Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    :@ :@ :@ Уфф :sweat: каков стрес цела се разбркав,ме стегна срцето :x Битно е дека средив но срцето уште не се вратило во нормала :( Ќе нема спиење оваа вечер за мене :@

2. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Фала Богу што постои темава.
    Да можам убаво да кукам за се што ме мачи. Ќе си чита кој ја/го интересира, важно јас ќе си знам дека си кажав се што ме мачи.
    Абе најмногу што ме нервира е кога некој ќе ме налути, и после вика-Не се лутиш, така? :wasntme:
    - Епа сега, да те фатам за врат и да не те пуштам додека да паднеш и да не се разбудиш веќе никогаш-не можам, така? Мислам, треба да си го контролирам гневот. А помислувам на тоа, и кога чуствувам дека ќе пукнам, гребам некоја дрвена површина, а кога ноктите ми се исечени, земам ливчиња и ги кинам. Ме опушта тоа... Или пак си слушам метал, и врескам. :|

3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Не е можно :devil:

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    ЈА МРАЗАМ, ЈА МРАЗАМ, ЈА МРАЗАМ, ЈА МРАЗАМ, ДА МИ Е ПРЕД ОЧИ ЌЕ ЈА ОТЕПАМ! :@ :devil:

ИСТО И ТЕБЕ,КОЈЗНАЈ ШО ТИ СЕ ДЕШАВА.....УФФФФФФФФ!!! :devil: :devil: :@ :devil: :@

5. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Ова не е КУЌА ова е ПЕКОЛ ! ! ! (ова го запамтив од Ферхунде)
    па не можам и јас веќе!! сеуште без срам ме третираш како да имам 10 години!!!...Јас сум член на сесмејството а не сум слугинка!! И потоа си ми бил татко, е НЕ СИ МИ ! Умри што е до мене, цел живот трпам од тебе па неможам веќе, НЕМОЖАМ!! Место да се радуваш што после цела година дојдов дома ти уште толку ме ушкаш како магаре да ти работам по куќава!!! па аман!...море мама не ти е тука, ќе ти кажит таа убаво тебе!!! ГНАСО ПОГНАСЕНА!!!!!!!!!
    како не ти е срам!!! ама ќе ме бараш ко ќе си одам за две недели, ќе ме бараш ама ич глас нејќам да ти чујам, сенка нејќам да ти видам веќе!

6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    А да не се однесувате како ретардирани и да вкл. малку тоа во главите што го имате :?:
    Нема да е лошо |(

Ако го правам тоа не значи дека цел ден се замарам со тоа,дека цел ден сум со моливот во рака ..не значи дека сакам сите само за тоа да ми зборуваат и јас сакам нормални муабети освен за тоа |(

7. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    едно дете мораше да ме обрука и тоа пред баба и се само ме тера на плачење кога дојдов дома тепихот го наводенив ама стварно сум изнервирана ми иде да влезам да се удавам у када :swear: :devil: :@

Значи јас си идам од кај баба ми и сеа баба ми на кривината а јас пред неа ама пред мене кога се нацрта кретенот а он па сите ѓи фаќа за глави демек да ѓи пофали и мене пред баба ми кога издрав на цел глас Марко беее го отерав у пм баба ми со пријателката до нејзе кој знае шо си помисли леле ќе го убијамммммм
    :@

8. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Значи толку моменатално има нервоза во мене ... Само да не ми се појави пред мене било кој ,,,, Ќе го пратам кај што не треба .Вријаааам :@ :@ :@ :@ . Имам таква потреба да се исплачам ама солза не ми се пушта , зошто само ќе потечам ко Тајсон да ме тепал и уште повеќе ќе бегам од огледала ...

Ти си тупа , глупа и неупотерблива личност ти честитам што изгуби многу пари се гледа колку те бива :@ . Добро далтонист си ? ! :fubar: . Ја мразам бојава ја мразам подобро сама да се фарбав ќе пукнам од нервоза од бес . Идиот за тоа да си земеш диплома ...

9. MaceMalo

MaceMalo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Што да направам за да се врати овде :'( јас неможам без него а неможам нити да барам од него да си дојде :'( мораше да отиде ама не знаев дека ке боли вака дека волку многу ке боли дека по цел ден ке плачам :'( ... кога ке се јави се преправам дека е се ок иако знае дека не е иако ми вели не ме лажи јас сепак викам дека сум добро :'( но не сум воопшто не сум премногу ме боли после 9 години прв пат сум разделена од него никогаш не бевме разделени неможам повеке да издржам мислам дека ке скренам :'( ми вели да отидам и јас таму со него за 1 месец ке се вратиме заедно но неможам да ги оставам моите :'( постари се :'( мајка ми не е добра а и татко ми не е баш најдобар :'( неможам векее не :'( Кој да ми помогне коооојјјј ??? :'(

10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Бегајте. Оставете ме. Не сакам никој. Ме слушнавте? НИКООЈ!! Се ми уништивте. Се ми зедовте. Радвете се, ќе врнело. |( Идиоти, кретени и имцели. Гонете се бре! :@ :@

11. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Врти сучи, пак јас крива. :envy:

12. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    Копилеееееееееееееее едно невоспитано ми иде да земам да те акнам од земја сосе онаа мајкати и двајцата сте копилиња :@ :@
    јас ти зборам а ти потргни се филмот го гледам да даде господ очите да ти паднат па да нема што да гледаш !!!!!!!!!!! А и онаа мајкати има две лубеници па ме прави будала дека била една ЈАС лично ги видов и и кажав па сеа едната ја прекрила..КОКОШКА КОКОШКА КОКОШКАААААААААААААААААА .......
    СЛЕДНИОТ ПАТ НЕ КАЖУВАМ ТУКУ САМО СИ СЕ ПОСЛУЖУВАМ..А ДА И ЗА ВНУГОТ НЕЈЗИН НАМНОГУ ЛУБЕНИЦА А ЗА МЕНЕ МА ЃУБРЕ ЕДНО ПОКВАРЕНО ? ЈАС ШТО СУМ ТИ? ОДЕТЕ ВО НЕПОВРАТ !!!! ТЕ МРАЗАМММММММММММММММММММММММММММ! ПА И УШТЕ ГРЕВЧЕ ЌЕ МИ СЕ ПРАВИШ НЕМАШ ПАРИ ЛЕКОВИ ДА СИ КУПИШ А? Е 500 ДЕНАРИ ПОД КРЕВЕТ ИМАШ ВИДОВ УШТЕ ИСТИОТ ДЕН ! :fubar:
    ЦРКНИ ПУКНИ !! ЗАШТО НЕМАМ СВОЈА СОБА ? УФФ БАР НА РААТ ДА СИ СЕДАМ ОД ОВИЕ ДВАЈЦА. :@ :@ :@
    А да појаснам мојот покварен татко и неговата му заебана мајка црекало едно нека идат у пи*ку матер !!!!!

13. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    Кучка кучка кучкааааааа уште она ми фалеше да ме нервира..злопамтило едно и ти цркнииии.. :@ :@ :@

14. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    ааааа сакам надвооор па скиснав дома цел ден :devil: :devil: :devil: и повторно јас ли треба да ги организирам ти еб**и излегувања - е нема бе НЕМА!!! ако треба и дома ќе седам 3 месеци :@

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    МРАЗАМ ЧУШКИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@

Нешто што најмногу мразам на цел свет. Мразам да ги јадам, да ги гледам и дефинитивно им го мразам забеганиот мирис. А ги мразам и кога ќе си дојдам цела исфенирана, стокмена, избањата, миризлива а цела куќа смрди на факинг ЧУШКИИИИИИИИИИИ!!!!!!!

Баздат. Леле колку им ја мразам миризбата. НИ некој ги јаде ни ги пусти, не знам зошто морало да се пржат ?!!! Да не сме ги фрлале - мореееееее, од утре, секојдневно ќе фрлам по 2-3 чувчиња, па да не ви биде жал ако треба да фрлите 3-4. И шо по ѓаволите купувате 234389 кила факинг ЧУШКИИИИИИИИИИ кога никој не ги јаде. :devil: :devil: :devil:

Ај хејт чушки. Сега седам сама во соба, се е затворено, се варам и се нервирам заради глупите чушки.

Едит - Баш убаво, мајка ми зема да ги ПЕЧЕ на шпоретот. АЈ уил кил самуан. :devil:

На Downy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Народе мој Маkедонски, глуп си ама како што им изгледа се поглуп стануваш. Неможам да ги слушам иситите глупи медиокритетски размислувања. До кога ќе плукаме по се и сешто, ќе му љубомориме на секој кој има повеќе или е подобар и повреден? До кого со простите македонски муабети, за разведни, педери, лезбејки? До кога со муабетот за кој има поубава кола и колку пари излегол неделава на ленинова. До кога ќе се ложите на ќеш? До кога ќе гледате да згазите се пред себе само да успеете? До кога најголем успех за една девојка е да се мажи до 26 и да не биде срам за да не биде стара мома? До кога ќе се посмеваме на оние кој учат и имаат супер оцении добиваат стипендии? До кога ќе се фураме со незнаење, пијанчење? До кога facebook лковите ќе диктираат кој е ин и што е ин? До кога ќе се соблакате за лајк и еднаш некоја "јака фаца" да ви ја о*не ?До кога??? До кога најголем успех и најголема гордост ќе ви биде да одите во Америка да црнците цело лето и после да се фалите како е таму ауу, а незнаете ни каде сте биле, ни кој е главен град на државата која сте биле?
    До кога??? Е неможам веќе да седам и да ве гледам како џеболебарите и се фалите. Ми се смачи од прост и некултурен народ кој ке јаде корка леб и нема да го дава името. Сакам да одам напред и да гледам луѓе кои се гордеат со новата издадена книга или новиот пронајдок, и родители кои не се срамат од своите деца ако се поразлични од нив.
    АМА КОГА!!!!! :( :devil:

17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Не ти текнува да пишиш аааааааааааааа :@ :@ :@

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Еве тука ќе се испукам, зашто сум бесна, лута и жолчно разочарана.

Во новиот македонски филм Трето полувреме, главната улога ја добила нашата менекенка Катарина Ивановска за хонорар од неверојатни 80 000 евра !!!
    Сите други познати глумци со пемпеле што се вика добиваат хонорар од 9 000 евра !!!
    Сергеј Трифуновиќ на крајот како актер-гостин се налутил и си отишол од филмот !

Е ај нема да си отиде!

Која е мадам Катарина, слепо кутре, вербално неартикулирана да глуми прво во филм, згора на се' и за толкав хонорар, за наши македонски услови?
    Место да биде благодарна што и дале улога, и да плати она пари што се вика, госпожата смело излегува на пред конференција и уште се перчи!

Добро, прашувам - остана ли еден здрав во оваа држава?
    Макар еден?

Нервно да оболи човек од глупости!
    Нема каде не се замешкаа, само и во културата фалеа вакви зачинки!
    У пм со ваква држава и посран народ!

У пм да се носат сите на чело со флегматично-фригидната квази-актерка!
    :@ :@ :@

На Bibko, crazylady, julie77 и 9 други им се допаѓа ова.
  19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^ побогу, ваква фацка и јас направив :o
    Кај нас Катарина ја викаат за филм која нема 1 минута глумено, ја почитувам девојкава максимално ама нека си тера свој бизнис, нали мода, фотомоделство, модни писти, бла бла нека шета низ Париз, Њујорк, Милано.
    А нашиве дипломирани актери ќе си глумат за потпросечна плата на испокршени даски или ќе им напишат една статија во весник во некое ќоше за одлична претстава во странство, ќе глумат во странски филмови, ќе бидат барани од светски екипи, ама не и од македонски режисери.
    Уште фали и онаа Васиќ да ја викнат :^)
    http://www.time.mk/cluster/84e2fef692/z ... -defo.html

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    дури 3 минути и дале на оваа васич :rofl: :rofl: Kрај!
    а за оваа Kатарина што да кажам :devil: баш мене не брига дали била манекенка од светско реноме |( ме здоболе мене некој
    пи*чкин мишич
    што она правела во животов, и како гордо не представувала |(
    одвратна ми е, јас не знам кој таква особа ќе плати 80.000 евра!
    па ние какви талентирани глумци имаме, оваа ја нашле, со тоа мутавото фациче!
    :envy: Kрај!