Пукнав веќе, не можам повеќе да се кријам зад маската на среќна и исполнета девојка, кога имам огромен црв што ме јаде одвнатре! Тешко ми е, многу! Уште повеќе ме нервира тоа што сум толку немоќна да сменам нешто! Ми прекисна овој мизерен живот! У пичку матер!
Не се сместив во студенски дом и покарј сите врски што ги фатив Мразам се живо Нема да ме запрат ке успеам еден ден и ке им вратам на нив и на нивните потомства ако треба ВЕТУВАМ
Што е бе го.но едно, што се замислуваш, што сакаш да покажеш, што? Не ти верувам, што и да кажеш сомнежот во мене останува. Што, со однесувањето и начинот со кој ми зборуваш сакаш уште повеќе да ме повредиш?Мрш беднику
Кажи ми кога ке те видам? кога можеш да ме прегрнеш како тогаш?и да ме носиш во твоите раце и да ме вртиш? Не можам да издржам повеке,не можам.. кога ми помогна да го преболам бившиот помогни ми сега и тебе да те преболам
ооооооооо кутра ти ... што ли си мислиш со тоа што објавуваш нови фотки на ФБ - дека мене ми е криво што тој ти е дечко ?! Сама си правиш да те исмејаваат дека носиш прекрасни рогови. Ужасни си зар не свакаш... Дај ма изгуби се , не можам да те смислам , смрдличе мало . Само да знаеш наредна потреба моја и пак ке го имам , џабе ти е све , јесда ја сум АНОНИМНАТА , ама веруј душо не носамо рогови ко твоите . Бај
Мрзливост, мрзливост, мрзливост...Институциите криви што те тераат по пет-шест пати да одиш од шалтер на шалтер, од полиција во пошта па пак назад...Големо чудо, ќе изгубиш 2, 3 или 4 часа од твоето драгоцено време кое радо би го трошела на пиење кафе и оговарање со комшивки отколку да средиш работа што многу ќе ти значи... Седи ти пак дома, филозофирај за животот, мисли си дека си многу паметна и дека некој тоа телепатски ќе го види и ќе дојде дома со понуда за поубав живот...оти ти тоа нели го заслужуваш, не си како сите обична, ти си посебна, само во грешка фамилија си родена... Тргни ги очите еднаш засекогаш од богаташите и почни да тропаш од врата на врата, знам долност Ви е Ваше Височество, и мене би ми било со круна на глава...
добро бе како мозеше да разбереш дека јас имам дипломирано на Економски? а сум апсолвент на Бизнис коресподенција фала ти што сакаш да ми помогнеш ама грешно си разбрал (а ти го испратив моето цв )
ми се смачи од тебе и од твоето лигаење ми се смачи да бидам опколена со паразити јас да бркам работи и пак да не чинам па уште за сите треба да сум расположена и да бидам насмеана 24 часа е пак извинете и јас сум чоек и не сум кловн ти ти ме разочара буквално еднаш во 1 година побарав некавка помош од тебе и го кажа то со пола уста не ми треба бе сама ќе се снајдам фала што ми докажа и покажа со каков човек имам работа и стојко ме боли дали денес или утре ќе си дојдеш не ми е мило поќе и сеедно ми е и нека си ебат мајчето сите што имат да кажат за мене или што ќе ти кажат можиш слободно со се нив да се гониш ај мрш сега
Да ви се мочам на договорите шо ги прајте!! И да се мочам во ова Скопјево, примамува со пиволенди-миволенди, и кога на човек му откажат да неможе да дојде и да се нервира. Уфф!!
Више од се ми е преку глава , од сееее , од другарки, од моиве, од ебани бактерии ама од се секој за себе си гледа, тоа го воочувам секој ден се повеќе и повеќе ах да можам да отидам некаде , било каде да се одморам малце
Кои сеЉаци, со тешко, дебело, подвлечено, зголемено Љ, вегетираат по македонските дискотеки! Да ти се одмили и одење и се, излетав како фурија и мислам дека ќе истепав некого по пат. Ууууууууууух, глупаци.
Зошто бе зошто најблиските од кои очекуваш најголема добрина и разбирање,мора да ти ги нанесат најголемите удари??? Зошто мора животот да е олку суров? Зошто мора најголемата цена да ја плаќаат оние кои не згрешиле ништо?Зошто добрината се наплатува со еден куп разочарувања и солзи? ЗОШТО НЕМА ПРАВДА?!!!!!!!!!!!!!!!! Бесна сум,многу сум бесна.
копиле едно, толку многу те сакам и знаеш, намерно или не-дозна, знаеш што се би направила за тебе, знаеш дека те сакам премногу, па вредеше ли да ме лажеш?????? идиот еден скапан, несакам повеке никогаш да те видам!!! доста ми е од тебе!!! срцево ме боли од вчерашната слика ама ке помине, само ти --- никогаш повеќе!!!
Е БРАВО БЕ! ме заеба, али не се секирај и тебе ќе ти се искача некад со мене али ја памтам па враќам и сеа дома ќе си седам, цело време на фемина!
Денес сум посебно изнервирана затоа што роднините од на мајка ми страната секогаш се интересираат и повеке од доволно кај одиме со кој ова она све знаат баш вчера бевме на гости и го сретнав братучед ми и му викам може после ке дојдиме кај вас и не отидивме зш немавме време и оп еве ги денеска зш не дојдовте шо правевте муабет кај др гости мислам хеллоо шо ви е гајле на вас тоа?? одма после тоа звони другата тетка истите прашања сеа оваа првата тетка мисли ја лажиме божеее