Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. mia9184

mia9184 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    296
    Па преку *** ако ти било роденден !!!! Само тебе ти е и на никој друггггггггггг , иди у Пирот по малтер ако сакаш , па уште заклучи дека ми било кривооо , хаххахахах . Леле со кого си имам работаааа :devil:

2. Jovanna.I

Jovanna.I Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    20
    Денес денот мие катастрофа зивеам со братму на таткоми во ист двор и се враќам од шлоко и тој ми вика да си го тгнете куцео од тука ова она а таа крава од зена му се смее а јас не го ни видов куцето кај е поцна да се дере ај и ми вика неш да мунајдете ред и од кај да знам што се инервира ама мојте не ми дозволуваат да му вратам инаку ке се скрише дома кога ќе му кажев јас нешто многу се нервирам секој ден некоја кавга нема спас а несмеам да им вратам ;( ;( ;( ;( ;( ;(

3. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    У пичку матер. Сеа се кажува дека утре ќе се берело грозје,у пет до 12?! А онаа сестра ми си отиде на концерт на Нокаут. Многу е паметна. Али она кутрата,берела саботата,се окапала од берење,па сега и било заслужено.

Марш таму. Идиоти собрани во фамилијава,сите ископлексирани или од самите себеси,или си набиваат комплекси меѓу себе. Сите молчат ко риба,а сите го мислат тоа јас што го кажувам. Да ти се плукнам у мочаниов живот,ебате.

Не одам утре,за инат. И нека гледа татко да ми го остави лозјето,пепелта од тоа што ќе го запалам ќе му ја сварам и ќе му ја сервирам у шолја чај. Ебати болниот.

4. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    ми иде да станам и у тоа кујната да ја задавам ! старицава од 80год :devil:

5. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.740
    Допаѓања:
    5.755
    Доста се мешаш во све аман веќе,немора се да ми уништуваш,јас ке си се грижам за мојот живот уживај си ти и гледај си за себе...ми доaѓа да те убијам :devil: :@ :@

6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Лелееееееееееееееееееее ама ме нервираат овие бугариштаваааааааааа ,ми иди сите да ги испукам по еден!!!! Секој ден нервози со нив јас ќе си клавам,уште тие ми фалат,ааајјјјјјјјјјјјјјј НЕКА ОДАТ У П**** МАТЕР ВЕЌЕ!!!! РА ТА ТА ТА ТА ТАААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДАЈ ГОСПОД ДА ИСПОЦРКААТ!

7. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Имам толку ретардирана тетка еј... не е можно
    Ни се јавуваше до пред една недела секој ден по 10 пати на домашен и не и креваме и титка на мобилните
    ЛЕЛЕ ЖЕНО ГЛЕДАШ НЕ ТИ КРЕВАМЕ СВАТИ ДЕКА СИ ДОСАДНААА :@
    и сега дента пред мојот роденден дојдоа кај нас и татко ми и она правеа моабет во спална пошто татко ми нешто и должи пари и сега на госпоѓата итно и требале и ради тоа татко ми неможе да ми купи апарат ;(
    нема везе и врати пари али госпоѓата по 3000 камата му барала месечно, татко ми отиде да провери во банка по колку треба и испаднало 1.500 денари камата месечно.. да крадеш пари од брат.. јас би го дала животот за него, а оваа гускава сака пари да му краде..
    и јас и се јавив на домашен да ги поканам на роденден и со пола уста ми рече ќе дојдеме.. Не дојдоа и не ми честитаа роденден и со тоа помеѓу мене и нив е готово, а сака на синот да му барам работа на интернер НИКОГАШ ДА НЕ МУ НАЈДАТ РАБОТА. :@ :@ :@
    и се скараа моите со нив и татко ми и врати колку што требаше не колку она што сакаше и готово крај не ни се јавува више (фала богу)..

8. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Мршшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш
    Вие со мене . да ви се плукнам у тоа другарките глупи :@ :@ :@ :@ :@
    Одете у пичку матер :swear: :swear:
    АААААААААААААААААААААААААААА ББТГФХх ф :devil: :devil:

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Не бе не, не е можно ова. Најозбилно ви кажувам, не е можно. Таман легнав, се испружив, книга до мене, ветерце дувка... БАМ! Дувна мирис на чушки. :@ Ме убиваат во ПОИМ комшииве со нивните факинг ЧУШКИ! :devil: Аман заман луѓе, дајте барем за празников, доста пржите чушки. Барем пинџурче столчете мајка му стара, тоа патлиџанчињата ќе го неутрализираат колку толку мирисот на проклетииве. Ај кент тејк дис енимор. Ај уил дај фром чушки. ;(

10. andy96

andy96 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Ги мразамммм.. :@
    Ако не му се јавам или не му пишам не им текнува на мене!
    едни другаркиииии.... :@

11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Ќе созрееш ли некогаш? Ќе се подигнеш ли на повисоко ниво?!
    Ме иритира твоето глупаво и бедно однесување, те жалам.
    Ти не знаеш да функционираш со околниот свет, само се караш и се расправаш со сите!
    Желна си за внимание, љубоморна, гадна..................... Свести се, ова не е нормално, верувај.
    Ова нормален човек не го прави.
    Не личиш на годините.
    Не почитуваш никој околу тебе.
    Лицемерка си.
    .......................
    Побарај помош и почни да се однесуваш како разумен човек.
    На крајот од се, никој нема корист од твоето однесување, а ни ти!

12. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    ДРАГИ мамо и тато ај МАРШ од куќава па луѓе цел ден сте дома и ми солите памет :tmi:
    ај културно ве замолувам да прошетате малку :*

друштво се да ви е**м ко баби само дома седите :devil: :devil: :Devil

ААААААААААА!!!!!!!! :wasntme:

На myst му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Ако уште малку зборуваш и го ставаш твојот гаден, никаков, идиотски нос СЕКАДЕ, верувај дека плавата коса ќе си ја најдеш во рацете. Те предупредив но не престануваш упорна си во твојата цел. Ако ми згазнеш на живци ќе те убијам...!! ТЕ МРАЗАМ КОКОШКО ЕДНА!!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

На firequeenn и myst им се допаѓа ова.
  14. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Волку, волку уште ... и толку.
    Волку, волку Грузија го прими колку толку...
    Волку аман со тебе веќе. Ваџајна КРОФНА ми стана заради тебе. :@

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    абе аман ме умреа овие факултетите колку и да платис пак несто плус излегва абе аман во ова помочана скапана држава чоек ќе бидис да ти се плукнам во све :envy:

16. myst

myst Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    36
    :devil: Да даде Господ сите жени кој што намерно и за инает на друга жена, се мотаат, флертуваат и тршаат по оженет или зафатен маж да се заразат со Хив :devil:
    Па добро бе, од толку СЛОБОДНИ мажи на светов неможете да си најдете еден слободен? Па баш морате да испаднете кучки, да и се посерете на глава на некоја што ве сметала за пријателка, ви варела кафе и ве слушала со саати кај што сте кукале и сте и дремеле СО СААТИ на кафе, и и враќате така што отворено ќе флерувате со нејзиниот маж или дечко?!? Жими се почнувам да мислам дека повеќе треба да се пазам од жени, отколку од маж.
    ДА ВИ СЕ ПЛУКНАМ НА ТАКВИТЕ ЖЕНИ. :devil: :devil:

На eli25 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Да ти се плукнам и во црната оса!!!
    Ега живот не видиш од сега. Да те видам одма ќе те убијам!
    Да неможам да одам сега ради тебе! Ќе видиш!

18. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    6.803
    Незнам какво е тоа однесување од една женска плава особа , а најчудно е што не ме изненадува. Јас и другарка ми договорени да излезиме и ти соопштува дека и таа доаѓа...хелоу девојко можеби муабет имаме кај го пикаш носот..
    ми се смачи од вакви мизерни суштества..:/

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Taка ми е кога сум мисирка. Ќе си трпам сега.
    Ама и не е се до мене.
    И не ми е јасно, како некој за толку кратко време може да те избрише од се‘. И глупава сум, што јас не можам.

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Никој не може да ме тера да правам нешто што не ми се допаѓа и што ми е одбивно НИКОЈ :devil: :devil: :devil: