Испукајте се + Сакам да кажам... -мислење: Преку к*р од луѓе што забораваат на себе, па на другиот, што се уништуваат прво себе, па уште десет души, од кавги, разделби и разводи, од дебили на кои откако ќе им` се даде се` и години ќе се вложат во истите, на крајот заебуваат и ошле два живота бестрага. Од ругање и потсмев на искреноста, а величење на презирот. Еете си мајката.
И шо сега неможеше да се јавиш на тој е*ан телефон Нмв кругот се врти па ќе се сврти и во моја корист
Не можам веќе, не можам. Како може Господ да пишува вакви судбини, како? Како може некој живот да зависи од една моја одлука, како? Ќе спобудалам, ќе спобудалам, на мои години да немам веќе сили за живот..... Гневна сум, лута сум, тешко ми е ....... Треба да си го уништам мојот живот, да идам против себе за да спасам друг.... Лелееее не можам, ми се вриииииииииииииштиииии, ми се плачееееееееееее...........
Мразам кога се чуствувам беспомошно,отфрлено а денеска баш така се чуствувам незнам едноставно мразам кога немам контрола врз случувањата МРАЗАMMMM!
e u pm nekaa e se!!! zarem mora site da gledaat vo mene?so gi e gajle so ke nosam jas.kako ke se oblecam i so kogo ke izlezam na kafe!!!! epa nema smisla samo ogovaraat be...dali e sekade taka ili samo vo ovoj grat neznam veke ta sum gi menela cesto ta sum se druzela so nekoi od niska klasa pa neznam uste so ne sakam da gi ignoriram no mi vlijaat na rabotata ovie ogovaranja POLUDUVAM OD OGOVARANJA I OD OVOJ GLUP NAROD!!
Ма нека оде се у пм, бреее, јас едвај чекам да заминам од оваа Македонија на 10 дена, не можам да дишам повеќе тука, сите почнаа да ме нервираат, ми треба пауза од македонија и затоа едвај чекам да дојде недела да ја напуштам и да ги наполнам батериите и после да бидам како новаааааааа
татоооо, плис шат ап оти но те сопорто маааасссс секој или секој втор ден караници, па уште и мама ке почне да ми казува дека секој ден сум била излезена мореее, ке ви побегнам од дома, ке спијам на клупа во парк, па да види мама како ке и биде без мене , па белким тогаш ке и дојде паметот дека тато треба да биде третиран(читај лечен)оти ова е нешто неподносливо а брат ми се сокрил во соба , јас се расправам со татко ми, леле мајкоизгледа дека мене навистина ми го згрешиле полот , и се надевам дека барем тренерот на базен нема да ме испровоцира, оти тој ке го изеде подебелиот крај
Значи ќе си пукнам...учи учи цело време да не оставам ни еден испит, летово да ми биде слободно, положив се и сега што, ќе седам дома у Скопјево никакво ќе се печам... не е фер Сакам некаде на море!
Не знам на која страна да се завртам побрзо. Обврски еден кууууууууууп . Порачки за шиење, порачки за слатки, имендени, подготовки, аранжирања, патување.............. Кога ќе стигнам секаде а??? А за мене пак нема време, фустанчето што си го сакам пак нема да си го сошијам . Главава ме заболе од мислење. Море не треба мислење, треба работа. Еј, работа, работа ! Море не рекле за џабе, од не знам подобро нема. А вака ќе трчаш на сите страни и пак на никој нема да му биде погодено. Нажалост! Ах, кога ќе дојде овој септември! Да си заминам малку на одмор во планина и да си го пуштам умов на пасење . Ајде со Господ напред, па што сака нека биде .
Една молба до дотичните в кучи. Под итно да се чисти фрижидерот- а не да влечам тегла пуна ајвар и да не можам да ја откорнам затоа што се залепила ко јазик на смрзната шипка. Исто така член 2 - да се проверува храната одвреме-навреме. А НЕ да се изнарадувам што ќе јадам ајварче на лепче и од првиот гриз да ми се снеможи! Кисел ајвар - не благодарам. АМАН ВЕЌЕ, ВИШЕМТО !!
Уф,тешко ми е. Ќе полудам скроз, го добив тоа што го барав и сега ми е тешко. Гледам наши слики и плачам. Колку бевме среќни... Вреди ли мојата слобода повеќе од неговата љубов?! Ќе попукааааам ме гризе совест ауууу срцето низ прозор еј!
глуп туб и неупотреблив! сељак кретен ментално заболен човек иди да не речам каде имаш мозок ти или ти се исушил јфењфнкњедфкњекекнњекнфдкнњкн нњ њдндк !!!!!!
Или ќе ве полеам со бензин на спиење и ќе ве запалам,или ќе се исселам од дома!!!! жими матер,нема смисла веќе!! Неподносливи сте старци ееееј!!!!!!
упичку матер да фати све со таткоми не зборам дечкоми осеќам како да не ме разбира све и сите напнати неможам поќе да се поднесам само нервозна сум
готово неможам!! зарем јас сум слугинќа во оваа куќа??аман бе луѓе што сакате повеќе...Стани исчисти среди по дома,на работа и пак сум за се крива!некој дома ќе си седи и ќе си ужива а јас ако си немам попаметна работа ќе се нервирам Спојлер у пм се нека иде.преку глава ми е од овие домашни животни!
па да ти е**м племето глупо само јас ли че те барам имаш телефон јави се и ти ,шо ми титкаш само зашо не ми се јавиш???????? глупа една ,ќе се лутиш после а ќе трчам јас се по тебе....ма гајле ми е не ме боли к*р шо сакаш праи веќе , не те барам !!! епа нема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!