Сее да оди по ѓаволитеее, почнувајќи од мене, мама и завршувајќи до тој!!!!! Значи не ли може да почека , да се одлижи за два дена само два дена НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Зашто ми го правитее овааааа??!! Па нели сакала судбината ..ова онаа епаа самооо 2 дена , не се многу деееееее! Знамм знам сонце ти не си крив Те молам, те молам остани само 2 дена повеќе и ништо друго не ти барам до крајов на месецот и секако да се сретнеме, судбинооо. Веќе реков нема ништо од тоа и тие работи, ама сега вие ми го правите ова и зошто??????????????? Самооо 2 дена срце!
Велат добро е што има лошо, бидејќи после лошото доаѓа доброто .... па до кога бе да чекам да дојде тоа добро ??? Кога ќе заврши ова лошо веќе ???
Додека мене душата ме болеше за тебе сега тебе нека те боли малце доста ми е од сеееееееее не сакам занесени личности покрај мене КРАЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ
Е не се можам па! Се подув, се исчукав, се` ме боли, сакам да јадам! Тешко ми е! И никој не ме сфаќа!!! И штотуку звучев како 13 годишњачка која плаче на најновата „песна“ од Џастин Бибер. Ма да идам у к**ац...
НЕЈЌАМ ОЧИ ДА ТИ ВИДАМ ШУГАВО КРАСТАВО ЛЕПРИКОНЧЕ!УУУ МУШКО ДА НЕ ВИДИШ ГЛУПАЧО ЕДНА!И ТИ СИ МИ БИЛА НЕКОЈА ДРУГАРКА МА ИДИ БЕГАЈ!
Значи го живеам животов на МОЈ начин ..НЕ копирам никого,ниту пак сакам..стварно немате некоја попаметна работа освен тоа да ми го пратите секој чекор..ДАЈ ВЕ МОЛАМ ПОРАСНЕТЕ,НЕ СЕ ЗАНИМАВАЈТЕ СО МОЈОВ ЖИВОТ ПОШТО ЈАС КЕ СЕ ИЗНАЖИВЕАМ,А ВИЕ?..САМО ЉУБОМОРА КЕ ВИДИТЕ ЦЕЛ ЖИВОТ :..ЗАТОА КЕ ВЕ МОЛАМ ПОНАСТРАНА ОД МЕНЕ..ШТО ПОДАЛЕКУ ТОА ПОДОБРО..ФАЛА ВИ ОДНАПРЕД (се надевам дека ке го прочиташ)..!!! Ми се повраќа од вас !!!
Значи од некомуникативни, асоцијални и безиницијативни личности ми е преку глава и преку ***** Па дај престани на 18 години да се однесуваш како да имаш 58 само дома седиш и ислегуваш 2 пати во месецот со дечко ти кој патем ич к*р не го боли за тебе... Се предавам веќе на природно глупави личности неможам ништо да им докажувам А ти забораваш дека веќе ни најмалку не ме интересира за тебе и за тоа шо правиш и каде одиш... Си бил во ''мојот'' град и супер си си поминал... леле леле - ГЛУП!!!
Да им е**м се што им мрда дома.Кога на некој му требам секогаш сум тука за нив.А кога ми треба некој кој ме шиша ИЗВИНИ не сум слободна во неубаво време ме начека.Морееее јас знам од денеска како.Ма и нај блиската особа нека е никој веќе не го фермам ќе си терам само по мое нека идат сите во П.М.
ти се пљукнам на родителите. не ти дозволуваат да излезеш ко 14 годишно девојче затоа што секоја ноќ излагаш и после се што сторив за ВАС, фала ПРЕКРАСНИ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!
zamisli sto doznavam denes jatrvica go prodava stanot od majka i i ja pribira da zivee so nas vo zaednicka kuka koga ne crknav denes ke crknam koga ke se vseli starata
Ме маваат некои депресии,или хормони или што и да се,а не знам како ни кому да му кажам,не знам ни како да објаснам. Дури и овој пост го пишувам веќе 10 минути,а еве колку напишав.Немам зборови, отупена сум максимално.И после очекувам некој да ми обрне внимание, кога не знам ни една реченица да склопам. Епа нема, сама си го барав и еве си го најдов. Исто како да сум во прво одделение и сум тажна зошто сите ме избегнуваат, никој нејќе да ме дружи. Ете толку дебилно се осеќам. Па и дебилна сум. Глупа сум., Не знам ај, нема везе, дур не сум го истрескала компјутеров и не сум ја испокубала косава ќе престанам да го пишувам постов. Ни еден пост не знам да напишам. Не знам да кажам што мислам, глупача тешка еј. И сите ќе си излезат вечерва, кој кај другарка кој со друштво кој со дечко. А јас ќе идам да се бањам зошто косава ми е мрсна, може случајно утре ќе отидам подалеку од продавница па срамота е така да се шетам нели? Само еден човек ме разбира, само он, а јас па баш со него не сакам секој ебан ден да го поминувам!! Не знам зошто, ама не сакам бе, сакам да сум негде надвор сега не тука, ама не со него, па и вчера и завчера и четврток среда вторник бев со него. Не сакам пак. А тој пустиот колку сака да ми помогне.И јас сакам некој да ми помогне. Аман некој нека ми помогне!Молам за внимание од друг човек, нека е и дедо од 90 години или мало бебе, било кој. Сум заборавила да комуницирам,да се дружам,не знам како изгледа тоа. Т.е знам, еве пред да одиме на одмор излегував со на сестра ми друштвото, ама што кога сега ни они не ме поднасаат? На одмор ме замразија знам. Еве никој ме нема побарано од тогаш да се видиме. Напната сум им била премногу. И таа па "лабавата" се згнала да кажува на други "не биди Наташа!". Зошто? Зошто сум се раздрала или искурчила на некој? Затоа? Епа и јас сум човек. Не можам бре да ќутам на секакви идиоштини и глупости, не моЖам и нема! И секој збор ми го правеа курчење еј, не ми е јасно зошто? И со цел памет не спиев една цела ноќ од мојот "одмор" плачејќи зошто она рекла така за мене. Колку ми беше тешко тогаш,уф, мука ми е и сега кога ќе се сетам. Да плачеш без да пуштиш глас била тешка работа, мислев дека ќе си се удавам во солзите.Ама не можам ни нив да ги кривам, ајде, нека било така како што викаат они дека сум напета,можеби има вистина зошто само јас не го видов тоа покрај сите тие луѓе.И како да се сменам? Кога станав ваква? Што да направам побогу за некој да ме засака? Не мора да ме сака, еве само нека помине 5 минути со мене, малку рецка да ми мавне, да ми пише од време на време, што правиш,како си? Или не заслужувам ни тоа? Што направив за сите да ме доживуваат како злобна,досадна личност која не вреди ни да ја плукнеш?Само еден ли човек на овој свет онака највистински ме сака?! А и тој нема уште долго,знам. Наместо со него да сум најдобра, јас сум со него најлоша, и се ќе ми врати еден ден. А кога тоа ќе се случи...е тек тогаш ќе видам што значи да бидеш сам.
Лиљооооооооооооо можеше сликите прво во инбокс да ги пратиш!!!!!!!!! Така беше договорот!!!!! Знам дека сакаш да им кажиш на сите колку сме убави, ама ај не мораше ептен апла!! Бар да не се мачев со даунлауд!!!!!! Ама немаш осет ти!!!!! На тато ќе му кажам да знајш, љут ќе ти е од наредниот петок, па ти пак така да прајш!!!!!!
Овоа фејсбуков забеган е, или така ми се чини? Ми вика од прееска Account temporally unavailable, во сред разговор бе, просто ниедно
Е у пм нека одат веќе овие комшии...Стварно се никакви Се им е малку, како се раширили уште дома да ми влезат ....Па и блокада ќе ми прават да не можам од дворот да си излезам....Сељаци едни глупави Така горе у селото си се ширете, а тука нема да ви биде јасно
Добро бе луѓе, не ве разбирам стварно. Не сте мали деца, не се малку 18+ години. Толку ли не ви тропка нешто во тимбата внатре, едно конче макар ушите да ви ги држи ?! Не ?! Знаев. Абе едно факинг барање за извод не знаат да потполнат, не дај Боже сами да отидат на упис. Матичниот број не го знаеле. ОООООО јас ли да го знам МА за тебе. Па толку неснаодливи, немаат ни желба да станат. Мама и тате. Мама и тате. Е ќе си ја прашаш еден ден долната тетка или чичко кога мама и тате нема да бидат тука да ти го чуваат грбот. Брее, не ги сакам Американците ама многу ги поддржувам во тоа - 18 год и детето чао пријатно, оди само да живее. После се нормално, истриени. Овие нашиве, чист глуперај. Што е тоа уплатница? Од кај да најдам ?! А кои смерови да ги напишам први ?!!! Зошто треба копии да правам.... Битно им текна да прашаат, халелуја. Дап, 9 часа до уписи, 90% од македонските матуранти немаат абер. И се нервирам, да.