Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Глуупааааааааакууу ;(

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Кој што сака нека прави,ајт,не можам на сите да погодам.Од утре сум нова,не ми е гајле дали ке го има или не,сдали ке успеам на факс или не. .!.

3. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    те мразам да цркнеш да даде господ! доста беше да ме понижуваш и газиш...доста беше ! секој пат се повеке те мразам...цркни море да не те гледам веке... :@ :@ :@ :@ за се ке платиш и ако не плакаш веке и така никој не те сака... :devil: :devil: :devil:

4. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    2.257
    Мора ?!?!?! Мора по мене да одат и да слушаат што зборам?! Во која соба и да се пикнам, тие по мене!!!! Да не може човек на раат муабет на телефон да направи! Не дека правам некој важни и тајни разговори, ама мора да ми се мешаат во се ?! :devil: :devil:

Ама не, има и за тоа спас. Штом толку ги интересира, нареден пат има најписниот муабет да го правам, од инает. Нека им текне после пак да ме слушаат.

5. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    ;( ;( ;( ;( ;( Неможам веќе ;( ;( Се предавам ;( ;( ;(
    Те мразам, го мразам твојот поглед, ја мразам твојата насмевка, одвратен ми стануваш, не те сакам....

6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ke си пукам во лева нога,е така :@

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Немој некој да се сети дека ЈАС спијам. :envy: Какво црно спиење бре, јас да си легнам во 3 и пол, ма нема шанси. Трчам петли и кокошки уште од 6 и 30. |(

Прво една порака. Па друга. Па УАН. Па трета порака. ПАК ФАКИНГ УАН. Четврта порака. Сестра ми се врати во својата природна околина, џунглата. Исав дека јас спијам - нема НИКОЈ!!! :@ Редно е да станам и се предавам.

Ах, утре ќе ја киднам и во недела ќе си се изнаспијам како човек. :x

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Зошто ли учам еден саат, а ништо не сфаќам ? WHY ? Ич немам концентрација, ич. Аман. :envy:
    Сега најде пролив да ме мавне, кога имам добиено и кога има +40 степении! Само мене вакви грди ствари на купче ми се случуваат, цела табла Ентерофурил ми доаѓа да мавнам, макар и никогаш да не влезам во ВЦ после...

9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Doozy за потполното истото дојдов на темава! Значи до толку без осет луѓе како овие дома нема. Човек цел распуст ме будиш кога урлаш на телефон од сабајле, секој ден ти кажувам и ти пак го праиш тоа, ако не е од инат од што е?! Секој ден ауу извини, добро ќе пазам утредента во 8 ја више станувам ради тоа!!!!!!!!!!!!!!! Трескаш врати, промаја било како да не, им урлаш на глас на мачките, ај што не те разбираат него АЛО МЕНЕ МЕ БУДИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! До толку без осет неам видено. Срамота! Од 8 до 11 се разбудив сигурно едно 56 пати ама си викам ај не станувам ќе продужам некако, да да и да! Сега ќе ми прсне глава! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Веке никому не можеш да погодиш.Ке фатам и ке избришам виртуелните пријателчиња од толку криење и ставање на away,зошто си можам.МРШ.А и зошто се нервирам кога никој не ми значи од нив. ;)

11. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Само нешто да се барало, аман веќе од тебе жено. Ние сме со-се-ди или ком-ши-и значи нит крвно сродство нит бутур. Ми доаѓа да ти дадам неколку железни парички ко на просјак бидејќи веќе се претвораш во тоа, а за да е трагедијата уште поголема сама си и сите ќерки и сестри од странство ти праќаат девизи плус ја земаш и пензијата од покојниот маж. И пак НЕМАШ и пак бесрамно оптеретуваш со твоите барања. Би ти дала една клоца гратис во тој дебелиот гз кој на секое само се шири константно од твоето пусто „немање„. Да ти даде Бог трајно...дијареја |( .

На Special.Someone му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
  13. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Ќе ми платиш.Ти,многу добро знаеш дека јас не зборувам туку-така ;) !
    Штета..стварно штета.Овој,мој потег го протолкува како твој поен..штета :devil:

14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    На прв поглед си смотана а богами да не те лажам и на втор, проста маса си, за ништо не те бива, смрдла една ! Е јас што сакам ќе правам, МО-Е-ПРА-ВО ! кој дел од реченицава не ти е јасен дотична кокошко? и веќе незнам како да те наречам! :puke: :devil: :@ :@ :devil:

15. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Te мразам! Te мразам! Te мразам! Te мразам! Te мразам! Ми иде да те :punch: :punch: :punch: :punch: :@ :@ :@ :@

16. Poppy

Poppy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    Аман веќе аман од вас :@
    ми преќиснавте, душата ми ја извадивте :envy: . Што и да направам на вас се не ви чини се е лошо. Ваква сум била онаква сум била ма fuck off во понеделник одам за Охрид три дена мир на душа ке видам ке се ослободам и јас од вас и вие од мене :tmi:

17. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    ДО КОГА ЌЕ ИМАМ ИЗЛЕЗ ДО 24 СААТ ?!?!??!а?а?А?А?
    ДОДЕКА ДА СЕ ОМАЖАМ? ИЛИ И ТОГАШ ЌЕ МЕ КОНТРОЛИРАТЕ?
    ЗАРАДИ ВАС МЕ ОТКАЧУВААТ ДРУГАРКИТЕ, ЗАРАДИ ВАС НЕМОЖАМ ДА ИЗЛЕЗАМ НОРМАЛНО ЕДНАШ!
    ПРЕКУ ГЛАВА СТЕ МИ ВЕЌЕ АМААААН !!ОДВАЈ ЧЕКАМ ДА СЕ ОСАМОСТОЈАМ ТОГАШ ЦЕЛА ВЕЧЕР НЕ СЕ ВРАЌАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

На Hipica и LittleDevil им се допаѓа ова.
  18. BornToBeWild

BornToBeWild Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    15
    АМАН ОД ЛИЦЕМЕРИЕ.АМА ВИШЕ НЕ СЕ ЗАМАРАМ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
    ДО ТИЕ ШО СЕ ПРАВАТ ДРУГАРКИ ДЕ !
    И ДО ОНАА БИЧЧЧ ШО МИ ГАЗИ ПО НЕРВИТЕ ...... СЕ ОНА ПАМЕТНА БИЛА. ОФ БРЕ БОЖЕ! :@

Едит:ќе дојдат и моите 5 минути,ама ќе траат повеќе :devil:

19. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Ќе ви ебам матер јас на сите, ќе видите!!!!!! :@

20. CrAzYShAkA

CrAzYShAkA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    66
    еууу у п.м тааа игра си паркињето ме изнервираа не успеав ниту еднаш правилноо да се паркирамммм :devil: