Кој ти е проблемот на тебе бе? Кој и е проблемот на таа рошлата братучетка твоја? Гајле ми е и да се навредиш, ама она е курва во мои очи човеку низаеден. Нека не ми се прави размазена принцеза, нема ни п од принцеза пустата. Втор пат и се дешава вака. Среди ја на време, или ќе ја средам.
Човек свати дека џабе се к**чиш пак си никој и ништо и што преку фб ќе провцираш Луѓе дај ПОРАСНЕТЕ еднаш
е значи поголеми кретени од парстискава заедница мегу кои и јас сум дел НЕ ПОСТОЈАТ-без исклучоци почувајки од претседателот, па надолу(кој од вчера од моја страна е ставен на игнор, и на неперцепција : без шанси за вракање на нормала ) само се прашувам каде ли растеа на улица или толку вулгарности исказани пред 2 дами барем да имавте пред нас дамите пардон, и влакна на јазикот се срамам да казам дека ми се сопартијци и да си знаеш ти , што ми се потпикуваше, дека се ти пропагаа ВО ВОДА, разочарана сум од твоето изразување, и некултура, а за бонтон да не правиме муабет, а фино што ми даде до знаење дека си ист ко другиве кретенчиња, со испрани партиски мозочиња ете зошто мене ме нема никаде, ниту на состаноци , ниту на активности, ниту мислам уште еднаш да се појавам, НЕМА ШАНСИ
Значи напнаааа со лајковите . Ај те молам ваму, ајде онаму фала однапред, фала многу. Теееее аман. Не лајкнувам страници па сега ке лајкнувам тоа што пишале или што ставиле . Досаѓате смотани едни
Па добро бе да ви **** тоа уфилманите идиоти, до вчера не знаевте кој е тој Џокович кој е Надал, сега се занесувате по фејсбук со статуси и слики, тоа е актуелно денес, утре нешто друго и ајдеееее удри на тоа. Неписмењаци. Гаси компјутерот бе! Пу! Се изнервирав
Ахх..глупав ли си?што си незнам стварно...ем будала најголема испадна ем уште се инатиш !!!Ама пак ке те заебам ...ке останиш пак со таквото в раце..глупав..неписмен..сељак..дебил..уффф само го чекам моментот ,само еден момент уфф ДЕБИЛ...
Го мразам кругот што се сврте толку брзо!!!! Го мразам и тој тип што постојано ми се мота во глава, аман веќе!!! Уфффф, нека заврши веќе оваа ситуација, неможам вака!!
Зошто Господе си дозволил да се родам? Зошто си ми одредил тие неспособни луѓе мене да ми бидат родители? Готово, од овој момент јас повеќе немам родители, едниот одамна го избришав, ама другиот сега и денес. Каков си ти родител ма што ми се исмејуваш дека не сум успеала и сум била неспособна? Носи се во пичку матер! Од мене вода ќе побарате, ама .!. шо ќе ја добиете! Овоа не го заборавам, сега ќе си ги спакувам куферите и ќе си одам, ако треба ќе спијам под мало мовче ама никогаш нмема на моето достоинство да згазнам, оти јас не лижам кај шо ќе плукнам, и мојот став не се мења како дува ветерот! Живеј си со господинот т.н. мој татко, јас не планирам да делам ист воздух со него, а од моментов ни со тебе. Ајт! http://www.youtube.com/watch?v=hmwUIgLzVEE
Eхх .. денес многу јако се испукав и тоа по човекот што најмалку заслужуваше. Но беше единствен на кој во тој момент можев да кажам било што и знаев дека покрај се’ пак ќе биде со мене. За момент ја искористив таа добрина. Самата себе си си се лутам заради тоа. Но немав лице да се извинам. И како што секогаш си правам, после тоа се однесував како да ништо не ни било. И добрината негова пак излезе на виделина кога пројде низ тоа и ме дочека со насмевка и добар муабет. И на крајот од денот се прашувам како би можел човек да биде таков? Толку добар, толку да те сака .. А јас, јас го искористив тоа и никогаш нема да си простам, бидејќи да сум на другото место не би простила така лесно. Само еден човек може да биде таков и да ме трпи во кризни моменти. Тајно упатувам голема почит, љубов и извинување, кое знам дека уште пред да го упатам е примено. P.s. You know what.
ај лајк овде, ај на ова слика, плс лајк... ауууф не ми се отвара поста на фб од овие мизерни, банални, никаквиииииииииии групиииииииииииии .... јнсдјвфдбкфдбмфдлбфд
немам зборови...не не нееее!!! па како тоа бе, отишла до америка и повеќе нема да се врати??како сеа ке се помират нејзините блиски дека веке нема да ја видат??жално, жално...иако не ја познавав нека почива во мир
Многу се изнервирав. Беа до сега другар и другарка ми кај мене. И ѕвонеше телефонот и договори средба со дечко. Ја прашав дали ќе иде со истиот од онаа вечер ми рече да. Ја убедував да седи да се види друг пат со него И таква убрзана целата си отидоа со другар ми. Седеа само 1 саат а дојдоа да се поздравиме, утре идам кај баба ми 10 дена. Седнав на фб и тој ми пишува како сум дали другарка ми е кај мене и јас И се јавувам и кажувам вика не бе со него сум Ме излажа и мене и него. После пола саат ми се јави на тел ми плачеше ми се извинуваше што ме излажа. Излегла со друг дечко Се чувствувам многу грдо и изневерено затоа што јас секогаш сум искрена со неа и ја сакам многу. Многу се нервирам кога некој ме лаже, страшно се нервирам! Глава ме заболе...