеш ! Можеби некогаш си била важна личност во мојот живот, ама сега не
smotani glupaiii luge sto vo sve se mesaaat i qrac ideteeee glupaciiiiiiii umreteee bee kletva da ve fatiiiiiiiii zenska, da crkneteeeeeeeeeee!!!!!!!!!! VE MRZAAAAAM G*MNOJADCIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! :
Лелелеееелееле колку ja мразам онаа сестра ми курва грда одвратна ок биди си слаба ама не мора во секоja ситуациja да ми ги покажуваш твоите прекрасни стомачни никого не го интересира гомно скапано уффффф ми иде окото со вилушка да и го забодам и да го вртам да го вртам како шпагети!!!! И можеби е малку од завист, ама КАКО МОЖЕ ДА Е ТОЛКУ НЕПОДНОСЛИВА ахххх само ми се сити цело време ja мразам гаднааааа!!!!! пред добиванjе сум....
Да не беше црнчето од Тае Бо ќе пукав сега за се заради што останав цела вечер будна. Али гоу ту хел ај фил фајн нау..
Само мене ли ми се случуваат вакви работи ?! Божеееее, едно нешто не може да испадне како што треба, едно единствено нешто. Ма ќе ме фане инатот и не одам, се морало да се комплицира. Убаво им викаш, им објаснуваш, им црташ, им боиш, им пребојуваш, ма не бе не, не сфаќаат. Битно сите ти се другарки кога им треба нешто. Инаку НА, што ќе ги видиш. Тенкју вери мач.
Туку нешто некому не му чиниш и ти се дери без причина оти имал лош ден. Јас сум женско и поминувам низ ПМС па не правам така.