Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. marama

marama Форумски идол

Е го отупевте и со оргазам и со ерекција и со секс и кај што му е место и кај што не му е местото.

2. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Добро мамице,јас сфаќам дека треба да станиш рано и да бериш грозје.
    Такоѓе сфаќам дека ти треба време да средиш пред да станиш.
    АМА ДА МИ СЕ КВАКОСАШ ВО СОБАТА ВО 6 САБАЈЛЕ ЗА ДА ОТВОРИШ ФАРМА НЕ СФАЌАМ! |( |(

crazylady likes this.
  3. Hiii

Hiii Популарен член

аааааа не ми се учииииииии :@ Стани наутро учи оди на училиште од 1 до 8 учи дојди дома седи на копмпјутер и легни спиј и се така :@ јебем ти живот :headbang: Едвај чекам прва смена!

4. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Ми го потроши дезодорансооотт!! :@ :@ :@ :@
    Аааааааааааааааааааааааааа!!
    Згора на тоа, сега од толку миризба, ме боли главата!
    Глупаво дете!! :@ :@

јеа, уште за нешто морам да се испукам. :D
    Зошто бре се нервирам со него? Ајт упм и главата нека ми биде мирна. :^) Таман избегав од еден, сеа со друг ќе се замарам. :^) :fubar: Не фала. Ајт... кој сака нека се обиде да те сфати. Ја неам време.

5. Candy-girl

Candy-girl Истакнат член

Испразнете се...

Оваа тема ја отворив дека се ми е дојдено преку глава и ми се иди се да испотепам.
    - Вчера грлото ме болеше и носот ми се затнаи и морав пред луѓето на работа да дишам со уста о тоа ми е глупаво, и на секои 4 минути морав да одам во тоалет да си го дувам носот и цело време сите ми се пулеа.
    Ај си реков тоа ќе биди доволно после имаше една стара жена во транваите како да се качам и таа застанала на среде врата и ме турна и вели: Тргни се од патот ако некој сака да влези. А таа цело време стоеше така и едно девојче и ја изнесе количката и мисли дака толку е едноставно ќе го пропуштев за на училиште да ја однесам ќерка ми оти ќе оди на екскурзија и има една хистерична наставничка што нон стоп се дери како ненормална ако и речам ќе и се дери на ќерка ми дека не учи и сите деца ќе и се смеат. А денес ми закажаа термин на доктор во 9 појдов и до 13 часот седев таму и чекав и сега уште повеќе ме боли грлото ми дадоа еден глуп сируп и само кога се напив една голтка и одма ми се слоши. Оваа недела ми е преку глава па и мајка ми еве ја се разболи па кога ќе имам одмор од работа па да се враќам во Македонија да ја видам, па и имам многу обврски и цело време пијам апчиња а и маж ми се разболр па го мрзи да излези нешто да направи, и неќи ни на доктор да оди!

6. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

:@ :@ :@ :@ ;( ;( ;( ;( hdsjshdohdoshosdhosd hodsidhshisdhidso sodihhosdohhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!auuuuuuuuuu :@

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

.. Би сакала да ја поздравам мојата сакана афта на јазиков, значи ме скина од болење, не можам да голтам. И би сакала да и порачам да и текне веќе да ми помине, зашто инаку ке и ставам сол и нека гори. Марш афто грда, те мразам! :@

Боли, боли, болиииии! :@

8. verica94

verica94 Истакнат член

се нервирам коа глеам какви луге постојат..
    се запишале гимназија - општествен смер - општествени науки
    учат етика - учат што е морал , морално понашанје и слично
    а самите не се сфесни колку грешат и колку треба да се попраат у карактер..
    а истото го мислам и за некои особи кои се понашаат ко шо ке им текне..
    денес им требаш топ се со тебе , утре виделе други и те откачуваат ни а ни б ко да не се знаете.. Kакви појави алоо !
    Oва што го пишав ме инспирира после денешниов ден..
    -имам другарка во клас со која супер стојам и се здрузивме и незнам шо и бидна почна да збори со други 2 девојки од класот и тотално се смени... ко да не е она она..
    после тоа сфати дека греши и дека не и мислат добро некое време со мене пак беше и сеа незнам шо и фркнало пак почна со нив да збори да седи и слично
    ја и реков дека нејкам да ме тера да бидам другарка со нив пошо не ги поднесувам.. знам какви се знам дека не ми мислат добро и само чекаат да кикснам за да ме исмејуваат..
    она рече дека не била толку блиска незнам шо а глеам не се одделува од нив..
    не планирам да ја терам со сила ништо но изглеа ако 2ри пат се сопнува на ист камен ондак треба да ја искрши ногата |( ;)

9. Kicky

Kicky Истакнат член

Абе јас не ви ќутам повеќе разбравте..допаѓало или не ова сум новата јас..и се што ми лежи на душа ќе ви кажам и толку од мене..а вие што сакате правете не сте бе златни единствени...пффф безвезе работа ќе се нервирамза вас..како да не..Сакате, не сакате ајт со здравје :devil: :devil: :devil:

10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Фала ти.Фала ви на сите тие гадости кои ги правевте.Ти благодарам што ме напушти,ви благодарам и на вас.Најдобри сте -.- .
    Како ке излезете пред мене?Не ви е срам?Не ви е жал?Зар немате грижа на совеста?Зборувавте како да се однесувам а вие сте полоши и од гаволот кој го разбудивте во мене.Не сум веке добра,нема ни да бидам.Повеке никој нема да почитувам,никому нема да подавам рака.Никој нема да сакам.Ке бидам како камен.Без срце и без малку добрина во мене.Проклети да сте илјада пати.

11. wild.cat

wild.cat Истакнат член

само кога ти требам ме бараш а? епа нема да ме најдешш ! :devil: :devil:

12. Theodora

Theodora Популарен член

Кога поголемиот дел од твоите желби, амбиции, чувства, надежи стварноста ќе ги одрече тоа му доаѓа исто ко да немаш право на слободна волја. Е, ова е за големо ПУФ :@ ама на душманите кои ни го сервираат-ваши куршуми по ваш задник да окркате :P !

Скру ју демократија и која иронија изум е на Грк, треба да набавам некое пувче на блек маркетот во скоро време, и да пукам во воздух :devil: и онака се‘ е ветер во магла. Нарушување на јавен ред и мир - кога цела стварност е безредие и постои постојан немир, ух мако, денес е лесно да ја победиш патетиката, се‘ што треба е да ја удавиш во поголема патетика и тоа е мачја кашлица.

13. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Глупак еден! :@ :@ :@
    Готовооо не се замарам со тебе повеќе!!!!!! Идиотеееее! :@ :@ :@

WhiteButterFly5 likes this.
  14. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Добро вие глупи сте, стварно сте неписмени или се прајте паметни? Човек ви велит вака, значи нештото треба да се напрајт вака, а не онака како што вие сакате. Ајде сега сите ќе тераме свои приказни, само за да испадниме паметни и никаде да не појдеме. Преку гла ми е од „паметни“ !!! :@ :devil: :fubar:

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Е*ете се АДСЛ и цела багра! Уф да знаете со какво задоволство ќе го прекинам ебаниот договор со вас кој постои 4 години! Уф, со задоволство ќе се префрлам на Кејблтел, и замислиете шо! Ќе гледам јутуб цел ебан месец а не на 20ти да ми снемува нет :@ Одете по ѓаволите ве мразам од дново на душава, и еден ебан јутуб сега кога е први не ми пушта еден смрден јутуб!
    Уште 2 месеца, и чудете се кога сите ќе ви избегаат! .!.

16. PeachGirl

PeachGirl Популарен член

Девојче болно во мозокот. Па како бре ти се роди најпаметна од сите?А?
    За се те бидувало бре бре..И за политика и за бизнис и за јазици...А како сето тоа кога ни школо како што треба не заврши?? Па уште ти си организирала демек прославата на независноста :lol: А како тоа никаде не те видов??? Сликите покажуваат дека си си дремела во публика како и сите други...Не се прави како да си му протокол на премиерот :!:
    Па уште секаде се пикаш....Остави ние што се разбираме во нашето поле на интерес да си ја бркаме работата...Малце ти е што си вработена? И се е ОК. Само барем не се чукај во гради дека ти е гаље за мене...не глуми де..тоа сакам да ти кажам...И не ми шири негативна енергија...ми го заеба цел викенд... :@

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Aбре мака ми е да те слушам !!!! Посебно твоето „ДАЛИ МЕ РАЗБИРАШ?“ !!!!!!
    НЕ, НЕ ТЕ РАЗБИРАМ, И НИКОГАШ НЕМА ДА РАЗБЕРАМ КАКО МОЖЕШ ДА БИДЕШ ТОЛКУ ТЕЖОК, ТЕРСЕНЕ ЧОВЕК! Една работа не знаеш да направиш, без да се развикаш, ама барем една. ВО СЕ ШТО ПРАВИШ МОРА ДА УРЛАШ, ПА МАКА МИ Е ДА ТЕ СЛУШАМ БРЕ, НЕ МОЖАМ! А УШТЕ ПОМАЛКУ НЕ МОЖАМ ДА ЌУТАМ И СО МИРНА ГЛАВА ДА ТЕ ТРПАМ БРЕ! НЕ МОЖАМ!
    И кога „мирно“ збориш, и ќе ми кажеш злато, душо, сонце, јас истото тоа го слушам со урлање. Па да му еб*м мајката бре, што не ме фрли Господ на буниште, никој да не гледам, посебно не тебе! И се жалиш, не знаеш ништо за мене, верувај ми дека нема ни да дознаеш никогаш! Не заслужуваш да знаеш што ми се случува во животот. Егоист! Отсекогаш си гледал само за тебе! И да пропаднеме, се ќе биде по твоја вина, и поради твоите грешки во минатото! НЕ СИ МИ МАЖ, КУКАВИЦА СИ!

П.С: И НЕ ТРЕБА ТИ ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОД МЕНЕ, ТУКУ ЈАС ОД ТЕБЕ!

18. sadangel

sadangel Популарен член

Па добро бива ли да бидеш толкав ЛИГУШ море не лигуш туку лигуш-и-пол... :@ :@ :@
    и да те молам изгуби се еднаш засекогаш и не ме прогонувај по социјалните мрежи |(

19. Saraa

Saraa Популарен член

Значи ова луѓето се стварно сите од корист кога им требаш ншто тогаш се вртат колу тебе идиотизам, било што било до сега од сега и јас ќе си гледам за себе па не е фер јас друштвена на сите да им правам друштво а тие мене кога требада ми прават друштво сите ДЕМЕК имаат обврски, па се изнервирав за безврска, башка у последно време ништо не ми иде како што треба што ќе да беше ова јас незнам грда година едвај чекам да помине ужасно се чувствувам во сопствената кожа :(

20. Poppy

Poppy Истакнат член

уфффффффффф :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy:
    оставете ме да живеам како сакам така ке си правам мој живот не ми се мешајте во се и сешто :@