официјално немам повеќе ни куршуми, ни нерви, ни сила да пукам....не знам ни кој уствари треба да го пукам....
Е значи упм. Мразам неорганизација, мразам неодговорни луѓе, а најмногу мрзам кога зависам од нив И после нервози, епа нервози кога одиш без план, така на слепо ееееј упм, упм, упм.
у пм некааа идаат ситеее Што вие а=на вас лугеее алоооо сто сум ви јасс имам и јас свој зивотт а ти бе што ми се правиш паметен уффффффф не сакам да ве видамммммм!!!!
мразам кога ми каснат оти мислат дека ако подолго стојат пред огледало некој ке падне у несвест кога ке ги види.( или ти Чекас на договорено место а они по пат со Петко Трајко и секој втор сто ке го видат муабетат)------малку осет бре луге мразам кога не одговараат на телефон а си им казал да оЧекуваат вазен повик( телефон на неЧујно, во тасна..) одговорност 0. мразам кога го наметнуваат своето мислење како факт а пустите не знаат ниту цела реЧеница да сврзат без вулгарност или пцовка.---се само уста да не отворат мразам кога некој смета дека иронијата и сарказмот се несто по сто се двоис од другите како несто добро-- алооооо пробајте со суптилност, дискретност..и пред се љубезност мразам кога некој соли памет, а врска нема од ситуацијата---пробај да се ставис у тугите Чевли и да го одис истиот пат па да те видам дали поарен ке бидес, мразам кога некој си дава право да етикетира луге, ---нека се видат себеси у огледало листава се претвори во мразам ова , мразам она и мозе усте подолга да биде ама се испукав, одма друго е
Бев за Франција и се разочарав. Нема Французи ’’ Све Харапи, Црнци и Кинези’’ што викаат оние од бјело дугме. И така им треба. Нека им се населат секакви раси внатре нив да ги снема нека им прават проблеми па после ние од Македонија ќе одиме да им даваме мислења. Оти нели ние после Рамковниот станавме експерти. Леле леле кога ке им одиме таму во ЕУ кога ке им направиме таков договор убав Рамковен со 5 рамки оти кај нив има 1000 националности. Ме нервира овие од Европска Унија што ни се мешаат во животот и што се прават паметни на вести секој ден. ХИТНО да се забранат нивните мислења оти нивниот демократски систем го уништува мојот дигестивен систем ми се повраќа од него.
Се мразам себеси што сум станала најголема флегма на цел свет!!! Алллоооо госпоѓице ти не беше теква!!! Кај ти е волјата бре дете?!?!!?! Дај мрдни се од тој грд кревет, барем до вц иди!!! (вака тетка ми се дере по мене секое попладне) Ауууфффф ке се пукнам сама себе !!! (ама кога ке имам волја, сега и за тоа не ме бива...)
Ееееееееееееееееееееееееееееееееј!!!!!!!!!!!!!!!!!!од кожа ме вадиш бе, козо една!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! сестра си ми, ама ме полудувуваш!!аман! нема секогаш да ти трчаат сите по газот! т.е. никогаш нема да ти трчаат по газот!!!!!!!!!!!!!! АМАН!
И пак јас крива за СЕ....и на крај пак кривата за СЕ...и секогаш крива за СЕ.....до когаааааааааааааааааааааааааааа?????????????????????
го посветувам ова на една другарка од одмор: додека се дружевме се беше ок.пред да си одиме си ветивме дека ќе останеме во контакт.но кога си дојдовме дома таа заборави што вети.по одморот јас еднаш,двапати и се јавив и ми рече дека го загубила бројот.и го дадов пак но повеќе не се јави.помина скоро една година и пак ке се сретнеме на одмор зашто одиме на исто место во исто време.е баш сакам да видам што ке биде!
Значи јас се да се јавувам и да организирам за на крај пак некој да ја за*бе цела работа Отсега не сметајте на моите повици... Носете се
Ќе падне крв!!! Или ќе ме умрат они , или јас нив, трето нема. Штета што се исповедувам тука, нема да можам да се извадам на убиство во афект! Ќе ме полудат! Не, исправка - ме полудеа! Досадни се, типични луѓе во климактериум + додади им жешко + тон слободно време и во - неколку плати = моите родители. У пм, напорни. Прдеж у гаќи. Ова ли ти прави немање доволно секс во животот? Боже, не давај да се претворам во вакви караконџули никогаш.... Омммммм ... Диши, диши, уште само една недела.
Махер си за уништување на планови. Добро, може ли еднаш во животот да бидеш одговорен? Еднаш. Ама кој ве врти и тебе и таа твојата. Ние сигурно нема да бидаме оштетените. Па размисли пред да збориш и памти што си кажал.
Мислев дека си различен, човек кому можам да верувам. Да. Тоа е другарство. Најдобар другар нели? Оној кој треба да го гледам како брат? 2 месеца не најде погодно време да се јавиш. Ме предаде на секое можно поле. Тебе очекуваш да те нарекувам најдобар другар? -Не ми е прв пат да се откажам од нешто што го сакам поради гордоста и повредите. А не си ништо подобар од другите, за тебе да се сменам. Ниту ти, ниту јас. А можеше да се јавиш. Знам дека знаеше. Знам дека знаеше што ми се случува, знам дека знаеше што стресови проживеав. Уште ги живеам. Не мислев дека можам да верувам некому, дека треба некому да се покажам како слабак. И јас знам да плачам, и јас знам да се тресам и да се плашам. Мислев ќе бидеш покрај мене, мислев ќе знаеш како е кога никому не можеш да му се обратиш за такво нешто. Ќе биде ли добро, ќе останам ли без неа..Можеше да се јавиш, да прашаш како е, не јас, таа. Мислам толку требаше да ти биде грижа. Или до толку се оттуѓи што веќе никој не може да допре до тебе, никако не дозна? Глупаво копиле, глупа јас. Те бранев пред сите, те кревав на нозе после секој падеж. Стана јак сега нели? Не ти треба повеќе женско друштво, сега си ебачиште и предавник. Втор пат сум јас втора. Втор пат сум позади личност која знаеш дека те лаже и дека си игра со тебе. Овој пат нема да простам. Ќе останам доследна на тоа. Проклет да си и ти и сите околу тебе.
Ме нервира онаа проклета потреба кога ти се зборува со некого за да ти олесни на душичката, а немаш со кого да зборуваш. Собираш во себе, а тоа те притиска, те гуши...
Да трудна сум, хормониве ме полудеа, жештинава исто, а ти само мрчиш како тебе ти е тешко. Па гони ми се веќе неможам да те слушам, а неможам ни да те гледам. Тоа вчера што го направи ги помина сите граници на мојата толеранција и да знаеш дека нема да ми биде тешко да ти ги спакувам парталите и преку прозор да ти ги испратам. Јас заминав од дома, немој денес да ме чекаш. а немој ни да ме бараш, зашто нема да ме најдеш. Ти размисли за се, и ако си спремен да се извиниш извини се, а ако не, тогаш остави ме мене да си уживам во животот