ЈАС СУМ РАДОЗНАЛА? ЈАС СЕ ИНТЕРЕСИРАМ ЗА ТВОЈО ЖИВОТ?! Абе чупе ти не си салам во умо бе еј! Единствено ме интересираше за него, зошто го почитувам него и го жалам шо фатил работа со специјалка како тебе! Болна од умо! Ти мори си опседната сама со себе, си мислиш дека цел свет се врти околу тебе! Ама верувај, мојо живот не се врти околу тебе! Имам мнооогу поубај теми за размислување од тебе. Не си го замарам умов со гнасни личности! Можиш комотно да цркниш, напрај му го тоа добро на светов, че ти биди благодарен засекогаш! И за крај кучко, оди е*и си мајката, кул комбинација сте!
Значи ај кент билив ит кушево одозгоре на комшииве има да го прегазам со багер (ќе сака некој да ми позајми само на 1 час) за убаво да го измачам како оно што ме мачи сега додека би гребе горе на плафон ебате ајде јас ќе го чекам со добредојде прегратка и топол бакнеж во смрдливиот му задник во случај да не го изгребе цел мој плафон аххххххххххххх
АААААААААААААААААААА не сакам да одам на училиштееее зошто бре во најгрозната училница,зошто бел ден човек дА не види и гратис ареа-смрдеа од вецето ќе си пукнам,ми се уништи желбата за одење на училиште.Лани ја имавме најубавата училница а годинава најлошата не, не неможам да се помирам НЕЕЕ НЕ САКАММ
Он нашол мене да ми се праи паметен ! Не дека не е, ама нека се праи паметен на некој поглупав од него, не на мене ! Лелее, како ме изнервира, сеа да го иам пред мене, не знам. И уште "добро бе релаксирај се малце" ми вика. Аааааааааааааааа!
Уште колку кавги ќе има поради моето спијање до 14 часот и тоа што не знам ништо да готвам и за тоа дека не сум била заинтересирана за обврските околу куќата?! Па млада сум бе. Ми се шета, ми се спие, ми се лудува. И не ме интересира што ве нервирам оти и вие мене ме нервирате со секојдневното трубење на една иста ствар. Досадни сте !!! И нема да ме смените !!!
оти само мене ништо не ми оди од рака, оти оти оти оти, зошто зошто зошто ааааааааааааааааааааааааа се нервирам
уФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ, не е фер вака ова што ми го правитеееееееееееееее го сакав само тоа и тоа веќе ништо не ви барамммм , а вие не вака не онака .. па скапо било ... па незнам веќе што ... бла блаааааааааа ама ако ќе видите вие ииии леле сегааааааааааааааааааааааааааааа ........ ...
рата та та, ратата та та, ррррррр........држ Мичо малихерката ратата тата тата... Ех, шубаво ми дојде од ко се испукав, полесно ми е некако
Значи мора некој нешто да ти расипе. Не бе не, како да им кажуваш дека некој умрел, а не дека си зел стипендија. Се јавувале, по другари по другарки, да ми пренесат да не се радувам, не била сигурна стипендијата. Ќе не излажеле, вака ќе направеле, нака ќе направеле. Од вакви душегрижници, аман. Бог да чува и да брани. Да, ќе се радувам јас ако не ја прочепкав и не ја расчепкав убаво работата. Да, глупава сум јас, фала што ми кажавте. Бреееее, баш треба да ви дадам едно огледало да си ги видите фаците кога ви кажувам што и како. Секоја чест на исклучоците. Ццццц
Ма како ми тргна први септември и јас не сум свесна, значи полошо не може. Ке убијам некој денес, а вечер сигурна сум дека џукелата на комшиите нема да преживее Ако на веси даваат бандера со обесено куче да знаете јас таму живеам
Ах бреее, женска главо. Друг пат мисли си на време пред да се впушташ во нешто. Размисли си, зашто ти служи главата?! Сигурно не за да ја носиш само на рамена и да ја китиш со шминка и разни фризури..
Ц ц ц зашто мора да ми расипете нешто бре? Па не дозволувам и не, макар за тоа скапо платила. За еден бонус цимолиме со месеци да ни го дадете, ко циганчиња сме. До толку сте без осет? И сега проблеми за 2 слободни денови? Не не, ќе го славам денот кога ќе си одам и ќе ставам на друго место потпис. Стварно не сте фер, не сте!
значит стално ко ќе ми треба темава не можам да ја најдам .... и ај да почнам јас значит стално кога се е добро и средено сепак морат нешто да се појавит што ќе чкрипит .... не дај Боже да е се во ред...како тоа?...не е нормално колку само си беше совршено јас другарками и тие две заедно со остатокот од стариот клас пак заедно и ете ти оп не е така ние 4 во друг клас ...а тоа што сме во друг клас ам со кој сме...па тоа страшна работа се кренале незнам си колку метра над земја и си мислет летаме сега ма страшна работа ... и ја то све се реши јас и другарчево мое си се префрливе а што сега со другиве две.... ништо ич нема сега кој да ме нервира кој да ме смее дој да ми казжува и на која да кажувам ....ама тоа е тоа живот п.с. постов ми е ужасен нешто лиературно нешто не...ама тоа е таков е денот
Ужасно изревортирана од твојата тврдоглавост глупавост и комплекс на пониска вредност... Веќе не ми значиш ништо, стави си го тоа во твоето умче кое не тежи ни два е*ани грама! Испари !!! И свати еднаш дека ни во следниот живот немат да сме заедно! Нашето беше и заврши...УМРИ ако сакаш, само прекини да напињаш!!!!!!!!!!