Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Нервозна сум! На сите им се дерам а не знам зошто,па аман веќе што се случува со мене? И да сите ќе одат на одмор само јас ќе седам дома и ќе се варам во жештините :@

2. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    лелел брзам брзам да се спремам и на крај ај покасно уффф колкумразам да чекам

3. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    :@ :@ :@ :@ AAAAAAAAAAAA сакам да викам негдеее... неможам дома сите се, ќе се чудат сите :@

:sweat: :sweat: :sweat:

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Добро аман тоа во доверба е кажано и такви работи не се кажуваат!
    Не мора дечко ти да знае кога одиме во ВЦ и каква тоалетна користиме!
    Страшно! :o

5. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    значи до вчера во иста клупа седевме а сега веке и не се познаваме :o некои работи стварно не ги разбирам :tmi:

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    лажгааааааааааааааа!!!!!!!!!
    неможам повеќе да те поднесувам и да ги слушам твоите лаги, да се фалиш и да ги преувеличуваш работите :!:
    доста е.....не ми се прави паметна, затоа што НЕ СИ!!!!
    секогаш сакаш да бидеш во центар на внимание и да се истакнеш, криво ти е кога мене некој ќе ми се обрати или пак некое машко мене ќе ми пријде, тогаш тој е грд и никаков....ма ајде пукни од завист и љубомора :lol:
    за се нешто јас што ќе кажам велиш дека нечини, само ти најдобро си знаела, ауууууууууу извини паметна моја пријателке ама јас нема да бидам од оние твои обожаватели кои те гледаат како идол и само ти климаат со глава и те возвишуваат.....си имам свое ЈАС и мои ставови и принципи и цврсто стојам позади нив!!!
    ах штом ти се спротиставам и ти докажам дека НЕ СИ ВО ПРАВО се повлекуваш и викаш дека нема потреба за банална работа да се муабети, или уште подобро се вадиш на мојот инат.....само ќе ти кажам паметна моја ПРОЅИРНА СИ!!!

7. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46

:y:

8. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Е нема да биде по твое или според мојата одлука или не одам на факултет! Е така да си знаеш! Доволно сум способна да одам таму каде што сметам не ми треба леснотија и неквалитет! :@

9. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    А јас постојам? Туку сум за да бидам со вас сите а не само со една. Али стварно има некои личности што после еден мал разговор ке ти ја разубават целата вечер. Ги сакам таквите. И конечно одам в планина па ке се изнадерам за цела година што сум собирала нероза во мене. Ке се дерам за сите педери и глупачки што се дволични и што им е мака да речат едно здраво а на фб муабети и муабети... Ќе се дерам па ако треба и нека зарипнам важно нервозата целосно да излезе од мене. :rofl:

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    И уште слушам надимаци си ваѓала! :o :o :o
    Абре како не ти е срам?! Жена од четириесет и кусур години!
    Ауф како ми доаѓа да те земам со едно сукало и така убаво да те исучам!

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    :@ :@ :@
    До кога веќе вака? Јас воздух ли сум кретен еден? Не знам до каде ќе те води таа твоја себичност!
    НЕ пробувам да те сменам, таков си и ќе останеш! Можеш барем некад да не бидеш таков заради мене!
    Од ден на ден се повеќе ме изненадуваш.
    се прашувам дали воопшто те знам :worried: :headbang: :headbang:

12. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.977
    Доста јадете гомна бе ало :@ никогаш во ништо не ми веруваат,и после јадат гомна коа ќе испадне по мое :@

13. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    е мамо мамо знаеш колку ми шеташ на живци понекогаш се прашувам зошто Господ сакал да паднам во твои раце и ти да ми бидеш мајка.ДОСТА ми е од тебе и твоито себично однесување,ДОСТА ми е на сите да кажуваш ваква е снеик онаква е снеик,ДОСТА ми е да ги слушаш само другите да немаш свое јас свати дека не секој ти е вистински пријател и дека не секој ти мисли добро,понекогаш мислам дека јас и ти си ги имаме сменето улогите јас на тебе да сум ти мајка а ти на мене ќерка порасни веќе еднаш те молам за доброто на двете

14. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Глупава, исфрустрирана, снобистка!!! Како можат да постојат вакви себични луѓе? Немаш чувство за ништо, до небо си крената, не гледаш подолу од рамената! Не знам како можам да издржам во твоја околина.. Не ги ни погледнуваш тие што имаат помалку од тебе! Замини подалеку ич да не те видам :@ :@ :@
    Пази носот да не ти падне, па да треба да ја наведнуваш главата... :lol:

15. martina.d

martina.d Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    2
    Кучка ја мразам беееее :@

16. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.977
    Што ти се случува на тебе дечко? вчера се договоривме вечерва ќе искачаме, и сеа те нема |(

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Абе ќе се испукав за малце, ама убаво што ми снема интернет за кратко :D

18. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.672
    Допаѓања:
    8.692
    Исто исто исто...од а до ш е исто!!! ;(

19. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Е*бате другарките... :headbang:
    Нека ми простат администраторите и вие девојки,но неможам поинаку да кажам...
    Знаете колку ми е мило што од септември веќе нема да ве гледам?!
    Не сте свесни!
    Па толку нешто кренато до небото немам видено..Ај оладете малку....

20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Како да те замислам со солзи во очите? Како да те замислам со тага во срцето? Како изгледаш кога ја нема среќата околу тебе? Не можам да те замислам... Ми треба да те видам! Каде си? Зарем толку не сваќаш дека ми требаш? Дека сакам само да те видам и ништо повеќе! :( Ти се сруши пола свет? Ти треба некој да те теши? Ти треба прегратка? Како ли изгледаш сега? Каде е твојата насмевка? Имаш ли љубов во срцето? Имаш ли разбирање за луѓето? Ќе пукнам... 2 год. без тебе ;( :( :l: