Боже Господе... Како стигнав јас дотука... Абе одат на одмор,ни да се поздрават,а камоли да кажат дека ќе одат на одмор... Браво,секоја чест! Нема да се спуштам на ваше ниво,па затоа и ви пишав да си поминете најубаво... А всушност.... Ма скапете!
E значи зошто мораш на секое да ме кочиш кога сакам да направам нешто за тебе? Кога сакам да те однесам на некое убаво место каде што ќе бидеме сами? Да те изненадам!! Сакаш подобра врска? ТИ НЕ МИ ДАВАШ ПРОСТОР ДА ЈА НАПРАВАМ ПОДОБРА! Вака сакаш да ти се понашам убо? И покрај тоа што се трудам, НЕ ГЛЕДАШ и на крај јас сум пак крива за се !!!
Епа доста ми е веќе доста!!...да ставам и јас крај на се!!.....Се за мене не е дозволено....посакај да седнеш на 5 мин на компјутер неможеш..посакај да се возеш на точок неможеш...зошто...заради брат ми...заради него ништо неможам ништо.....ееее се него го оправдуваат јас сум виновна...па сега сум била лута...па лута сум и ке бидам имам причина...веќе доста ми е од се...од неговото лицемерство.....за се ја сум крива.....ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа......толку веке....а кога има корист дај ми ова...пренеси ми да јадам дигни ми....а кога не сврте ти го грбот ич како да не постоеш!!.....
женкарош!!!! јас сум си крива бе...стално избирам погрешни....ама ете и ти си бил ѓубре како другите друга песна ќе пееме од сега....а кого лажам...кога ќе те видам ќе се изгубам пак како секогаш....не не мора вешто да глумам, да не го хранам твоето его кое и така е преголемо
досадно ми е ...многу ми е досадно дечкото на работа...јас дома сама со сестра ми она учи а јас дремам на компјутерот
Колку сум смотана ееејјјј изгубив вистинска другарка заради една со лабилен карактер што веке ни ми е ни баш баш другарка. ц ц ц никогаш нема да си простам
Сама сум! Во толу луѓе во толку гужва јас сум сама! Ги нема моите омилени личности! Ги нема моите срциња... Моите ангели! Ништо нема!!! А и она гускана! Како не и срам бе?! Па брачеди сме не сме душмани! В очи да ме гледаш и едно проклето здраво да не речиш? Не е срамота?! Абе мафнете ми се сите!!!
Морееее, ќе ви е**м матер на сите! Вие мене тестирање? Ха - ха! Ако сакаш резултати - стај ме под притисок. Уф, каков предизвик, каква провокација!. Живеам за предизвици! Море партал ќе те направам, нема да знаеш кај да погледнеш! И не само тебе, и другите морони што го дозволија ова За мене и за тие што имаат доверба во мене има да дадам се од себе. 4 дена од столче нема да станам, ама ќе те направам партал Најголема казна ми е да изгубам доверба. И нема да го дозволам тоа. Уф како ќе ве заќутам сите!
Не бе девојче, ти не ја научи лекцијата. Најде нова жртва сега а? А фејсбуков, жифците ми ги искорена.
АаааААааАА!!! Значи од лани барам такви штикли и кога конечно ги најдов во Doca каталогот потрошени биле! Дури и во Грција во Дока ги немало На прв поглед се заљубив во нив..како ми е мака
ллеллее колку се нервира...ќе се договори со дечко и за излевање и ајде нас ќе не вика како некој потрчковци е нема ма не излегувам со тебе! Како ќе кажеш ти така е нема! А ти ма па глупачо како некоја влечуга туку се влечеш по неа ! Глупачи
ГОТОВО!!!! Сега е полесно. Сега викајте брза помош може ќе го спасат. ама не кажувајте дека сум била јас.
Веќе ми е доста! Како не ви е страм ,како може такво нешто да напраите.. За ваши убави 5 минути,еден живот може да биде иззгубен. Доста ми е од такви, неиживеани. Не ми се живее коа ќе помислам на нив. Не не неможам. да и Стаила топик на мсн мисли јака е, во живо неможе едно ебено А да каже... Само преку тастатура е јака. уф! ќе и го искубам тоа косиче што го има дел по дел од што ја мрзам. Ми се праи другарка, т.е. најдобра другарка, а тука ме пцуе по топици, уф да и еб*м се УФ!!!!!! неможам веќе,денов ми е тотална утка.. На сите, нешто лошо им се дешава.. Дај и мене еднаш да ме удри шлепер да неможам да ги глеам овие ГАДОВИ ОД ЛУЃЕ
абе нели имаш женска? Не ме замарај,не отекувај.....Не сум ти пишувала,епа што има бе да ти пишувам до вера ме свиѓаш ова она,а утре ден ВО ВРСКА со друга...преварнт ["ти кажи јас ке и раскинам само со тебе да бидам"]....мрш нејкам да те видам а не пак муабет да ти правам..
немој случајно да си се појавила вечер да идеш со нас или пак таму да те видам.ако ти е поентата да си го вратиш,ќе се зезнеш,само ќе видиш дека НЕ САКА ДА Е СО ТЕБЕ.ненормална
Бишка! Ти не си ми ни до колена... Да мрднам со прстот,твојот ќе биде мој...И веќе нема да биде твој.. ЈАСНО ЛИ ТИ Е ТОА,ОРОСПИЈО ЕДНА ГАДНА!!!!!