Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    како можи мува да не ги лази бе аман!!! :@ :@ :@
    само јас ги гледам работите???
    и не сфаќат како можи толку очигледно нешто да не сфаќат? :headbang: :headbang: :headbang:
    е не се нервирам повеќе, што сака нека биди :devil:

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Седам моментално слушам радио некое, и некој јунак се дрзнал да ја препее Ко да вчера не ни било :fubar: :fubar: :fubar: Ја упропастиле песната! :@

3. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    каЖав идиоте !
    не си потребен ни да те сонувам :devil:

4. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Мамицата нивна, јас тука на тркалца сум, па можам по тринаесет пати на ден да одам и да се враќам, октомври фати распоред да се немало!!!!!!!! АЛООО, забегани едни, ОКТОМВРИ!!!!!! Колоквиум треба да полагам, забеганииииииииии едниииии, не сте се појавиле да се покажете кои сте и што се!!!!!!! :@ Книги, па тоа да не правам муабет, мислам, книги, пих... учени луѓе сме ние, не ни требаат ни предавања ни книги! :@

Секој ден, виси ти од јутра до сутра на страната, чекај ги распоред да објават, па ќе им прдне во 3 ноќеска и ќе го сменат, ЦАП, ај нов. Оди до факултет, прошетај се, искисни пола ден, покукај со колегите и назад, назаддддддддд :@

А дефинитивно кинам живци, затоа што и покрај тоа што тука ми е убаво, јас веќе втора недела џабе киснам во Скопје и трошам пари. Жал ми е оти париве не никнуваат на дрво, а камоли само две недели да требаше да се трошат. :devil: Си играат мајтап, ај ај!!!! :devil:

5. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    ајдее јас на батирии сум па кога сакаш вклучи кога сакаш исклучии -.- дај заозбилисе ЕДНАШ ЗА СЕКОГАШШ!!аман :devil: :devil:

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    На твои години фамилија гледаат!
    Те жалам, не знаеш ниту да се испериш, ниту маса да си кренеш, јадење да си направиш/// :devil:
    Катастрофа си!!!!!!!!!!!! Бедна си! Срамота си! :@
    На твои години влегуваш дома и прашуваш што има за јадење?! :@
    Оставаш облека за перење да ти ја исперат!?
    Бедна, бедна бедна сиии!!! :devil:
    Катастрофа си! Материјалист си!
    Немало ова, немало она..... оа купи ебаго, направи!
    ти се јадело едно, ти се јадело друго........ фатена си во рацете? неспособна!
    Само за шетање си способна, ниту за нозе да се измиеш не си!!!
    Срамота си, еве да ти кажам!
    Ми се иде една шлаканица да ти влепам, таква убава што мислам дека ќе подмладам од задоволство. :envy:
    Ниту карактер имаш, ниту однесување на зрела девојка, уште викаш се караш дома, и плачеш успат. |(
    Срамота!!!
    Лелеле не можам да ти се изначудам верувај ме, не можам да се помирам со твојата личност и твојот беден карактер, иритирачко однесување!!! Се чудам многу. :x
    Не знаеш муабет да направиш со никој.
    Џабе ти е диплома, џабе ти е се! :puke:
    Ееееееј на твои годиниии........... |(

7. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Ќе си најдам јас некогаш пристојна работа во овај глуп град ? :devil: :devil: :envy: :envy:
    Кај ме донесол штркот овде :@

8. PeachGirl

PeachGirl Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    821
    Допаѓања:
    2.073
    Да. И ти си ми била некоја мајка. Давај пари на едното ќерќиче, а од другото криеш. А убаво знам дека и јас ти побарав. И кој ти беше изговорот? Ти дадов и тебе пред 3 месеци. Да, пред 3 месеци и тоа за пат и храна. Како сакаш мисли си за себе си, ама не си мајка која секое девојче посакува.Точка :@
    Па уште ми викаш дека ако ни даваш и на двете истовремено за тебе ќе немало. Ц.ц,ц,ц,ц,...па демек си раководителка со голема плата. Па не ли е срамота од народот. ? Како да им кажам на дечко ми и на другарките дека немам пари за на кафе? Како ќе ми веруваат? Нивните не се ни вработени бре ееејјјј :emo:
    И дечко ми више не издржа и убаво ми изнакажа. Не е тој должен и за мене да работи и на мене да ги троши сите заработени пари. Еве и ќе раскинам дури поради тебе една убава и долга врска само за тие пусти пари. :!: А пази, не барам ни за одмор, ни за шопинг, ни за луксузи. Ми требаат основни работи бре жено....Си ме прашала ли дали имам гаќи, влошки, шминка,...???Како не :@
    А знаеш наоколу да се фалиш за нашите 9тки и 10тки,а? Убаво ти е тогаш?
    Не знам што ќе се прави со тебе, не знам....Па уште ми викаш работи си продавачка некаде...(ОК. не сакам никого да навредам)Ама...зошто ли жено женичке учам магистратура?Зошто одам по семинари?Ама ете...јас одам напред-ти ме враќаш назад. И се е ОК....Само немој утре да ми се чукаш во гради каква мајка си била. Ако е за тоа дека си ме школувала, кој е денеска без школо???Не си ништо посебно,само тоа да ти кажам.Благодарам и пријатно :envy:

9. srcka55

srcka55 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    Зашто да ме лажете бре алооооооооооооооо?????? ако не сакате можете да не речете искрено барем,в лице барем да ми го речете тоа алооо......а ваму ми се жалиш ваква била таква била,не се прибирала цело време сама си седела и на крај,демек не знам па ќе видиме па не сум договоренааааа....КАЖИ МИ В ЛИЦЕ И НЕ МИ ВРТИ ОД НАОКОЛУ....КО ШО МОЖАМ ЈАС ТЕБЕ СЕ В ЛИЦЕ ДА ТИ КАЖАМ,КАЖИ МИ И ТИ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

10. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    ГПУП ГЛУП ГЛУП ГЛУП
    како може да бидеш така глуп...па добро бре не глеаш дека те сакам??? да ти ибам тоа ретардираниот...да ти нацртам ќе бараш да ти обојам...шо сакаш више од мене...да ти дојдам дома да те запросам?:@ :@ :@ |( |( |( |( :swear: :swear: :swear:

11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Што се замислуваш? :fubar:
    Си живееш во некој твој свет, полн со огорченост, желба да се караш и да навредуваш, да омаловажуваш и што уште не.
    Не можам да те трпам. Ме иритираш максимално. Јака им душа на тие околу тебе.
    Пу пу скраја да е од ваквите како тебе! Чувај Боже и брани!
    Те отпишувам од живите, немам веќе намера да се нервирам ради тебе. Квачка!

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    шо сакаш од мене, кажи ми шо сакашшшшш?? да ти бидам рамо за плачење ..за сите твој бивши..па преку гла ми си веќе, стварно пукна филмот не можам поќееееееееее..сакам да одам негде подалеку, ќе ме бараш, ќе ме видиш дека ќе ме барашшшшшшш..Те мразамммммммммммммммм :devil: :@ :devil: :@ :devil: :@ :devil: :@ :devil: :@

13. Bok

Bok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
    не можам да ги сфатам луѓето..не сакам да сакам без да ми е возвратено тоа боли..не сакам да давам шанса а истата на мене да не ми биде дадена..не сакам лажна надеж..но сакам надеж..понекогаш боли вистината..боли реалноста!! ме боли тоа што сум таква..што за многу краток период се зближам со луѓето..но зошто тој прифати да биде со мене,ако не му значам..зошто толку сакам да бидам со него..сакааам! од мала сум учена секогаш да се борам за она што го сакам..но како сега..како да продолжам?? ;(

14. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    Е сеаа зоштоо не ми ја отвара симс на фејзбук ? :@ :@

15. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Е шо сеаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :@ :@ :@ :@

Неможевте вчера или задвчера да резервирате и сеа ќе нема место...па нормално дека ќе нема бе забегани шо чекавте до сега не ми е јасно...изгубени ни едни :@ :@ :@

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Ај дека неможете да го урнете таванот :@ :@ :@

17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Не можам да ги разберам луѓево секој си прави како што сака на никој не му гајле што сакам јас, како се чувствувам јас, каде сакам да одам јас. :devil: :envy: :envy:
    Само лицемери има на денешницава .

18. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Да ти се плукнам и во државата и во власта расипана :@ :@ :@
    За вас не важи ниту факултет, за вас важи само ВМРО-вска членска книшка. Неписмена нација, прост народ силна држава. :devil: :devil:
    Ми се гади од сите вас, до кога бе вака ќе тераме до кога бе :@ :@
    Не ми се верува ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј..до сега молчев се трудев барем да премолчам, ама не вредело. Ова веќе не се издржува се срамам што сум МАКЕДОНКА.
    :@ :@

19. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Мамицта ваша непретпазлива!!!
    Ниту крива ниту дужна денес ќе си останев без прст!!!
    Среќа поминав со помали да не речам повреди!
    Кога ме бие малер, ме бие :@ :@ !

20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Добро бе мајку му може да разликувате свирка едночасовна со концерт!?! Притоа да правите разлика од сала со клима и дискотека таканаречена сауна! И да ставате нормални цени за наши стандарди.
    400 денари карта за Владо Јаневски во сауната таканаречена Б2, каде ако собира 500 луѓе ќе напикаат 3500 и Владо ќе пее саат до саат ипол и ти се гушиш, се препотуваш, смрди се околу тебе, пијачки нема шанси да пиеш зашто неможеш да стигнеш до шанк а и келнерката не може да се снајде, на влез и излез мислиш дека во стампедо ќе загинеш. Епа јес да ми е омилен пејач, ама ќе чекам и 5 години за концерт нормален ама не му идам во мочаното Б2. Прехлани 250 денари платив, лани 300, сеа сакаат 400.
    Е на [​IMG]

На Annie.mk1, NightAir, PeachGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.