Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Дај Боже да те пржат во тенџере со врел зејтин,затворено со капак. :devil: :@

На WhiteButterFly5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    512
    ЈАС СУМ РАДОЗНАЛА? :@ ЈАС СЕ ИНТЕРЕСИРАМ ЗА ТВОЈО ЖИВОТ?! :@ :@ :@ Абе чупе ти не си салам во умо бе еј! :fubar:
    Единствено ме интересираше за него, зошто го почитувам него и го жалам шо фатил работа со специјалка како тебе! Болна од умо! Ти мори си опседната сама со себе, си мислиш дека цел свет се врти околу тебе! Ама верувај, мојо живот не се врти околу тебе! Имам мнооогу поубај теми за размислување од тебе. Не си го замарам умов со гнасни личности!
    Можиш комотно да цркниш, напрај му го тоа добро на светов, че ти биди благодарен засекогаш!
    И за крај кучко, оди е*и си мајката, кул комбинација сте! :devil:

На WhiteButterFly5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Значи ај кент билив ит кушево одозгоре на комшииве има да го прегазам со багер (ќе сака некој да ми позајми само на 1 час) за убаво да го измачам како оно што ме мачи сега додека би гребе горе на плафон ебате ајде јас ќе го чекам со добредојде прегратка и топол бакнеж во смрдливиот му задник во случај да не го изгребе цел мој плафон аххххххххххххх :@ :@ :@

4. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    АААААААААААААААААААА :@ :@ :@ не сакам да одам на училиштееее зошто бре во најгрозната училница,зошто ;( бел ден човек дА не види и гратис ареа-смрдеа од вецето :@ ќе си пукнам,ми се уништи желбата за одење на училиште.Лани ја имавме најубавата училница а годинава најлошата не, не неможам да се помирам :shake: НЕЕЕ НЕ САКАММ :devil: ;( ;( ;(

5. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Он нашол мене да ми се праи паметен ! Не дека не е, ама нека се праи паметен на некој поглупав од него, не на мене ! Лелее, како ме изнервира, сеа да го иам пред мене, не знам. И уште "добро бе релаксирај се малце" ми вика. Аааааааааааааааа!

6. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Уште колку кавги ќе има поради моето спијање до 14 часот и тоа што не знам ништо да готвам и за тоа дека не сум била заинтересирана за обврските околу куќата?!
    Па млада сум бе. Ми се шета, ми се спие, ми се лудува. И не ме интересира што ве нервирам оти и вие мене ме нервирате со секојдневното трубење на една иста ствар.
    Досадни сте !!! И нема да ме смените !!! :@

7. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
    Перо Антич АНТИ ТАЛЕНТУ ЕДЕН! Или играј или седи си на клупа! :@

8. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Aaaaaaa сеа се изнервирав оти сакам овакви да си ги направам ноктите ама не ми успеваааааатттт :@ :@ :@ :@

Прикачени фајлови:

9. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    оти само мене ништо не ми оди од рака, оти оти оти оти, зошто зошто зошто ааааааааааааааааааааааааа се нервирам :@ :@ :@ :@ :@ :@

10. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    уФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ, не е фер вака ова што ми го правитеееееееееееееее :@
    го сакав само тоа и тоа веќе ништо не ви барамммм , а вие не вака не онака .. па скапо било ... па незнам веќе што ... бла блаааааааааа ама ако ќе видите вие
    ииии леле сегааааааааааааааааааааааааааааа ........ :doh: :fubar: :devil: ... ;(

11. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    рата та та, ратата та та, ррррррр........држ Мичо малихерката :D ратата тата тата...

Ех, шубаво ми дојде од ко се испукав, полесно ми е некако :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Значи мора некој нешто да ти расипе. :envy: Не бе не, како да им кажуваш дека некој умрел, а не дека си зел стипендија. Се јавувале, по другари по другарки, да ми пренесат да не се радувам, не била сигурна стипендијата. Ќе не излажеле, вака ќе направеле, нака ќе направеле. Од вакви душегрижници, аман. Бог да чува и да брани. Да, ќе се радувам јас ако не ја прочепкав и не ја расчепкав убаво работата. Да, глупава сум јас, фала што ми кажавте. :x

Бреееее, баш треба да ви дадам едно огледало да си ги видите фаците кога ви кажувам што и како. Секоја чест на исклучоците. Ццццц :x

На eli25, zhap4e, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам веднаш да те видам,веднаш или нема да одговарам за моите постапки :@ :@ :@ :@ :@ :@ Ми недостигаш ;( :@

14. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Ма како ми тргна први септември и јас не сум свесна, значи полошо не може. :@ :@ :@ :@ Ке убијам некој денес, а вечер сигурна сум дека џукелата на комшиите нема да преживее :devil: :devil: Ако на веси даваат бандера со обесено куче да знаете јас таму живеам :|

15. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    колку време чекав само за да те видам, а ти ни едно здраво не кажа !!!!!!!!! :@

16. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Ах бреее, женска главо.
    Друг пат мисли си на време пред да се впушташ во нешто.
    Размисли си, зашто ти служи главата?! :headbang:
    Сигурно не за да ја носиш само на рамена и да ја китиш со шминка и разни фризури..

17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ц ц ц зашто мора да ми расипете нешто бре?
    Па не дозволувам и не, макар за тоа скапо платила.
    За еден бонус цимолиме со месеци да ни го дадете, ко циганчиња сме. До толку сте без осет?
    И сега проблеми за 2 слободни денови?
    Не не, ќе го славам денот кога ќе си одам и ќе ставам на друго место потпис.
    Стварно не сте фер, не сте!

18. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    значит стално ко ќе ми треба темава не можам да ја најдам :devil: .... и ај да почнам јас
    значит стално кога се е добро и средено сепак морат нешто да се појавит што ќе чкрипит .... не дај Боже да е се во ред...како тоа?...не е нормално :devil: :devil:
    колку само си беше совршено јас другарками и тие две заедно со остатокот од стариот клас пак заедно и ете ти оп не е така ние 4 во друг клас ...а тоа што сме во друг клас ам со кој сме...па тоа страшна работа се кренале незнам си колку метра над земја и си мислет летаме сега |( ма страшна работа
    ... и ја то све се реши јас и другарчево мое си се префрливе а што сега со другиве две.... ништо ич нема сега кој да ме нервира кој да ме смее дој да ми казжува и на која да кажувам ;( ;( ;( ....ама тоа е тоа живот :(

п.с. постов ми е ужасен нешто лиературно нешто не...ама тоа е таков е денот ;)

19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Ќе умрам од тебе, те молам престани, те молам, ме уништи, ме уништи. ;( ;(

20. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Ужасно изревортирана од твојата тврдоглавост глупавост и комплекс на пониска вредност... Веќе не ми значиш ништо, стави си го тоа во твоето умче кое не тежи ни два е*ани грама! Испари !!! И свати еднаш дека ни во следниот живот немат да сме заедно! Нашето беше и заврши...УМРИ ако сакаш, само прекини да напињаш!!!!!!!!!!