Леле аман се ти знаеш, ај гони се таму и не ме замарај. Престани да ми досаѓаш и да ме следиш и знај дека неможеш да ми излажеш, те фатив. И преку глава од ова учење. Да не може човек да си излезе...
Абре и ќе дипломираш и таман ќе си помислиш дека готово е со овој проклет факултет, ама неее! Кај ќе те мафтаат 5 месеци за една дипломска па уште 3 месеци да не можеш уверение да си земиш, а дојде веќе септемри. Работа можам да пропуштам! Ама само тоа ако се деси има да ви е**м матер на цел Кирил и Методиј! Ќе видите на што сум спремна, преку глава ми е дојдено веќе! Толку.
Ме нервираш бре, ме нервираш! Па уште ме и прашуваш зошто сум ладна и зошто не се поздравив со тебе?!?! Порасни бе порасни! Како дете од 5 години само ми сигнал праќаш! глупчо глупав
Не јас тебе стварно не те разбирам. Прво ти паднав во око и само маани ми наоѓаше, потоа се супер, убави зборови и пофалби на сите страни, само што помислив дека пронајдов пријател во тебе, одеднаш тебе те нема! Јас како будала извисувам! Ало! Откачи ме ако ти сметам - не бегај како ѓавол од темјан! Веќе ми е смачено - и те ставам на игнор.
добро бе дали во ова преглупа ебана држава јас ќе најдам еднаш работа аман веќе збеснав па сакам да бидам самостојна личност бе да бидам човек и да му докажам на човекот по име татко колку сум способна и да му ја затнам муцката еднаш аман аман
Уште еднаш приближи му се гуско една ќе ти го скинам вратчето! Не гледаш дека го замараш?! Не виде со кого си отиде ?!?!?! Ти што мислеше,со тебе?!?
УПМ и нокти и сее а ти смотан еден што не пишеш бееее најгрд ден денес па и онај бившиот го сонував аууууу пукнав
СМАЧЕНО ми е со месеци да пракам цва и апликациони писма, да звонам по фирми со цел да најдам една обична работа , за да мозам да си го довршам факултетот СМАЧЕНО МИ Е ВЕКЕ а за опцијата странство многу пати размислував, ама треба да имаш некој да те турка и таму, ни тоа не е некаква гарација за успех(зависи од многу фактори) и дури сега свакам како се помлади луге во дрзавава се нервно оболени(има луге и по 10 и повеке години невработени, залосно е за гледање , а како последица на тоа некои од нив имаат и самоубиствени нагони (и дури некои успеваат во својата цел), само не ми е јасно до кога вака
У ПМ со оваа маса со трклаца. Па не можам нозете горе да си ги кренам, а да не ја донесам неа до сред соба!!!! Кој џаол ме тераше со колца да ја барам????????????? КККККККОООООООЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ????
Од толку што е досадно мислам дека ќе полудам..!! ФОРУМОТ 165465 пати ГО ОБРНАВ!! А кај баш сега ЈАС БУДАЛА НАЈДОВ ДА ДОЦНАМ ОД ИЗЛЕГУВАЊЕ!!! УШТЕ ОВА КАЗНА МИ ТРЕБАШЕ!!! А ОВА КОПИЛЕНЦЕТО ќе го убијам..!! ГНАСА ВЕЧНО НЕНАСПАНА!!!
Има ли овде некој кандидат да го просветлам со една тефлонска тава ? Се препотив од денов , толку нервозен без некоја причина . Што пипнам се крши . Денес скршив една чаша , ми падна шкаф .... Аман не пипкам ништо Се потам се нервирам И НЕ ОДАМ НИКАДЕ вечерва мислам дека ќе убијам некој
многу добро ги воспита твојте деца па сега мене ми држиш лекција која и што е машка работа а што женска. Море ич тебе не треба да те боли јас што правам и како ми е, а јас сепак правам за мое добро и онака мене како што ми е кеиф и неможам веќе да ги слушам твојте малограѓанштини и среќна сум што поретко идам кај тебе, море каква си станала ќе пукнеш од завист затоа што сите ме почитуваат и си правам терен за прекрасен живот исполнет со хармонија. И што толку ти е чудно да ме сака свекрвата и да си го уредувам просторот за живеење. Ако твојте не успеале мене ми е супер па пукни
слепец еден!! па на кого си толку љубоморен бе?!?што е најтрагично немаш никаква прицина,не ме занима никој др алоооо!!! ај ако не затвори ме у златен кафез па никој нема да ме види! ц ц ц