Eб**е тастатурата еб**еееее !!!!!!!! Неможам да пишувам асално нигде лапа букви мамицата нејзина Имам милион грешки и тука кога пишувам, па неможам стално да редактирам ебаго Спојлер сссссссссссссссссссссссссссссссс да ја разработам малку буквава
die Auseinandersetzungen Збор ли е овоа бре, глупи луѓе. Глуп јазик. Кај се запустив, ми иде да се отпишам од сиот хаос и да се омажам!!!!!
Koпиле глупаво,кепец никаков,глупак со ниска самодоверба.Ти ли бре мене ке ме навредуваш. Џабе ти се факултетите кога немаш два грама во мозокот.Засрами се глупаку еден.Мрш пичка ти матер,цркни,умри пукни да ти е*ам искомплексираното теле. Алооооооооо свести се дека ке пропаднеш со тој памет,ти зборувам додека е на време.Ма баш ме брига.Ти губиш.Јас сум на пат да те преболам И ке успеам да знаеш а ти ке си цицаш од к*рот ако го докачиш.
Зар е можно музика толку да нервира некого??? Е моите ги нервира и се развикала намалииии,намалиии ! Па ми влегуваат нон-стоп во соба де ова тражат,де она земат.Зар е толку тешко да ме остават да се опуштам на мир.Се нешто им смета,за се имаат замерки. I feel like crying,I feel like screaming
Скапано време, грдо, најгрдоо! Пу бре, сеа најде да врне, вечерва баш. Каде ќе го ставам чадорот а? КАДЕ?!! Ќе семам да играм со него, ќе се наквасам, целата жива вода.... Цркни време скапано! Чао!
И уште не планира да се јавиш значи денов ми го направив оф леле како ми се рика како ми се плаче ама ај да не ги нервирам моите цел ден нервозна сум да ти *бам мамицата аааааа цел ебан ден те нема бе ако шетај шетај знам дека ти е убаво и мене ми беше убаво кога шетав затоа сега дома ќе седам и ќе те чекам ко дебил некој ТЕ МРАЗАМ ОД ДНОТО ТЕ МРЗАМ
Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!! ПМС-ов ме убива. Сакам да истепам/гушнам некого. Не знам, многу ми е тешко да се одлучам. Не ми се учи, не ми се прави ништо, заборавив еден мк збор. Заборавам и како да зборувам. Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!!
Добро ова ќе има ли крај? Ко некој заговор да е. Трет македонец убиен во Австралија во рок од неколку дена. Плус 4 студенти загинати за 2 месеци. Доста е веќе аман, доста! Дајте убава вест, преку глава ми е веќе.
Пау пау пау, ратататтататат, пау пау пау... Дај другиот овај нема курпуми!! паупаупау, рататататтатат, пау, диш, паппапапау, диш, диш, диш, папапапппауууу. раааттатата!! Зошто го оставам проклетиот скајп онлајн кога не си пред компјутер???? Уааајјјјјј????????? А овие мајсториве пак ко озвучување да редат, а не кујна да местат!!Господе боже,хелп ми!!
Денес не ми е ден, се разбудив со солзи досадно е, ладно е, нервозна сум компиутерот ме нервира, станал е малко бавен се нервирам, што пак пропушив ...сакам побрзо да дојде утре..
ААААААААААА ОВА ГЛУПАВО ВРЕМЕ ЕПТЕН МИ ГО РАСИПА РАСПОЛОЖЕНИЕТО И НАЈЛОШО ОД СЕ Е ТОА ШТО ЧОВЕК НЕМОЖЕ НАДВОР ДА ИЗЛЕЗЕ!!!
СМАЧЕНО МИЈЕ ВИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ те навака те натака се раскостив незнам на која страна да фатам попрво............................ама това ти је сме се фатиле на орото и кего играме до крајот
мори курво една од вчера ми е крената сафрата ако матиш пак нешто кавги да имаме со дечкоми има таја косата до уши искубана целата како некоја неонка на глата шо ти свети има враце да ти ја дам таја периката досега бев мирна разумна сталожена сега има да видиш која сум и шо можам да напрам само имај среќа да ме гибниш само имај среќа... тушла една гнасна тенк еден грозна си мори дај најдиси некој и пестани да не малтретираш психопат еден ама ни за то не те бидва краво една...понастрана од нас јасно
аман овој компјутер, каде ли заглави, што ли му стана-кога ли ке го добијам каде ли им текнува на мувачи, бивши, да ме контактираат, ко да времето застанало а овој после полнокен будилник ако уште еднаш ми зазвони, има да добие тузба па да ме запамети еднаш за секогаш па не срцекршачка, има главокршачка да станам а како успеав да настинам, и толку ме боли грлово зошто мораше во тој што се загледав да е зафатен-зошто кое проклетство ме следи во љубовта
Ке земам да си мавам шамари самата на себе,ке се мавам од зид и ке се акам од земја.Родители бре,ахххххххххххххххххххххххх,толку можат да ти расипат расположението.
ја мразам, ја мразам највеќе на свет полна сум со омраза спрема неа нека ми прости господ ама ја мразам бе грда, необразована мивка ЈА МРАЗАМ !!!!!!!!!!
кретен си не ти доага памет се поголеми сра*а правиш дете од 5 години има повеке памет од тебе уште ова ти фалеше да го направиш, губи се нејќам да те слушам и гледам