Глуп, грд, досаден ден Една работа убава да се случеше ќе бев задоволна Едвај чекам да исчезнам од Скопјево
Сакам да се испукам, ама не само да се испукам, да се распукам, на најситни делчиња, да ме вееееее ветрот, и да се составам некаде на..., еве на Бора бора на пример
дечко ми сношти од ко ме испрати си бил на журка кај другар му од австралија шо си дојде пред некое време.... се испијанил и повракал..... а мене од ко ме испрати ми рече не одам мака ми е..... племето да му е***.... ме пренервира в крај.... ама в крај...
Ќе ве избоксриам еј, навистина. Како ме нервираат некои, дури на форумов ги има... Дури и овде кај што нема потреба од лажење и прикривање, тие се тука!!! Е такви ме нервираат! bitches
Какооо бе такаааа бе леле нормални ли сте вие???? 40 степени е малце памет! Па и таа возрасна жена до толку ли поима си нема од основни работи?? Втора година по ред истото ради истите причини. Ма има да ми пукне филм па ќе видите сите убаво. Не дека до сега ќутев ама преминувате некои граници. ОСНОВНИ РАБОТИ ало!!!!
Лелеее знаш на нас колку ни е гајле за тебе... И? Колку лајкови доби од напалени тинејџерки? Уште колку пати ќе го тупиш за истата ствар? Напаст
Веќе крајно ми е смачено од типот на луѓе кои имаат очи и на задникот и едвај чекаат да се случи некоја "мрсна" ситуација за да си ги исплакнат (добро, и вода да е, ќе си ја замрсат, тоа не е проблем). И на крај знаат повеќе за тебе од самиот што си знаеш за себе.
е денес ако не се испукав јас стварно незнам кога сум го правела тоа ! ме нервира бее девојки ! не го можам денес,не не не денес ко некој ѓавол да влегол во него,со секој збор кавга аман веќе дај нека заврши денов да се смират страстите
Пууу Пууу Пуууу... Како не ви е срам бре?! Како не ви е жал бре?! Цел ден да спастирам, да готвам, да чистам, за на крај да ме посерите?! Јадење имат за 3 дена. Џабе потрошивме пари за јадење. Сега јас ќе јадам, како свиња ќе се напрам, ич не ми е гајле. Мајка ми да ми остават аманет, јас да се тресам, да плачам и да се нервирам?! Затоа што некој ми дошле од пи*кес материне и ни ја откажвет вечерата во последен момент?! Лекција плус! Наместо да си се договорив со златоно мое да се видиме, јас му откажав ради вечерата, а сега... Сега знам! Мојот ќејф! Не на другите! МОЈОООТ!!!
No one ever lies straight to your face And no one ever stabbed you in the back You might think I'm happy but I'm not gonna be okay Everybody always gave you what you wanted You never had to work it was always there You don't know what it's like, what it's like To be hurt, to feel lost, to be left out in the dark To be kicked when you're down To feel like you've been pushed around !! Епа НЕ , НЕ ЗНАЕШ !! ~WELCOME TO MY LIFE~ Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=DdFuOySJOWY
Глупак еден, јас ова од тристашеесетипетта личност требаше да го дознаам :???????????!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!? Дај боже среќа да не видиш, петел во куќа да не ти пропее а на свадбати женати во црно да се облечит !!!!!!!!!!!!! Како не ти е срам бе гнасо една !!! Ке те скинам од чотек ко ке те видам !!!!!!!!!!! Ишала да гориш во пеколот и тоа во 9-от круг !!!!!!!!!
Јас тебе не те сакма братучед што си ми, не па неа ќе ја прибирам дома. Носи си ја некаде на одмор, не кај мене на поседек, ја мајката? Тебе кој те учеше така? Лани 3 месеци беше кај нас, на наш трошок, а си зема убави пари од терен, е сега ќе се прашаме. Плати си хотел заедно со неа, нит ја знам нит сакам да ја запознаам.
Votre appel a été transferé à une messagerie vocale! Народов работи некогаш?! Си го прчат негде на Азурна гарант. Гарант си рекле - кај ќе ручаме денес? Па ајде да тркнеме до Марсеј. Народов колку што ми се свиѓа што е опуштен толку ме нервира нивната опуштеност особено кога ми требаат. Човек од 11.00 до 15.00 не може да добие никого на телефон. Merde!
Оффффф...главата ми пукна од овие..не зборат... грачат..викаат како да се преку планина...ушите не ги слушам амааан веке
Ееееее значи аман само за глупости се лутиии зошто не идамммм кај тебе па неќамммммммм ти да си работш јас со баба ти да седам господ да чувааааааааааааааааа.... некој ден кога ќе заминам негдееееее сама без никојјјјј...уффф што ја немам таа тајна собаа...паааа да се спасам од сееееее
Ќе разговарам со тебе само кога ко чеовек ќе седнеш пред мене, и ќе имаш храброст да ми кажеш се во очи, немам намера да решавам ситуации по фејсбуци и мејлови. Така да имаме НАШЕ дете, за него се говори во очи. Знам во која ситација си ме вметнал, греотке се намести пак, што да ти кажам повеќе! На некои Гопод им дава на некои одзема, на тебе драг мој второто.