се сум видела ама таков безобразлук и немање осет не.да седиш со пар 5 саати,во темница,а знаеш дека се немаат видено една недела и око не ти трепка да станеш.заради тебе цела вечер ми се уништи
отварам на темава и гледам само намуртени фаци а и јас бев таква ама ме расположивте, се насмеав ве сакам бе срцки
мње нервира мајка ми се меша у се и сешто добро бре жено неам 5 годнини па да ми каќуваш што да правам доволно сум воздрасна за сама да резонирам што е добро а што не
Ма иди у п***у мајчину и ТИ и тоа твое СО ТЕК НА ВРЕМЕ!!! Ги слушам тие 4 збора веќе 2 и пол години а твоето тек на време, стои ВО МЕСТО!!!!!!!! Кај ќе ме носиш кажи ми ајде!?? Каде? Еве сакам да се мажам, каде ќе ме носиш? На тротоар во центарот??? Бонус еден! Е***и бонусот мој! никој да нема таков бонус! Само да се искористело нешто, сите сте такви и ти цела твоја куќа!!!! Така те научиле, така ќе си тераш, ах колку сакам да не сум со тебе понекогашшшш!!!!!!!!
не се нервирај срцушке такви зборови слушам и јас , ама еднаш како се налутивв лелелеле ќе се среде сета ако има нешто човечко во него, ако не сама заминиси каде сакаш таму
Во него има ама во неговите НЕМА!!! му го перат мозокот, го научиле така! Ништо да не се заинтересирало ејјј! Ами син имаш, треба да се жени, а они појма си немат! Му е гајле! Колку за да живеат си имаат, син ви нека спие по улици, гајле ќе ви е вас! Уште домазет да им го земат и најсреќни ќе се!!!
Добро бе АМАН! Ме гледаш само како пегла, сјај за садови и сунѓерче! Ај гледај ме некогаш како сладолед и боза! И се пресеков у таква матер!
Аманн незнам што ми е..Лош ден дефинитивно, сите ми угодуваат ,а јас пукамм во себе...А зошто???Се чувствувам безпомошно и незнам што е причината.. :/
Еден многу искрен совет: Слушај си ја мајка ти Камо да можев да се вратам две годнини наназад и да ја послушав буквално за се што ми зборела, а не како што се понашав најдивјачки и го мислев истово како и ти сега
Сеа сакам да ми дојдат солзи, а никако да ми дојдат. Очекував нешто повеќе од него, а толку ниско без искористена И не направив лоша постапка,тој треба да се застрами само за муабетот што ми го направи! Ме гризе совест сеа,ШТО ПОНАТАКА? Враќам на секои негови постапки, а мислам дека овој пат премногу вратив. Но така му е. Ех,посакував никогаш да не се заљубев.
е па стварно има секакви вработени и со школо и без школо, ма на ништо не личи ова бре дај ставете некој ред да се знае кој по што дошол и да заврши работа а не за едно одиш за друго те мафтаат од ваму таму од таму ваму. па аман !!!
Кој кретен си... Мислиш дека една риба како мене ќе ја освоиш така лесно? Е нема бе! Не ти попуштам! Како имаш лице да ми се појавиш,после тоа... Ми се гадиш...