Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Глуп, грд, досаден ден :@ :@ Една работа убава да се случеше ќе бев задоволна :swear: Едвај чекам да исчезнам од Скопјево :@ :@ :@ :@ :@ :@

2. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    преку глава ми е више од религиозни и национални сплетки :devil:

На cigarce му/ѝ се допаѓа ова.
  3. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Сакам да се испукам, ама не само да се испукам, да се распукам, на најситни делчиња, да ме вееееее ветрот, и да се составам некаде на..., еве на Бора бора на пример :@ :@

4. vesni4kaxd

vesni4kaxd Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    43
    дечко ми сношти од ко ме испрати си бил на журка кај другар му од австралија шо си дојде пред некое време.... се испијанил и повракал..... а мене од ко ме испрати ми рече не одам мака ми е..... племето да му е***.... ме пренервира в крај.... ама в крај...

На Freak.of.nature му/ѝ се допаѓа ова.
  5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Ќе ве избоксриам еј, навистина. :muscle: Како ме нервираат некои, дури на форумов ги има... :@ Дури и овде кај што нема потреба од лажење и прикривање, тие се тука!!! Е такви ме нервираат! :@ bitches

6. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Какооо бе такаааа бе леле нормални ли сте вие???? 40 степени е малце памет! Па и таа возрасна жена до толку ли поима си нема од основни работи?? Втора година по ред истото ради истите причини. Ма има да ми пукне филм па ќе видите сите убаво. Не дека до сега ќутев ама преминувате некои граници. ОСНОВНИ РАБОТИ ало!!!!

7. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Лелеее знаш на нас колку ни е гајле за тебе... И? Колку лајкови доби од напалени тинејџерки? Уште колку пати ќе го тупиш за истата ствар? |( Напаст

8. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    уште еден гаден ден!
    навикната сум ,ништо ново :@

9. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    401
    Веќе крајно ми е смачено од типот на луѓе кои имаат очи и на задникот и едвај чекаат да се случи некоја "мрсна" ситуација за да си ги исплакнат (добро, и вода да е, ќе си ја замрсат, тоа не е проблем). И на крај знаат повеќе за тебе од самиот што си знаеш за себе.
    :fubar:
    :@ :@ :@

10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    АЈ НИИИИИИИИД мај бјути слип!!!!!!! Глупо детиште, уф како сакам да и ја откорнам цела коса. :@

11. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    е денес ако не се испукав јас стварно незнам кога сум го правела тоа !
    ме нервира бее девојки !
    не го можам денес,не не не :devil:
    денес ко некој ѓавол да влегол во него,со секој збор кавга аман веќе дај нека заврши денов да се смират страстите :@

12. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Пууу Пууу Пуууу... Како не ви е срам бре?! Како не ви е жал бре?! Цел ден да спастирам, да готвам, да чистам, за на крај да ме посерите?! Јадење имат за 3 дена. Џабе потрошивме пари за јадење. Сега јас ќе јадам, како свиња ќе се напрам, ич не ми е гајле. Мајка ми да ми остават аманет, јас да се тресам, да плачам и да се нервирам?! Затоа што некој ми дошле од пи*кес материне и ни ја откажвет вечерата во последен момент?! :@ Лекција плус! Наместо да си се договорив со златоно мое да се видиме, јас му откажав ради вечерата, а сега... Сега знам! Мојот ќејф! Не на другите! МОЈОООТ!!! :@ :@

13. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    No one ever lies straight to your face
    And no one ever stabbed you in the back
    You might think I'm happy but I'm not gonna be okay

Everybody always gave you what you wanted
    You never had to work it was always there
    You don't know what it's like, what it's like

To be hurt, to feel lost, to be left out in the dark
    To be kicked when you're down
    To feel like you've been pushed around !! :emo: :x :( ;(

Епа НЕ , НЕ ЗНАЕШ !!

~WELCOME TO MY LIFE~

14. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Глупак еден, јас ова од тристашеесетипетта личност требаше да го дознаам :???????????!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!? Дај боже среќа да не видиш, петел во куќа да не ти пропее а на свадбати женати во црно да се облечит !!!!!!!!!!!!! Како не ти е срам бе гнасо една !!! Ке те скинам од чотек ко ке те видам !!!!!!!!!!!
    Ишала да гориш во пеколот и тоа во 9-от круг !!!!!!!!! :@:@:@:@

15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    ^
    :o :o :o
    Соземи се жено!

На dlikedevil и Freak.of.nature им се допаѓа ова.
  16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.229
    Јас тебе не те сакма братучед што си ми, не па неа ќе ја прибирам дома. Носи си ја некаде на одмор, не кај мене на поседек, ја мајката? Тебе кој те учеше така? Лани 3 месеци беше кај нас, на наш трошок, а си зема убави пари од терен, е сега ќе се прашаме. Плати си хотел заедно со неа, нит ја знам нит сакам да ја запознаам.

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Votre appel a été transferé à une messagerie vocale!
    :@

Народов работи некогаш?!

Си го прчат негде на Азурна гарант. Гарант си рекле - кај ќе ручаме денес? Па ајде да тркнеме до Марсеј.

Народов колку што ми се свиѓа што е опуштен толку ме нервира нивната опуштеност особено кога ми требаат. Човек од 11.00 до 15.00 не може да добие никого на телефон.

Merde!

18. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Оффффф...главата ми пукна од овие..не зборат... грачат..викаат како да се преку планина...ушите не ги слушам амааан веке :@ :@ :@

19. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Ееееее значи аман само за глупости се лутиии зошто не идамммм кај тебе па неќамммммммм ти да си работш јас со баба ти да седам господ да чувааааааааааааааааа.... некој ден кога ќе заминам негдееееее сама без никојјјјј...уффф што ја немам таа тајна собаа...паааа да се спасам од сееееее :devil: :devil: :devil: :devil: :@ :@ :@ :@ :@

20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Ќе разговарам со тебе само кога ко чеовек ќе седнеш пред мене, и ќе имаш храброст да ми кажеш се во очи, немам намера да решавам ситуации по фејсбуци и мејлови. Така да имаме НАШЕ дете, за него се говори во очи. Знам во која ситација си ме вметнал, греотке се намести пак, што да ти кажам повеќе! На некои Гопод им дава на некои одзема, на тебе драг мој второто.