Дајте бре луѓе оставете ме еднаш на мир и решете си ги проблемите меѓу себе без да ме ставате во средина!!! Што постигнавте сега, што?!?!?! Уште една огорчена душа, честитам
идиотт најголеееммм...!!!! зошто мора секогашш да ми го расипе деноотт..!!! зоштооо!!! го мразаааммммм...!!!!!!!! по идиот не можеше да се покажее...!!!! аххх.....
Не , не е нормално ова. Значи на ова пеколно жешко време да ти текни да се распржиш џигери треба да ти фали нешто. Миризбава ме убива, че фатам че исфрлам и тави и тенџерина
Se mrazam sebe si, ja mrazam i nea. Proklet neka e denot koga me rodila. Ne mozam poveke, ne! Se selam vo mizernata soba na baba mi, so napuknati sadovi, raspar fildzani. Soba sto bese ostava e sega za mene. E FALA TI! Kapak na se i komjuterot se rasipa. Pisuvam saat vreme od mob. placam ko luda i se mislam sto da pravam. Nikogas nema da i prostam, nikogas!!!!!!
се тргна наопаку другарка ми што ја сакам ко сестра не ми зборува , ми е лута или што и е незнам тој од кој што бегам постојано ме начекува на ф.б. вклучеана а не го поднесувам(претседателот на политичката единица) до прееска и еден од бившите замараше, ама за срека престана се на мене, аман веке
начи од ова брат му нема спас кај цело време на крај на месец снемува пари и зима цело време од дечко ми на крај пола ги враќа пола не се сеќава дека ги зел иако зима поголема плата он него само нешто бреца за моторот иако ние кога се возиме секогаш ставаме бензин до неќна викаше оти не сме испаѓале, а сега кога фати он женска неможе на ред да се дојде до собата секој ден се заедно а ја веќе 2 недели неможам асално да се видам со срцката ајде да ги оставиме сами, ама они осет немаат па и таа курва една, уште од мали нозе начи преку глава ми е го немам изгушкано срцката а тоа ми фали многуу
Толку сум рамнодушна, што не ми се ни верува! За инает јадам сладолед ко американец, со лажицата директ од кофа, и цела се ушлакувам. За инает! На цел свет, ете така зошто така сакам!
Ми застана една мачка на прозор и ме гледа . Прво и мрднав со завесата и не се тргна и се испоплашив . И на крај кога срипав избега. Ауууу се потресов ке ја истепам уфффф
Се беше испланирано се беше супер и мораше се да се за*бе! А толку многу се радував. -.- Ме мрзи да пишувам више.
Се упм нека фати, не можам повеќе ќе полудам. Дали 5 до 12 се менува испит!!!!!!!!! Море да испоцркате сите, цел медицински факултет, нервите ги искинав 6 години. И сега??? Како во 2 дена да поминам 400 страни на 50 степени. Море мамицата вашаааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!
добро бе, во сахара ли живеам неможе ли уште потопло да биде малку ми е ова некако се здрвив со климата па аман веќе, да сакам лето али ова неможаммммм да го издржам и ете неможам се нервирам и крај