Како не ти е срам... И ти на мене ќе ми се правиш другарка? Ми праќаш полиција дома, па ми кажуваш дека сами си дошле. Не ги пратил никој а? Туку така им текнало да дојдат и да ја бараат твојата ташна кај мене. Еднаш ќе доведам дечко дома и оп.... па чекај он и другар му се странци, сигурно тие ти ја украле твојата скапоцена ташна. Ма како не ти е срам... Се пијанчиш па не знаеш ни кај си, којзнае каде си ја изгубила... ама лесно е, ќе се најде кривец, така?
Пингау, Пингау,, пппп Паууу,, пау, пау бум, ПАУ ајсгбчсагхлксндв сјдхфч схнмсдв хидкслг јлдксјф кл кдскјјкдфв бнвцкнблсдфхк лк јлксајклфаклфкајгклајгсмгксалкхг ТРАААААААААААААААААААААААААААААААААААС ! Spoiler
Каде ми отиде разумот? Зошто сум толку слаб карактер заради тебе, не можам себеси да се препознаам затоа што не бев таква. Ти ме смени како што никоја друга личност во животов не успеала... И другите го забележуваат тоа, и другите ми кажаа во лице. Само незнам со што го заслужив ова? Да знаеш само колку ми е тешко, ама тебе очигледно не ти е гајле... И пак успеа да ме расплачеш.
Ќе го убијјаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааммммм жими се ќе го убијааам
каков татко си ти бе каков?само ги гледаш нашите мани и грешки а кога ќе ги направиме незнаеш да ни помогнеш и да ни пружиш рака само муртисе и вртија глата уште некоја месечина кога ќе бидам потполно независна од тебе рачно збогум ќе ти кажам да ти е јасно само едно ќе ти кажам џабе ти толкава плата и парите што ги иземаш кај тебе немаат вредност пак без аир ќе ги потрошиш и да не заборавај кој од врата на врата 4 години трчаше по тебе по болници и душата му излегваше тоа не се рачуна така секогаш кога и притисокот ќе ти се кренеше јас јас ти подавав чаша вода ама поќе амин оди нека ти подат тие кај не оговараш боже златен прв пат гледам родител да си ги оговара сопствените деца неможам да повервам неможам
И јас кога бев 17 годишен мочко како тебе им глумев лудило и откачував 23 годишни исончани цицлести дадички, е..те глупчото неписмен и задоен со религија. Оди мисли на бившата, сигурно сте си ветиле онака романтично да си ги подарите невиностите спакувани и украсени со машничка, лебар глуп
Добро, гледаш дека не ти кревам, не ти враќам на пораки... остави ме! Вечерта беше што беше. Помина! Да не очекуваше дека ќе ти се заколнам на вечна љубов и дека ќе си живееме среќно до крај на животот?! Епа не! Уф, ептен ми е грозно кога се понашам како маж, ама па што да правам кога све како жени ги наоѓам Show some self-respect, for God's sake!!!
Си го купила пред мене??? И што сега мислиш дека си понапредна??? Барем да имаше датум на производство па да ги споредевме... А и секогаш повеќе се цени квалитетот отколку квантитетот... Секако мене ми стои поубаво и имам со што да го пополнам не ми се дува под градите како на тебе и не морам да го шијам за да не ми се шири и да ми се гледаат...
ДАј бе човеку олабави, различни градови сме што очекуваш од мене да те земам за маж!? Ебате лигушот што ми плаче по тел. дека ме сака а ме знае само 3 дена..
Не можам да седам, стојам, лежам, јадам, пијам, спијам... Мака ми е да ми се очите отворени или затворени. Денес сум ни вода ни киселина. Ќе испукам, ќе скренам, ќе се напрам за во Бардовци да ме носите. Сакам информација, целосен извештај. ВИСТИНАТА!!!
И после вие сте ми биле некој форум. Добро бе како не ви е жал и срам и незгодно и неубаво од 10000 жленови досега ни еден единствен да не отворил тема Долина на волците. А ваму Ферхунде фрчи на сите страни, па дури и Ангели темата е актулена, и плус сите давате поддршка за А1 а за волците ништо. Не не не не отварам тема додека не го видам нивното продолжение, ако отворам узалуд ке биде. А ако има тема волци а јас не сум ја видела сакам да ме известите и тогаш ке се извинам јавно. Ај чао одам на јутуб волци да гледам па па па паууу
еј ке дојдат и мојте 5 минути ако сум на туг терен ама тогас јас ке те цитирам тебе-лоша сум ама сум добра во тоа-ти само уживај
Море тиквар еден! Кај си главуч уште и си ги опнал шишките до стратосферата! Горе на сателитот кој не следи гарант се чудат, кој е овој влакнестиов на земјава доле?! Ај тоа мање више, секој некако мора да изгледа, ама што си досаден бре ко мачка што се секса во февруари и завива под сите балкони. Ма полошо! Досаден си ко мојот комшија кога вежба во еден ритам нон стоп саат време. Ко славина која капе! Ете толку си досаден. Уствари не знам дали тебе да ти се испукам, затоа што фемина веројатно не те интересира, или да апелирам до оние кои се задолжени да те ставаат правилно на VH1 плејлистата сто пати на ден. Не си вода, ало! А не си ни добар па да си толку често на ТВ кога и да ја уклучам. Аман од шугави песни и кантавтори, мада ти - тешко да знаеш да твориш. (посветено на Бруно Марс)
Денес сум така изнервирана. В КРАААААААААЈЈЈЈЈЈЈ. Уште од сабајле се изнервирав. Попладне и се изнаразвикав на мајка ми ( беше крива таа, ама сепак попаметно ќе беше да премолчам),после скришно плачев. Потежок ден од овој АМИН. Најтешко ми падна кога мајка ми метеше, а јас отидов до татко ми и му реков :Тато, јас не сакам фустанче повеќе, солзи ми протекоа и си заминав, избегав летајќи. Отидов да читам книга, ама заспав. Сега гости имам, таман задремав и дојдоа,фала богу. Одам да се поздравам, и конечно чекам да заврши денот ! Се надевам тато ќе заборави да праша зошто не сакам фустан повеќе ( ги збудалив со тоа цело лето и покрај не многу големите финансии, ама навистина сакав, се до денес, кога разбрав дека брат има здраствени проблеми, а за тоа требаат пари) Извинете за оф топикот, ама многу сум разочарана од животов.