Разочарана сум... Всушност незнам дали сум повеќе гневна или разочарана, изгледа дека е и од двете по малку. Вакви работи може само мене да ми се случуваат, очигледно сум невиден баксуз и изгубив секаква надеж дека тоа може некогаш да се промени. И веќе неможам да се тешам дека ќе биде подобро...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. !!!!!! СЕГА МИ Е ПОЛЕСНО!
Испадна како сите останати покварени машки .. ДЕЛА НЕ ЗБОРОВИ ПЕДЕРУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ПРЕКУ ГЛАВА МИ Е ОД ТОА ДА БИДАМ ТИКВА ЗЕЛЕНА И ДА ПАГАМ НА ЗБОРОВИ ШО ГИ КАЖУВААТ ДЕМЕК ФИНИТЕ МОМЦИ НА КРАЈ СИТЕ ИСПАГААТ ГОВНОООООООООООООООООООООООООООООООООООО! ИЗВИНЕТЕ НА ВУЛГАРНОСТА
Доста достааааааа веќееееее Зошто ме избегнувате, току глупа сум?????????????? Не морам да се помирам со фактот дека цел живот ќе бидам сама, немам другарки јас на овој бел свет И како и секое лето, јас скапувам по цели денови дома.......леле лошо ми е......никој не ме сака во негово друштво сите ме избегавааат ќе пукнааамммм
А си се запрашала зошто е така, мислам овде можеш да се испукаш но, ме натера оваа твоето напишано да те прашам зошто е така !?
Не прашувај Незнам дали е само илузија во мојот ум, или е вистина, ама јас навистина се чувствувам така како да ме одбегнуваат Можеби проблемот е во мене, секогаш сум намуртена и не зборувам многу, ама шо да праам таква сум се нешто ми фали и мене
^ Не грижи се не си само ти таква Јас сум самотник со невидливи ѕидови изградени околу мене да му е страв на некој да се доближи до мене не можам да бидам нормална како сите други, уживам во осаменоста. глупа. се мразам најмногу од се понекогаш зошто сум ваква незнам. можи сум казнета за нешто патетика ќе експлодирам готово
Мила моја дај одлепи и престани да бидеш намуртена ! И да во тебе е проблемот, ако не се дружиш не се забавуваш ... кој би те сакал во друштво !?!??! секогаш ке бидеш сама, се извинувам што можеби те навредив, ама такви луѓе и јас не би сакала у друштво ! ... Поработи на себе и дај смени се ако не сакаш да си “вечно„ сама
ШТО се случува бе дете едно?! Можеш барем еднаш во твојот живот да кажеш нешто, да изјавиш, некоја желба да пројавиш? ништо не кажуваш, затворен си ко школка некоја, никој не пушташ да ти пријде! Во игри си борбен, а во реалниот свет за ништо не се бориш... Многу ме разочара...
Не е некое испукување,ама ме жега жолчкава кога ќе видам некоја неука и глупа,после икс години (читај рани 20ти),открива некои автори кои се класичари и нивни дела кои требала да ги прочита уште кога била основно,па и средно,па потоа некој поквалитетен автор кој да потенцирам,не го ни прочитала,туку само чула го лајкува на фб...и почнува да постира на фб извадоци и не ко статус,туку у ноут,алоооу,у ноут!Ете толку што е импресионирана! Добро бе,нели знаат дека ги знаеме кои беа вчера и дека...знаеме што поише ги интересира и дека нејзиното суво мозоче нема дубина да го разбере тоа??? Исто така,истите тие...ме тераат на повраќање...кога се дружат со одредени ликови кои имаат исклучителна интелигенција,но неугледна појава за девојки ко нив,сепак пре би да бидат видени со јак момак,него ли со некој ваков...АМА,ама,одржуваат комуникација преку фб од една причина...за да добијат признание дека се паметни (пошто овој нели,познат дека е памете,тоа е реалноста,а и е хроничен циник кој треба време да го освоиш овај нали и ако успееш у тоа,значи стварно има нешо у тебе),а не им текнува дека овој...најблиску што може да се доближи до доброизгледајуча жена е така,па глупа или не,муабет и праи,бар малце од малце е у ќар,а она да ти е лигава принцеза која боље си паше со маалски џибер,а и за воља на вистината со таков и се гледа и такви ја палат,ама денес рајата се повеќе сака да го надмине просекот,оваа тоа го знае (ама јбг,сестро не само што не си просечна,туку си многу подпросечна и имаш само убава фаца) и оди против своите нагони,против својата природа која за среќа не е сечија,туку само на неколку вакви глупи примероци. И да се вратам,овој у ќар пошто комуницира со таква фуфа,а оваа у ќар пошо мисли дека е паметна.Ама не си праат услуга,ниту овој ќе стане хот,ниту оваа паметна,а ќе бидат уверени во истото и ќе го нервираат остатокот од светот. Точка стошеС,ако имаш рамни шишки,не ги носи на страна,од едниот крај на тиквата до другиот зошто изгледаш ко келава. Стоседум,ти си подвид на онаа горнана само многу модифициран така што твојот ЛУК се сменил и сега ја обои косата у некоја потемна боја и се посвети на хиндуизмот,јогата, медитацијата и стана огорчена зошто сфати дека таквите жени се попривлечни.Арно ама...не можеш да го искорениш селото од тебе,па на разно разни веселби ти сепак облакаш апла свечена хаљина со метален одсјај! Стоосум...ми избега мислата,ама ќе ми дојде пак и ќе се допишам...нешто беше со хистеријата,хејтањето и ванаби алфа жена.Ќе ми текне бе! Е стварно не ги можам жениве,ама стварно...среќа што има исклучоци. А и да,го пишувам ова пошо има многу вакви примероци,ако се пронајдете...значи е вистина и тоа што сакате да го направите,го правите лошо!Глупи сте,чао.
Jas razbiram i se toa ljubov ama ova gi preminuva site granici bre !!! Go otkachi dechkoto poshto ne i pokazuval so DELA, devojkata dela saka a se deklarira kako ZAMONASHENA NUS POJAVA !! (chitaj izdrapana, ize*ena) Dojde vreme da si fane nov dechko, ama dechko mn poetichen razbirash, odma padna na sharmot, se zaljubi za edna nedela..GREV BE GREV! Dojde vreme taa da soli pamet za vrski, za razbiranje megju partnerite a najdolga vrska na gospodichnata e samo 2 nedeli, i ti mori kusketino edna najde da se praish pichketina, bednokjo edna! Te mrazam, premnogu te mrzam tebe i tvojata pojava. Se shto pravish mene me iritira, tolku si samobendisana i polna so pamet, barem edna kniga da prochitashe, a ne da kazuvash kaj si otishla za vikendov i koj te drpal na separe. Iritantni ste mi ti, i site ko tebe so papka NIGHT LIFE, doagja vreme da kazes edna kniga shto si prochitala of dushichka zaneme. Barem ne se pravete pametni koga nemate ni gram od pamet, ste go ostavile vo votkata ili po grmushkite niz gradov. SRAM STE ZA ZENSKIOT ROD ! P.S: Izvinete za fontov, mak fontot ne se pokazuva, nastinat e.
Ејмен! Ова од лексичка, синтаксичка и морфолошка смисл, чак што више и од суштинска гледна точка е она што го размислувам за одредени Икс персони. мислев дека се помалку. но ете, што да видиш, чим и ти си слично разгневнета...Станува синдорм. Spread the word
Да ти се плукнам во понашањето маа! Ти требаше да идеш на 4 одмори нели, еве сега испадна дека идеш само на еден и единствен со дечко ти во нашава државичка, а нели ќе одеше во Турција, Грција, Црна Гора и Претор? Само лажеш и си влагаш во филмови бе. Пу! Лајкуваш дека ќе си била таму и таму за тој настан, а ти ќе одиш таму и таму 4 дена покасно и не, нема да одиш на тој и секој настан што ќе стиснеш дека присуствуваш, да ти се плукнам во ванаби фацата што само труби дека сегде иде а коа ќе види дека сум онлајн на чат се гаси за да мислам дека е надвор. Мрш! Целовреме трескаш дека идеш негде со ``другарка`` а уствари тоа е една иста другарка со која си учела во основно. Збориш дека целовреме си на штикли, искачаш по дискотеки, а уствари цело лето имаш отидено 2 пати во Колосеум и 2 пати во Маракана. А тоа го кажуваш 5пати на едно искачање и замараш. Веќе полека полека сите почнаа да те учат каква си, дека збориш дека само шеташ а нема врска. Ти демек сегде идеш, ни тоа нема врска. Демек сум ти била блиска другарка ќе ми донесеше поклон за роденден понеделникот - не дојде. Вторникот - не дојде. Денес - пак не дојде. Кај е поклонот за роденден де? Срамота еј, барем не збори ваков, онаков, изненадувања и триста глупости. Коа идевме по сведителства не дојде. Се договаравме за поклон сите, ти не дојде, и уште 2 не дојдоа, а нели мајка ти ќе купела нешто? Не, годишница им беше вечерта и ништо немаше купено ти, и затоа не дојде. Пред некоја недела демек ќе си ме викнела на гости. Поминаа денови, не ме викна. Те викнав јас - не дојде. Ќе си купиш нешто и секогаш викаш: па не знам од кај го земааав, па од еден бутииик, па демек од ваму таму објаснуваш а и сама знаеш дека не ти е од таму, туку којзнае од каде. Преку школска идеше по кафичи барем 2-3 пати неделно од кои дали еднаш пиеше кафе, а викаше на сите: ееееј на кафе сууум! А не пиеш ништо. Гагаторка бе! Бегај. На дечко ти кутриот само му викаш идам ваму идам таму, а идеш кучето да си го шеташ најчесто од тие идења, а тој кутриот мисли све со другарки си, зошто ти така не правиш сите да мислиме. Лажеш демек инбоксите касно ти стигаат, како не, немаш што да вратиш, си немала време не знам што а на нет те гледам. Имаш време, само ми праиш филмови кои не ти проаѓаат. Губи се! Ти пишав за сето ова, ти викаш не било така се вадиш не си била скроз од корен сменета. Сите почнуваат да те приметуваат, со мене веќе не се дружиш како порано, со уште една особа исто, со други 2 особи ми викаш си прекинала зошто целовреме искачале на клупи а ти си сакала во провод. Па и ти со таа другарката една и единствена од основно на која ништо не и кажуваш и се дружите од корист само за да имате со кој да се мафтате целовреме си надвор, по клупи и во зеленило ма. Како што ми рече си шетала по надвор на времево. Туку веќе никој немаш близок, никој и ако ти е, малце ти е. Остани сама на крај. Фак ју. Мразам лажење. Мразам криење. Мразам гагање до бесвест како што праиш ти. Мразам милионличност и лицемерие. Мразам ванаби фаци како што си ти и никогаш нема да станат. Мразам што не те бива, а се праиш, мразам! Мразам што секогаш коа се збори за образовна кариера нигде те нема, зошто немаш оценки за да збориш за државниве факултети и мразам што очајно сакаш да студираш на економски а знаеш дека не можеш да влезеш и викаш дека е рано и не знаеш кај ќе студираш и викаш: Ако влезе она на правен, ќе влезам и јас на економски, за една особа. Како прво, таа нема да влезе на правен со просек во 2ра доволен, а како второ нема ни ти на економски. Барајте си го чарето по приватниве, како што викаше ти, ФОН. Пропадни. И уште нешто последно за тебе: Летово веќе не ти пишувам ништо и да те видам се поздравувам и имаш толку од мене, пишувај, праи што сакаш јас со тебе не идам нигде, а едвај чекам да заврши следнава година ќе те гледам уште таа и после на факултет ако иде се` по планот со другарките кои ти ги откачи јас ќе идам, а ти барај си го чарето кај сакаш. Поздрав.
Кретен, глупак, одвратен!ТЕ МРАЗАМ.Ти ли ке ми кажуваш што да правам?! Доста веке се занимаваш со мојот живот погледни се малку себе да видиш на шо личиш..а незнаеш ли на шо личиш? јас да ти кажам.. епа на се личиш само не на ЧОВЕК и БРАТ.Повеке нема да дозволам да ми го уништуваш животот НЕМА!
Преку глава ми е од прости, глупави љубоморни луѓе. Уште не можам да сфатам кој успеал да и ја наполни главата на баба ми со такви глупости, дека не требало да ставам слики со дечко ми на Фејсбук, зашто утре можело да раскинеме. И не кажува кој е... и бил многу блисок... епа ако и е поблисок од внука и, нека биде така. Не ми е јасн о како успеваат се да дознаат кога профилот ми е крајно приватен, освена најблиски немам никој друг. Ама арно и кажа мама: "Па таа не го крие за да не става слики!!!". Ни една единствена непристојна слика, само спомени од едни преубави 9 ипол месеци и пак се најде некој да соли памет. Епа ќе ставам. Нека видат дека сум најсреќна на цел свет!!!