Сега најдовте дрва да ми цепите под прозорецццццц??????????????????????????????????????????????? АМАН!!!!!!!!!! Глата ме фати ексик да фатите сите...
Знаев дека вака ќе ми направиш. Знаев дека во последен момент ќе ме зезнеш. У пи*ку материну да фатите сите вие. точкаизвичникточка
Мене баш навечер ми текнуваат генијални идеи И сега не можам да си ја реализирам мојата гехијална идеа АААААААааааааааааааааахххххххххххххххххххххх Ги сакам СЕГА!!!ТУКА!!!!!!!! Проклетство!Не можам ни 15 смајлиња да пратам УУУУУУУУУУУУУФФФФФФФФФФФФФФФФФФф
Следниот мисир или мисирка или говедо или друг-навредлив-збор-за-женска-стока, што ќе ме разбуди ќе го упукам, ќе му го пуштам глушецот и ќе го заклучам надвор на Сонцето. Оставете ме да спијаммммммммммммммммм!!!!!!!!
За секунда си помислив ете ми шанса... i'm goin' and i'm leavin' Али види бугати. То животецов да ти бил едно големо boo-boo. Уште ќе сме си се дружеле јас и ти О хефе, хефе, хефе, хефе... си смеам на себе си
Хеј л м’сје ДеЖе! Ај прекини со тоа голфот - мајко моја глаата ми ја пукна! На покондирена тиква се дава ли ваква можност бе?! Ајде, уште малку и две недели немам намера ниту да се сетам на тебе, ниту да те видам ниту пак да слушам како го пукаш тоа топчето за голф секојдневно, сто пати на ден. Boring!
мамо, ако еден ден не јадам нема ништо да ми се случи, не туку ме анализирај (оти почнуваш да ме нервираш), знаеш дека денес, утре и задутре сум на диета, ке издрзам некако а ти бе кукарачо една, како ти текна да ми се јавиш м? си поминувал кај мене па што, голема работа ај мрш во црна гора и да не си се вратил од таму и не ми глуми лудило дека си толерантен, прекрасен и незнам уште што , оти те знам јас тебе, и знам дека таквите ко тебе Н Е се менуваат за зал
Ауууу лелелел ова на никој не го посакувам. Ме пукнааа... крај експлодирам, парчиња се сторив. Ќе паљам, ќе кољам, ќе бесам !
Знаете шо?! 15 минути пишував пост и кога кликнав испрати.. Трабало да се најавам! И ќе се најавев ако не ми кажеше дека лозинката е неточна. И да не требаше да барам нова лозинка! Го мразам тоа! И сега ач пост.
Ах бре ах бре, колку и да не сакам да звучам арогантно, али шо да праам, тоа ми е к’сметот, така ме доживуваат сите луѓе се додека не ме запознаат како што треба - али да ви кажам онака од се срце, многу сте глупи. Абре вашата тапа перцепција и ограниченост да се мереа со цвеќиња на ливада, досеа ќе си умрев сто пати од алергија. Мајке ми. Плус сте тофу! Тофу е*ате, тофу. Грозна е и помислата на тофуто и да не постоеше мисо супата немаше ич да ве јадам бре! Фејспалм! Dоuble power! Ај чао Фала богу стискам копченце mute поточно ставам слушалки на уво. Три, за позор, четири, САД!
Аман бе, аман! Што ти е?! Од каде таа негативна енергија и желба за кавга?! Само мани да се наоѓало Знаеш што? Се надевам нема да бидам како тебе за 20-30 години. Толку
Е сега ме изнервира. Кој си ти? Што се мислиш? Можеш да ми влезеш така во мојот живот,да ми влезеш така успешно под кожа,да го правиш тоа година време и после да бегаш ко кукавица?! Педерче тешко. Овоа ќе ти го вратам. Ќе ти ја вратам цела година. Секоја една солза,секоја нервоза,се едно нешто. Ќе ме запомниш ти мене,гомно едно скапано. Татко ти требало да те издрка на некој камен.
Е ова ми требаше........... живеам во фамилија во друга држава....и имаме дојдено гости од Франција.....мајка татко и детиште......понемирно суштество немам видено..... а тие двацата како на натпревар за јадење да се дојдени и само се дерат по детето и го тепаат....таткото е само со пивото во раце и пија и само кажува нешто а никој не го разбира....оти ние овде слабо француски....само мајката од фамилијава каде што живеам знае француски.....и само се тепаат со детето...кај и да одиме има некој инцидент со него...тоа се прпела по земја плука бега....и сето се вцрвенува и пишти небаре го колат...а пак тоа разгалено само мава само пребарува само крши и јас ке полудам.... аман нека си одат да ни се врати мирот во куќава... уфффф
НЕМОЖАМ ПОООООООООООЌЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!! готово !!! Се мрднав... Никој не разбира шо му зборам НА ЈАПОНСКИ ЗБОРАМ ?????????????????????? Остајте ме сите на мира одете у три ........ Шо ќе беше оваааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Ууу не да ми треба да се испукам, цела боксерска вреќа би ја искинала. Што сум ти згрешила Господе волку па вака да ме казнуваш? Не ли заслужувам после него да си продолжам понатака во животот без него, без да се стресувам толку кога ќе го видам, без да ми се превртува стомакот кога и да го сретнам? Бива ли само еднаш, само еднаш да ми се случи тоа? Таман реков - петок, убава вечер - малце кафенце, малце шетња, уживанции. Ама не, не може да помине така убаво, среќно, расположено еден ден, мора се да биде уништено во рок од две минути. Не сакам да го гледам секој е*ан ден, не сакам да го погледнам никогаш веќе, не сакам ни тој да ме погледне така убаво што ме тера да се топам. Аман веќе! Зошто сум толку слаба пред него? Зошто колку и да глумам рамнодушна и незаинтересирана - ми се стресуваат нозете? Зошто колку и да се обидувам да го избришам не можам? Зошто сама си се тешам дека не е така, а знам дека всушност е? Зошто колку и пати да кажам крај, секогаш тој поглед ме враќа назад? Зошто сум свесна дека умот е во право, но не можам да го вразумам и срцето? Зошто нема излез од ова сра*е? Ах тој круг, се врти, се врти - ама никако да се сврти. Толку ли многу барам? Не го сакам во мојот живот, не ме сака во неговиот. Готова приказна. Зошто и понатаму се надевам?
Ееее неможам повеке колку и да се воздржувам не бива .. Моите дома..од сите страни притисоци,се караат мегусебе очи ке си исколат..а потоа кај мене на исповед..збирај Анхепи ти само збирај..од сите околу тебе..немаш гајле...нека ти пукни главата кога не разбираш.. Таа моја пуста братучеда љубоморна чавка..ми се поврака од тебе Баба ми..150 годишна лајнарка ке ми кажува како да идам облечена..и како да носам коса..па иди лечи се женоо Мајка ми..иста како баба ми само што не е 150 годишна..туку 50 годишна..климакс ја има фатено заедно со стариот мој..на двајцата им треба неповратна карта за во бардовци.. Дечко ми..на конче ни стои врската..а на него ни к*р не го боли..па и да зошто да го боли ке иде странство..а ти Анхепи тренирај живци..јаки да ти се ваљда на олимпијада за најистренирани живци ке идеш..и златен медал ке добиеш.. Знаеш штоо мил мој тикварски дечко..ИДИ ШТО САКАШ ПРАИ АЛИ МЕНЕ НИКАД ВИШЕ ДА НЕ МИ СЕ ЈАВИШ..џабе беа сите нервози што ги имав,со сите што се искарав само да бидиме заедно,за све што напраив све тоа беше ЏАБЕ..затоа бај бај..ова ја прелеа чашата.. Преку к*р ми е од сите..колку пати реков нема више да се замарам со проблемите на моите,нивните расправии,притисоците од страна заради врската,али џабе е,кога не бива не бива..со сила убавина не бидува..е сега готово е со сите и врската сега ста безврска..нема никаква иднина повеке..само расправии,инаетење,абе ништо ништо не остана од неа..и повеке не го сакам како што го сакав порано..инат бее инат ..како магаре на мост.. .. Ама не се давам..сега мене инат ме фати.. за инат на батучеда ми ке се шлапам пред неа со тој нејзиниот т.н. симпатија на 18 години за инат на баба ми ке идам разбушавена во косата..и со најку*винските алишта на мене за инат од старите мој тампони ке ставам на ушите кога сум дома и на врата од соба ке напишам КОРИСНИКОТ Е НЕДОСТАПЕН и ке заклушам врата и ке акнам до крај музика а НАЈДОБРОТО ЗА КРАААЈ....за инат од дечко ми му ставам едно игнор..и ке идам да се изнашетам..па мајка му стара слободна ке сум..а слободата си има свои предноти..сево ова од ИНАТ ке ви го напрам...еее ај да ве видам
Многу сум нервозна, цела ноќ не заспав компјутериштево ме за**ава фатило некој вирус и уште се нервирам за се и сешто не можаммм готооово
ЗБЕСНААААААААААВ море бееее на крајо јас сум крива а? ха бе!!! ќе земам се ќе искршам упм све ќе отерам преку к*рооо од вакви работи ми здосадии за никој поќе не ми е гајле нека одат нека се отепат сите
Уби се кретену!!!!!! Да ти е*ам мајката и на Кире и на тебе кретену глуп п*чка ти материна!!!!!!!!!! Пауза. Преку к*р и од паузи и преку к*р и од читање све у п*чку материну, све! Не сериозно, дај аман некако помине месецов нека дојде златен септември барем 4-5 саати да се тргам од дома ако ништо друго до факултет да идам, а не вака бе на 40 степени, кај да идам бе кај да се скријам, не сум научена толку дена дома со сите, продолжен викенд уште си земале леле леле ооооо леле. А треба и да учам, к*р ќе учам! Spoiler емиии јас не сум културна девојка, ми се пцуе и ми се спомнуваат курови, па што!!!!