Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    оди у
    пизду матер
    идиот еден :@

2. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    АБЕ КОШАРКАРИИИИИИИ ПОБЕДЕТЕ ЕДНАШ ВЕЌЕЕЕЕЕЕЕЕ ДОСТА ГУБИМЕ!!! :envy:

3. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.716
    Допаѓања:
    24.258
    Пукнав веќе, не можам повеќе да се кријам зад маската на среќна и исполнета девојка, кога имам огромен црв што ме јаде одвнатре! Тешко ми е, многу! Уште повеќе ме нервира тоа што сум толку немоќна да сменам нешто! Ми прекисна овој мизерен живот! У пичку матер! :@ :@ :@

4. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.741
    Допаѓања:
    5.755
    Значи стварно немора да се мешаш во све,аман вејќе... :devil: :devil: :devil: :devil:

5. PeachGirl

PeachGirl Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    821
    Допаѓања:
    2.073
    Не се сместив во студенски дом :devil: и покарј сите врски што ги фатив :@ Мразам се живо :emo:
    Нема да ме запрат :fubar: ке успеам еден ден и ке им вратам на нив и на нивните потомства ако треба :envy: ВЕТУВАМ :D

6. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Што е бе го.но едно, што се замислуваш, што сакаш да покажеш, што? Не ти верувам, што и да кажеш сомнежот во мене останува. Што, со однесувањето и начинот со кој ми зборуваш сакаш уште повеќе да ме повредиш?Мрш беднику

7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Кажи ми кога ке те видам? :@ кога можеш да ме прегрнеш како тогаш?и да ме носиш во твоите раце и да ме вртиш? :@ :@ :@ Не можам да издржам повеке,не можам.. :@ кога ми помогна да го преболам бившиот помогни ми сега и тебе да те преболам :@ :@ :@

8. mirna0911

mirna0911 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    18
    ооооооооо кутра ти ... што ли си мислиш со тоа што објавуваш нови фотки на ФБ - дека мене ми е криво што тој ти е дечко ?! :fubar: Сама си правиш да те исмејаваат дека носиш прекрасни рогови. Ужасни си зар не свакаш... Дај ма изгуби се , не можам да те смислам , смрдличе мало . Само да знаеш наредна потреба моја и пак ке го имам , џабе ти е све , јесда ја сум АНОНИМНАТА , ама веруј душо не носамо рогови ко твоите . Бај

9. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.101
    Мрзливост, мрзливост, мрзливост...Институциите криви што те тераат по пет-шест пати да одиш од шалтер на шалтер, од полиција во пошта па пак назад...Големо чудо, ќе изгубиш 2, 3 или 4 часа од твоето драгоцено време кое радо би го трошела на пиење кафе и оговарање со комшивки отколку да средиш работа што многу ќе ти значи...
    Седи ти пак дома, филозофирај за животот, мисли си дека си многу паметна и дека некој тоа телепатски ќе го види и ќе дојде дома со понуда за поубав живот...оти ти тоа нели го заслужуваш, не си како сите обична, ти си посебна, само во грешка фамилија си родена...
    Тргни ги очите еднаш засекогаш од богаташите и почни да тропаш од врата на врата, знам долност Ви е Ваше Височество, и мене би ми било со круна на глава... |(

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    добро бе како мозеше да разбереш дека јас имам дипломирано на Економски?
    а сум апсолвент на Бизнис коресподенција :fubar:
    фала ти што сакаш да ми помогнеш ама грешно си разбрал (а ти го испратив моето цв :tmi:)

11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    ми се смачи од тебе и од твоето лигаење ми се смачи да бидам опколена со паразити јас да бркам работи и пак да не чинам па уште за сите треба да сум расположена и да бидам насмеана 24 часа е пак извинете и јас сум чоек и не сум кловн ти ти ме разочара буквално еднаш во 1 година побарав некавка помош од тебе и го кажа то со пола уста не ми треба бе сама ќе се снајдам фала што ми докажа и покажа со каков човек имам работа и стојко ме боли дали денес или утре ќе си дојдеш не ми е мило поќе и сеедно ми е и нека си ебат мајчето сите што имат да кажат за мене или што ќе ти кажат можиш слободно со се нив да се гониш :@ ај мрш сега

12. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Да ви се мочам на договорите шо ги прајте!!
    И да се мочам во ова Скопјево, примамува со пиволенди-миволенди, и кога на човек му откажат да неможе да дојде и да се нервира. Уфф!!

13. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    48.560
    Више од се ми е преку глава , од сееее , од другарки, од моиве, од ебани бактерии ама од се :devil: секој за себе си гледа, тоа го воочувам секој ден се повеќе и повеќе :envy: ах да можам да отидам некаде , било каде да се одморам малце ;(

14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Кои сеЉаци, со тешко, дебело, подвлечено, зголемено Љ, вегетираат по македонските дискотеки! :@

Да ти се одмили и одење и се, излетав како фурија и мислам дека ќе истепав некого по пат. Ууууууууууух, глупаци. :@

15. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Зошто бе зошто најблиските од кои очекуваш најголема добрина и разбирање,мора да ти ги нанесат најголемите удари??? :@ Зошто мора животот да е олку суров? Зошто мора најголемата цена да ја плаќаат оние кои не згрешиле ништо?Зошто добрината се наплатува со еден куп разочарувања и солзи?
    ЗОШТО НЕМА ПРАВДА?!!!!!!!!!!!!!!!! :doh: :doh: :doh:

Бесна сум,многу сум бесна. :@

16. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    копиле едно, толку многу те сакам и знаеш, намерно или не-дозна, знаеш што се би направила за тебе, знаеш дека те сакам премногу, па вредеше ли да ме лажеш??????
    идиот еден скапан, несакам повеке никогаш да те видам!!! доста ми е од тебе!!!
    срцево ме боли од вчерашната слика ама ке помине, само ти --- никогаш повеќе!!!

17. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    ја мразам фризерката!! :@ :@ Ти и велиш едно таа друго. Е сега оди упорави ми ја косата :@ :@ :@ :@

18. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Е БРАВО БЕ! :@
    ме заеба, али не се секирај и тебе ќе ти се искача некад со мене али ја памтам па враќам ;)
    и сеа дома ќе си седам, цело време на фемина! :nod:

19. Vikita

Vikita Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    67
    Денес сум посебно изнервирана затоа што роднините од на мајка ми страната секогаш се интересираат и повеке од доволно кај одиме со кој ова она све знаат :D баш вчера бевме на гости и го сретнав братучед ми и му викам може после ке дојдиме кај вас и не отидивме зш немавме време и оп еве ги денеска зш не дојдовте шо правевте муабет кај др гости мислам хеллоо :D шо ви е гајле на вас тоа?? одма после тоа звони другата тетка истите прашања сеа оваа првата тетка мисли ја лажиме божеее :@

20. bleff

bleff Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    19
    Ама ти шмизлата со ќе беше :fubar: :fubar: :fubar: :fubar: