Седи цуро код куче јер он није за тебе Проклет да си зошто толку те сакам и попуштам,зошто сум слаба на тебе?
епа пичка ти мајчина на крајот! ќе ми се јавуваш и ќе ми квичиш само кога ќе ти биде тебе ќев ?! е нема! си ја избрал погрешната личност срце!
Девојко јас и ти другарки не повеќе. Па уште се осмелуваш да ме прашаш зашто ти се лутам и зашто не те сметам за другарка епа ај малце размисли што правиш во последниов месец и пол и после тоа ќе разговараме,такви одвратни и лицемерни другарки не ми требаат во животов еднаш ти простив втор пат нема жал ми е и ќе ти вратам за се за секоја непроспиена ноќ за секоја моја солза,да точно и јас сакав да бидеш ставена на тест за да го проверам твоето ,,другарство,, али не очекував дека толку ниско ќе паднеш иди убиј се и не ме замарај више никад
Драга моја, тука фрлај клетви, пцофки и се што ти лежи на душа. Пишувај со капс лок и на крај ако сакаш зголеми го фонтот.
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА не бре нееее наша требаше д абиде бронзатааа заслуживбе бре заслуживме ах тие Русите да им се плукнам во семето
Ја мразам штамава!!! Нека свират колку сакаат надвор, мене ми е тишина! Што сме толку грешни аман?! Ни се поднасмевне среќата па ни сврти грб како најголема курва! И се` така. За влакно бре! Да им се плукнам и во тие тројките и во фаците искривени! Па дете со пластелин да ги правеше, поубави црти ке имаа. Ах, да му се сневиди!!!
ГРДИ ВИСОКИ РУСКИ ВОЛОВИ! ЗА МАЛКУ!! ЈЊОВГБЕЈДКЛСАФБВБХКЛСЧЌЛЈОХБГВФКЛСКЦХБВЦЛКСЈНХБЊВЕ.,МПОВИ ФЦЊШЉЉЊШ М,ПМН Б24
АААААААААААААААААААААААА тоа смрдената фаца на Кириленко.. како можеше бе се да погоди како бе?!?!?!!?!? Нели заслуживме 3 место да бидеме, медалче да си земевме... РРРРРРРРРРРРРРГХХХХХХХХХ ~!!!!! Нека ЦРКНАТ РУСИТЕ и ГРЧКИОТ судија!
ах грди руси што ни направивте цццццц а ти КИРИЛЕНКО што фаца си да падни на газ човек што не те фати пролов и да не можеше да играш умрете грди едни афхуѕртгфејхфгвсдјфѕерфвоањирѕхњбффвввввввбу54+869874528,0дфффффффффффењ
ДА ТИ Е*АМ СВЕ ПО СПИСОК!!! ОВА НЕ Е ХУМАНО, ЖИВОТНО ГНАСНО! ПО ЦЕЛИ ДЕНОВИ БУШИШ И БРМЧИШ,ГОВЕДО ЕДНО! НИКОГАШ НЕ СРАБОТЕ, НИКОГАШ НЕ ДОНАПРАВИ.....20 И КУСИР ГОДИНИ САМО НЕШТО РАСИПУВАШ ДЕМЕК ПРАВИШ......И НИКОГАШ ДА НЕМАШ НАПРАВЕНО! ЌЕ ИМАМЕ ЛИ НИЕ НЕКОГАШ МИР БЕЗ ТВОЕТО БРМЧЕЊЕ, ЌЕ ТИ ГИ ПРАТАМ СМЕТКИТЕ ОД ЛЕКАР ЗА ОШТЕТЕН СЛУХ, ДА ГИ ПЛАТИШ УСПАТ СО СМЕТКИТЕ ЗА ПСИХИЈАТАР ОД ТВОИТЕ ДОМАШНИ! И НИВ ГИ ПОБУДАЛЕ, НЕЗНАМ КАКО СЕУШТЕ ЖИВЕАТ СО ТЕБЕ И ТЕ ТРПАТ, ПИЈАЧИШИШТЕ СКАПАНО! И НА ОНОЈ СВЕТ ДА ТИ БРЧАТ!
Уште 100 пати да пишам нема да излезе ова беснило од мене.Жено како знаеш кога да ме чепнеш Абе така ми е мака жива ќе се изедам уште твоите маки врз мене да си ги истуруваш Човек колку и да сака силен да биде, да бери се во себе епа еден ден ке му пукне филмот и... фвгјадчвбганвкдсфннннннкјгхкбдѕииијќгфнбфсќбмјнјкккккккккккккккф
Да ви ебам мајката руска стоки едни дебили да ви ебам фаците гнасни што среќа ќе имавте бе гомнари руски а ти КУРИЛЕНКО можеш газовите да им ги лижеш на нашиве македончиња!!!! Да ви се пљукнам у тоа сељаците руски!!!!!! СТОКИ ЕДНИ!!!!