Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Добро бе, да ве викав немаше да дојдете. :envy: Да ставев знаци - Хотел за бумбари, немаше да идете, знам. Трет факинг бумбар вечерва. Зелен, крцкав, свеж! Ама кога го залепив со Прохујало с виором, отиде сиротиот во виорот. :fubar: Он мене.

А сега имам бумбарови цревца на ѕидот. Дап, на 7 места на мојот ѕид, животот го загубиле трагично седум инсекти. Дал со филозофија учебник, по некој толковен речник, со книги... Ќе го викам Ѕидот на плачот. :devil:

На Cynthia му/ѝ се допаѓа ова.
  2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    :@
    како мозе некој да си игра со твојот тел.број, а ти си го оставил да те контактира за работа
    К А К О :envy:
    што кретени има по светов :devil: :puke: :swear:

3. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
  4. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    И шо сеа ?????????? тој мувачот твој ќе иде со нас и ко свеќа ќе се осеќам....а ти мали не ми се занесуј бе и тоа твоите помочани другари шо неможат женска да си фанат....јас мислев дека ти си барем малце попаметен ама чим дозволуваш така тоа помочаните да се зафркаваат со мене за тебе окејјјјјјјјјјасдф.....1 година се свиѓаме и ништо не превземаш...окс е и така гледам неможеш да си најдеш женска веќе со години па со оглед на твоите години ќе си останеш стар ерген а јас од страна ќе ти се потсмешкам биди сигурен пувло ни еден

5. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Можно ли е се манијаци да ме барат на фејзбук :@ аман веке :devil:

6. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    ААкњјднфцјкснбфцлјњбнвц
    ЗАаааааааааа малкууууууууууууууууууу
    Мамицата нивна педерска Пукнетееееее!!!!!!!

7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Зошто ова мора да ми се случува баш мене.Што сторив да ми се случува ова :@ :@ :@ го сакам назад моето здравје,моите коњски нерви,мојата насмевка и се што имав.Сакам назад. ;( ;( НЕМОЖАМ ПОВЕКЕ :x

8. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Море комарчиште низаедно, маста ми ја извади!
    Само ако те начекам цревата ќе ти ги извадам, летачко копиљче.
    94320572385732 пати ме укаса и исто толку пати те промашив.. Како балерина некоја што си нема врска од кореографијата рипам низ собава :@

9. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Идиоту еден неписмен, нареден пат кога ке те видам таа твоја најубава фаца ке ти ја искршам!!!
    Да ти биде после срам да искочиш од дома!!!

10. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Ај неможеш уште еден со исто име и презиме како дечко ми да додадеш... -.-
    Патетико невидена мишелинска. Тие мишелинките родстерки ке ги направиш од истегање по тастатура.
    Јас пак мојата тастатура си ја трошам на ова.
    Ма да идам у к**ац.

11. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Глупави КОМАРЦИ едни!!!! Досадни и гнасни створенија,да даде Господ сите да испоцркате :@ :@ :@
    Еден ме касна на вратот,друг на чело....Уффф колку ве МРАЗАМ празноглави и гадни суштества некои :puke: :@ :@

На myst му/ѝ се допаѓа ова.
  12. myst

myst Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    36
    Мразам влакна...мразам влакна под мишки, по нозе, надусници, по раце , таму долу и одпозади. Ги мразам, кај што не треба растат како да сум им ставала вештачко ѓубриво, кај што ми требаат - на глава, не само што не растат туку и тие што се, веќе почнаа да паѓаат се повеќе :@

Ако уште еднаш ми побараат да им зготвам ориз или грав до крајов на месецов, ќе ми се стемни. Несакам да ги видам ниту да ги јадам еден подолг период.

Сакам да излезам, да се дотерам, да се расположам, да си речам -Удри бригу на весеље! И за момент да заборавам дека: немам работа, дека маж ми нема работа, дека од 15-ти ќе немаме пари за леб, дека шетам во скинати алишта и патики од 300 ден. Да заборавам дека додека сите што ги знам си го живеат животот и си уживаат, јас дремам со месеци по дома, дека ми е луксуз и едно шишање на фризер...Да заборавам дека немам телевизор со месеци, и умирам од досада, фала на комшиите што ни даваат интернет па бар малку да се разонодам, инаку ќе пукнам. И да се тешам со тоа што старите алиша со боја за алишта си ги фарбам, па им се радувам како да се нови. Кој ме проколна?!?!

13. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Добро бе шо луѓе ќе бевте ништо па да не ве интересира ни музика ни журки ни спорт ни филмови па да ви се плукнам у карактерот шо го немате следите ли нешто воопшто или сте изгубени у простор и време :devil: :devil: :devil:

На Bunny05 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    ргјхрбголваергпчвнхггфнегут3е5ро45ргнљаефбхемтгљаггцвх ааааааааааа уф :whew: тешко ми е :(

15. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    кјнфаунфиуаниуфниунфиунљњиунфњиунфиунњиуниуфнњиуфниуњбхиу ДА ТИ СЕ ПРИДРУЖАМ. ДА БЕЕЕ да ти е*ам се живо и диво, кај ми оди паметот насекаде, што ми текна НА НЕГО ааааааааааааааа :devil: :devil: за едно вррррремее КОГА МИ БЕШЕ СЕ УБАВО :devil: ДА ТИ СЕ ПЛУКНАммммм.

ахххх период е, ЌЕ ПОМИНЕ, не? :devil:

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    ЕПА ТОА Е ТОА, ДАМИ И ГОСПОДА, ЈАС ПУКНАВ!!!!! :@

Готово, период, непериод, веќе ми е преку, ама преку глава од сите и од се. Сите забораваат што си направил за нив, сите се тука кога ти нив им требаш, кога тебе ти треба нешто, нема НИКОЈ!!!!!!! АМАННННН АМАН одвај чекам да се тргнам од тука, ми требаат нови луѓе, нови места, нешто НОВО!!!!!!! ЈАС ВАКА ВЕЌЕ Н Е М О Ж А М!!!!!!!!

СМачено ми е и од тебе, и од тебе, и од тебе и од сите... НЕ СЕ САКАМ КОГА СУМ ВАКВА; УОПШТЕ НЕ!!!!!!!! :envy:

А специјално, ОД ТЕБЕ, со големи букви, ми пукна жчката. ОДЛУЧИ се или МАВНИ МИ СЕ ОД ПРЕД ОЧИ!!!!!!!! :@ :@ :@

На myst му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    зошто си ме мајко родилааа
    зошто не ме фрли на буниште
    ЗОШТООООООО
    или манијаци и по нет и на моб, или се некои психопати што сакаат да ме запросат
    има ли на на светов едно нормално машко на светов
    ИМААААААА ЛИИИИИИИИ

18. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    ИИИИИИИИИИИИИИИИ WTFFFFF таман се израдував за победата на Барселона и овие Милан се разбудија во последната секунда :@ :@ ААААА :devil: :@ :@ :@ не не нееее :x

19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982

Немааа,немаааа,не ќе се родиииии....

Ајде ние арни сме засега,ама се нервирам со овие пусти испити,заради нив не можам да си одам дома и да си го видам љубави! ДА ти е*** и професорки и се! Преку гла ми се веќе,требало да се расположени,требало да знајш цел учебник на памет па да поминиш,па да не сум јас енциклопедија да му :swear: Аман веќе! АКо не им се испитува нека не даваат дати воопшто! Знаат дека ни треба тој испит,ни останало уште малку за да завршиме и пак се прат на Господ! Ама Господ гледа,дај Боже да им врати,бел ден да не видат и да им е вака ко мене шо ми е сега! Дај Боже хепатит да фати,пошто за него ме паѓа! :devil: Неќам да седам овде поќе,сакам домче! УПМ цел факултет АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!! :envy: :envy: :envy:

20. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Не можам!!! Не повеќе!!!