Сите светици зборат за злобата и лицемерието околу нас. И уште едно пукање....луѓе на 25-26 години уште си титкате со симпатиите и се боцкате на фб?
ЛЕЛЕ БЕ КАДЕ ЖИВЕЕМЕ ?!?!?! 21 ВЕК ИЛИ ШО Е ?! Вода еј, основно нешто!! Од 9 до 11 нема, ок, нека нема. Барем да знам дека после тоа ќе дојде и убаво ќе можам да ги завршам ОСНОВНИТЕ РАБОТИ !!!!! Ама неееееееее, ќе те залажат од 11 и 10 до 11 и 15 и после тоа до вечер ќе си мочка тушон. Очекуваат со две **ани капки да се избањам?!?! Уф, мразам, се во моментов мразам !!!!
Ууууууууффффффффффф па ти си искрено најрасипаната личност што ја имам запознаенооо!!!!! Си играш со моите нерви така? А знаеш дека и јас знам да играм игри? Тоа сакаш? Ќе видиш ти кој го правиш љубоморен, т.е треба сама да си ја испукам една што воопшто и мислам на тебе и што воопшто те сметам за човек сеуште.....Ќе ме бараш ти мене, како и секогаш си играш со моите чувства.......
Добро до кога ќе се разбркувам низ соба со еден комарец покакан. Мајката ми ја е*а лом ме направи по нозеве.
Неможам повеке врскава почнува да ме гуши,не наоѓа време за ништо или мене ми се чинит,некако ме зае*ават,дајми го - нати го си играме..Глупости..дај веќе одлучи се..идам - неидам,и крај не сега ми кажува идам а сабајле ми вика еј неможам бе шефот ме е*а за планот да идам..ееее веќе да знајш дека јас ке ти дојдам..не дома или некаде да се сретниме,туку на работно место ..ке ми ти покажам јас тебе ...стварно на моменти ми иде да те заколам..најозбилно..ме нервираш.. Спојлер Срцуле иако ме нервираш,иако пишам тука..да знајш дека те сакаам многу..ама не ме нервирај Важит?! Биди мирен и исполни го тоа што ке го кажиш?Океј те разбирам за ова..ке ти простам ама не заборавам,има да платиш кога ке дојдиш и тоа дебело хихих
Значи јас трошам 4 саата и 85 енергија на симс фацебук да фатам девојка и МИ РАСКИНУВА мадафакаинг бич БИЧ БИЧ БИЧ
Girl you are just a piece of shit keep doing ...that is what is making you a slut ... i'm just chilling out
Kolku ne vredi da se meshas.....bozem ke pomognesh.....na kraj najnamesten ke izlezesh...ama kolku mrazam nepravdi i namestaljki!!!!!!!!!!! Koga ke naucam da si gledam samo za sebe, a ne da im vodam bitki na drugite! Od sega stav: Ich ne mi e gajle! Cool!
значи како можеш да бидеш толку злобна, љубоморна....... страшнооооо да не му се верува на човек просто!!!!!! е тоа си ти!!!!!!!
Значи инстанто ми се кења со извинување и добивам клизматични нагони од хејтери, мрчатори, паметњаковичи, wannabe паметњаковичи, јавачи на туѓи грбови, кутри души кои се кријат позади силни бицепси, мали ситни души кои се кријат позади силни извици, поддржувачи на претходните кои обично во животот се безгласни и безакцентски букви, цинични и невоспитани глупаци и глупачки, огорчени злобници, завидливи амеби, ниски форми на живот, луѓе без занимација во животот кои се препуштаат на ниски форми на преживување и полнење на сопственото его преку несреќата на другите и пренесувачи по дифолт на сопственото расположение, какво и да е - разберете не можам да се смеам вие кога сакате и не можам да се лутам вие кога сакате. Е така - иш и марш из мог живота, ако вас икад имало у њему. Како бака каже - talk to my hand
„Kill'em... kill'em!“, рече кралицата Елизабета белушава Не ми се верува како тоа некои индивидуи успеваат во животот нивни да се докопаат до кожни фотељи, чиниш Луи хез рајзд фром д’дет. Ама неуки човеку луѓе владеат, шефуваат, ко богови живеат. Што праведен концепт е тоа жити ја а? Ајде, не се сеќирајте ќе ви ја сработи работничето и вашата работичка. Знам... така сте си ја работеле отсекогаш. Ама... работничето ќе ве згазне малку, ако?
Аман,аман АМАН ОД ВАС ке земам цијанид и ке се отрујам. НЕ СУМ МАЛО ДЕТЕ ДА МЕ КОНТРОЛИРАТЕ АЛОООООООООООООО,НЕ СУМ. Ке излезам од дома и нема да знаете ништо повеке за мене. ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Разбудете се од тој сон.Ги преминувате сите граници,ме разбирате или да ви нацртам. Абе оди крши глава.Не вредиш да ти речам тато.НЕ ВРЕДИШ.
ЕПТЕН СУМ ИЗНЕРВИРАНА ЗНАЧИ ЕПТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!!!!!!!!!!!! БЈОХРЕАЗПЈЕАЧЛГМЧЛРЕЈХЧЛРЕЈЧГЈЕАЧЛГЈЊ ОТ 3ЉТ 3ЊТ562/43*-`/*-зц 42ои
Колку и да ми е блиска толку повеке ја чувствувам далечна секој ден! Ме нервираш ! Ме нервираш кога си со мене во иста просторија! Ме нервираш кога ме прашуваш дали ми се јаде! Ме нервираш кога не знаеш за граници во шалењето! Ме нервираш што постојано ми кукаш,а ништо не ти е! Ме нервираш што си ти тааа со која морам да седам по дома!!!! МЕ НЕРВИРАШ ПО СЕ ОНА ШТО СЕ СЛУЧИ ПО ДОМА и КЕ ТРЕСКАМ ВРАТИ КОЛКУ ШТО ЈАС САКАМ Па преку *** што го немам ако слушаат комшиите и јас ги слушам кога тие трескаат и се караат! Ќе се дерам,вриштам,трескам врати,бутам се што е пред мене и знаеш што ? МЕ БОЛИ П**** е така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Лелеее си немаш дом или ..????ако сакаш дојди спиј кај мене,јас кај ќе идам до мажот ти да спијам,е тогаш да видиш...ама што како и да е ништо нема да може да ми направи... леле.до толку па да ти доаѓа на кафе у денот 3...