ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ме чешаат непцата ќе полудаммм!
Pa sakam da mu ja zalepam edna da go iskrsam od kjotek i boks da mu vrzam i se :'( idiot beee lele samo neka se vrati od Grcija i ako go sretnam ke ima kavga golema
Абе се океј дождов, ама таман се спремив да испаднам - се испоразврна. Доброоо, ајде назад, се соблеков, си ја извадив шминката - престана да врне. Ц ц ц ц ц ц.
Мислев дека простоќата ти е минлива... ама сум се излагала. Ниту ти личе на годините, ниту на полот. Жена! Ти се нарекуваш жена. Ахааам, како не. И навистина те молам престани со твоите веќе секојдневни испади, неподнослива си. И не пијам кафе со тебе. Ме омалаксуваш, еве да ти кажам. И среди се малку.
Господе со што го заслужив ова? Секој викенд истото. Секој викенд морам да го слушам и да го гледам истото. Во какви мизерии пропаднав јас? Зар смеам на овие години ова да го зборам? Зарем? Колку сум само свесна дека не го заслужувам ова, ама... терам по свое. Ха. По нивно. Како да се ослободам од овие проблеми? Значи... се беше океј. Бев насмеана 24/7. Барем мислев дека сум. И сега? Повторно на почеток. Ми се јави сега. Ја полна со солзи, а го прашувам како е тој. Ми пиша сега. Ја полна со солзи но сепак морам да ставам за да не ме примети. ДО КОГА?
Абре што е со феминава? Гламстик ќе ја праите?! Дајте опрајте се малце ало! Последниве денови само некои глупости читам! До тогаш све претежно фини девојки си читав да ти е мерак да ги читаш бре, овие нови некои дали напраиле профил за да се зафркаваат или стварно немаат во главата! Без навреда ама за такви глупости пишувајте си на гламстик, сте залутале овде !
Абре ќе се јавиш некад после 12:00 саат, спијаааам! Ти ако стануваш рано сабајле за на работа, јас не!!!! И шо не се јавуваш отпосле кога ти звонам!!!! Мора да ти кренам у 9 сабајле?! Е нема!!!!! па ако сакаш и не дојди
Како да оладат, вријат постојано ... Не сакам да се пукам, само сакам да се олеснам ... Што е со мене денеска... Дремам и што правам, што?? Ништо. Не знам ни што чувствувам, не знам ни што сакам, ни зошто сакам, ни ништо не знам. Не знам што правам. Не знам дали сакам да се карам или не а се карам. За нешто што друг пат не ми сметало ама сега ми смета. Па таков е денот ... глупачки. Глупачка сум и јас понекогаш. Тешко ми е, тешко ... 10 минути му рикам на телефон и не знам да му објаснам ... што ми е?? Што де што ... се ќе му изнакажам, ќе се искарам, ама тоа што ништо не ми е не е битно. Битно јас да си ја терам работата. Сељанка сум... Зошто вака се пореметив овие денови од месецот, зоштоо ... се сакам старата јас, другата јас, онаа која нема болки и хистерични испади за безвезе пред да потече скапаната крв па уште поголеми болки ... Не можам да се сварам кога сум ваква ... Сите ги тргам од себе на глуп и грд начин... само сакам да сум сама деновиве и да плачам ... Може ли?? Или е тешко да ме сфатат ... тешко е знам зашто ни јас не се сфаќам. Ова ќе биде долга вечер, и напорни неколку денови. Иако се надевам ќе смкнам сила да не биде се ужас ... Сакам да плачам додека се туширам ... ама не можам ваква потечена да ме видат моите. Не можам ни да спијам џабе се мачам. Џабе е се кога ќе подразмислам.
Глупа една!!!!!!!! Те мразам бе!!!! Шо мислиш бе,тебе тоа не ти се случува ,лесно е да кажеш што било,па дали некој ќе се вознемири или не ,исто ти се фаќа! Глупа една ,дај боже тебе да ти се случи полошо од ова,да те видам тогаш,смотана една !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ма не ми е јасно како може да си до толку ГЛУПА! Заради тебе веке неколку дена трпам викања и преку глава ми е!!!! Едвај чекам да си одиш, и на мира да бидеме сите од тебе!
Абре море, смотле ни еден, сфати, ама значи СФАТИ „Таков ми е карактерот, да терам инат, додека не лупнам со главата од ѕид и почуствувам дека стварно нешто неможе, до тогаш јас ќе се обидувам“. Колку пати ти кажав, кога ме фаќа жута минута прилегни си, не ме слушај, не ми обрнувај вниамние, ова не ми ПМС па после 15 минути да ти се умилкувам, ова ми е жута минута, два до три пати годишно ме фаќа и морам да се карам со некој, а пошто ти си до мене нон-стоп со тебе се карам. Е сеа ми е жал, ама ете понекогаш треба да ме ставиш на игнор зошто вечерва виде кои глупости ги правам во вакви ситуации. Ќути си трај си во моментот па другиот ден е*и ми матер, а не да се караш ко свекрва со мене. Е*бате смотаниот, ебате...
Ко сум сама дома станот секогаш е чист...Кога сте вие дома мили родители една соба нема чиста како мали деца сте кај капнало там останало ! Не уживам во неред да седам сабајле ја чистев мојава соба и оп троп и кај мене направиле наопачки се
Значи како моиве дома никој повеќе неможе да ве изнервира !!! Уф !!!! Со години слушам една приказна таа па таа. Веќе ми скисна. Аааааааааааааааааааааааааа!!! Излегувам од дома, и нема да ме видитеееее !!!!! Пијана ќе ви се вратам. Така да си знаете !!!! ОоооООоооОоОоооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!
Растргната сум на сите страни..се вратив од одмор 2 дена и пак нервози мисирките дојдоа..па несакам со нив да излегувааам ..НЕСАКАМ !!!...Сите од сите страи ми зборат..лигуши..едно мене ми викаат за нив,а пред нив сите се лигават..ЛИГУШИ БЕ РАЗЛИГАЕНИ ... Сакам да го видам дечко ми,а и тој ме нервира..сакам за роденденов најубо да си поминам а не со домашни животни околку мене кокошки,мисирки,крави,свињи..мозокот ке ми експлодира дали јас збирам во мене нервоза на никого не му е гајле.. Сакам сама да сум со дечко ми и никој друг..па сите нека си е*бат мамицата у п*чка..глупави..ке ги влечам со мене,секаде..нека се гонат у неповрат..нека си заминат..и да не доаѓаат никогаш повеќе..подобар ми е животов без нив..за е*ани блузи и неколку евра не ми требааат нека си ги носат со нив..НЕСАКАМ БЕ НЕ МИ ТРЕБААТ..НЕСААААКААААМ ... А таа ококорената кокошка..само за корист..пари бе пари само тоа им се гледа..за една блуза и една пијачка што ке ми дадат..НЕ ФАЛА..! Ахх живот..псс ма каков живот срања..гомненца..ништо од летово и ова упропастено,лето ти упропастуваат со самата нивна разлигаена појава..ма какво лето..секоја секунда од животов Па иди со нив...што ке прааам таму мории,ке гувеам како невестаа..туу да ти се плукнам на умот..твој пилешки..и таа само за пари..што повеке грабај..ајдееееее народе кревајјјтее..Господ да чува.. Абе ајде иди со нив занимавај ги па потоа ако нека јадат гомна за тебе ако ако...попуштај им Анхепи само попуштај ке попуштиш некој ден со нервите..ако да знајш за добра цел се...забавување на мисирки,гуски...никакви..прости... Ццц блазе си им на умот..кокошкин...не не грешка ..помал ..пилешки..ГЛУПАВИ !!! ГЛУПАВИ !!!! ГЛУПАВИИИИИИИИИ !!! Води ги буцет,терај ги клоцет !!!! Магарици !!! Ај сеа да ве видам...хахаххахахаххаахахаааааа...мисирки едни !!!! Spoiler збеснав
глупердо скапана, деген, кретен, сељак, клошар, ментален, заболен, идиот, трактор глууппп си, забеган, го*но, свиња, коњ !!!!!!!!!!!!! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ме умре ти мене ме оболе бона сум од тебе БОЛНАААААА!!!!!!!!!
Ма тргни се подалеку од тие такви! Се фини а после зад грб зборат и носат пошта Јас се откачив од една таква и денес нешто ми се лигавеше демек ме викна кај неа да ме запознае со братучеди ја не отидов.. Сега кога и требам ме вика а ја нема месец дена и не ми ја треба да ме оговара после.. Е ќе ме дочека да и отидам, на 15 минути и доста и е толку е заслужилааа
ама сум изнервирана од маж ми два дена не му зборам,па веке преку глава ми дојде од неговите глупости,замисли пред раѓање сум ама ич не се замара нека му е на чест,важно е со мамичка да се пие кафе на тераса и за друго ништо да не се воде гриже,ќе помине и тоа ,ама сега тоа што го прави не му го заборавам ќе ми плати за тоа,јас сум нервозна и бебчето е нервозно ме клоца во мешето ме растура ,али се си има свој почеток и крај ќе се разбереме за тоа што го прави скапо ќе ми плати