Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Е неможе само ти да солиш памет, БЕ! Иди кај што не треба, и не се враќај. :devil:

2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Леле аман се ти знаеш, ај гони се таму и не ме замарај. Престани да ми досаѓаш и да ме следиш и знај дека неможеш да ми излажеш, те фатив. :devil:
    И преку глава од ова учење. Да не може човек да си излезе... :doh:

3. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Абре и ќе дипломираш и таман ќе си помислиш дека готово е со овој проклет факултет, ама неее!
    Кај ќе те мафтаат 5 месеци за една дипломска па уште 3 месеци да не можеш уверение да си земиш, а дојде веќе септемри. Работа можам да пропуштам!
    Ама само тоа ако се деси има да ви е**м матер на цел Кирил и Методиј! Ќе видите на што сум спремна, преку глава ми е дојдено веќе!
    Толку.

4. maci95

maci95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    Ме нервираш бре, ме нервираш! Па уште ме и прашуваш зошто сум ладна и зошто не се поздравив со тебе?!?!
    Порасни бе порасни! Како дете од 5 години само ми сигнал праќаш! глупчо глупав :@

5. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Не јас тебе стварно не те разбирам. :@

Прво ти паднав во око и само маани ми наоѓаше,
    потоа се супер, убави зборови и пофалби на сите страни,
    само што помислив дека пронајдов пријател во тебе,
    одеднаш тебе те нема! Јас како будала извисувам!

Ало! Откачи ме ако ти сметам - не бегај како ѓавол од темјан!

Веќе ми е смачено - и те ставам на игнор.

:envy:

6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    добро бе дали во ова преглупа ебана држава јас ќе најдам еднаш работа аман веќе збеснав па сакам да бидам самостојна личност бе да бидам човек и да му докажам на човекот по име татко колку сум способна и да му ја затнам муцката еднаш :@
    аман аман

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Иди у пи*ку матер. Гасам телефон! Пријатно.

8. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.615
    Допаѓања:
    2.465
    Хах... истите зборови сакав да ги употребам... :@

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Не можеше да ми кажеш дека у ве-це има гуштер? А не одпосле? Ма гони ми се. :devil:

10. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
    Уште еднаш приближи му се гуско една ќе ти го скинам вратчето! Не гледаш дека го замараш?! Не виде со кого си отиде ?!?!?! Ти што мислеше,со тебе?!? ]:)

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    УПМ и нокти и сее :@ :@ :@ :@ :@ а ти смотан еден што не пишеш бееее :@ :@ :@ :@ најгрд ден денес па и онај бившиот го сонував аууууу пукнав

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СМАЧЕНО ми е со месеци да пракам цва и апликациони писма, да звонам по фирми со цел да најдам една обична работа , за да мозам да си го довршам факултетот СМАЧЕНО МИ Е ВЕКЕ :swear: :puke:
    а за опцијата странство многу пати размислував, ама треба да имаш некој да те турка и таму, ни тоа не е некаква гарација за успех(зависи од многу фактори) :!:
    и дури сега свакам како се помлади луге во дрзавава се нервно оболени(има луге и по 10 и повеке години невработени, залосно е за гледање , а како последица на тоа некои од нив имаат и самоубиствени нагони
    (и дури некои успеваат во својата цел), само не ми е јасно до кога вака :worried: :sweat:

13. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    У ПМ со оваа маса со трклаца. Па не можам нозете горе да си ги кренам, а да не ја донесам неа до сред соба!!!! Кој џаол ме тераше со колца да ја барам????????????? КККККККОООООООЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ???? :@

14. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Од толку што е досадно мислам дека ќе полудам..!! :@ :@ ФОРУМОТ 165465 пати ГО ОБРНАВ!! А кај баш сега ЈАС БУДАЛА :fubar: :fubar: НАЈДОВ ДА ДОЦНАМ ОД ИЗЛЕГУВАЊЕ!!! УШТЕ ОВА КАЗНА МИ ТРЕБАШЕ!!! :fubar: А ОВА КОПИЛЕНЦЕТО ќе го убијам..!! ГНАСА ВЕЧНО НЕНАСПАНА!!!

15. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    Абе девојко, како прво ти ни самата неможеш да се разбереш, а не па некој друг да те сфати... :@ :@ :@ :@

16. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Има ли овде некој кандидат да го просветлам со една тефлонска тава ?
    Се препотив од денов , толку нервозен без некоја причина . Што пипнам се крши . Денес скршив една чаша , ми падна шкаф .... Аман не пипкам ништо :devil: Се потам се нервирам И НЕ ОДАМ НИКАДЕ вечерва мислам дека ќе убијам некој

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    многу добро ги воспита твојте деца па сега мене ми држиш лекција која и што е машка работа а што женска. Море ич тебе не треба да те боли јас што правам и како ми е, а јас сепак правам за мое добро и онака мене како што ми е кеиф и неможам веќе да ги слушам твојте малограѓанштини и среќна сум што поретко идам кај тебе, море каква си станала ќе пукнеш од завист затоа што сите ме почитуваат и си правам терен за прекрасен живот исполнет со хармонија. И што толку ти е чудно да ме сака свекрвата и да си го уредувам просторот за живеење. Ако твојте не успеале мене ми е супер па пукни :devil: :devil: :devil:

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.224
    Добро знам дека имам криви нозе ај кажете ми уште еднаш!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@

19. Zumbula

Zumbula Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    139
    слепец еден!! па на кого си толку љубоморен бе?!?што е најтрагично немаш никаква прицина,не ме занима никој др алоооо!!! ај ако не затвори ме у златен кафез па никој нема да ме види! ц ц ц :@

20. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
    Ако бе.. Шибај! Глупандер еден! Ја ќе се секирам за твоите ствари..Како да не! :^)