Аман бе, учете веќе еднаш! Паразити! Јас скапев од учење, а вие готово да си имате се! А и ти, со кој памет така ме третираш? Да не сум ти женска? Ај побрзо фати ја таа девојка, барем да имам причина да те одбегнувам.
Добро бре, добро!!! Секоја граница на патетика ја претера. Ама секоја!!! Ебати опседнатоста ебати. Безмозочно кретениште. Кажи ми што к** сакаш од мене и готово! На јутуб бре меѓу милијарда корисници да ме најдеш за да ме манијачиш...е врв значи. Ееееј јутуб!!! Не ми се ни верува. Фак фак фак! Оди таму закопај се во саксија со црви и измет и цветај!
Ми недостигаш. Ми требаше време да се навикнам на тебе, а ти ме откачи. Фала ти. И, знам дека џабе го зборувам ова. Ако некогаш ти го направиш првиот чекор на помирување, јас ќе поминам преку гордоста. Сеуште го имам најдоброто мислење за тебе. Всушност, затоа се испукувам.
Како ли, како ли да ја опоравам?! т.е сама да се опорави, оти ова веќе нема смисла! Како да си ја разбуди свеста, доколку ја има секако. Незрело суштество, не знам како не се засрамува за нејзини години! Е ваква сум! Расположение ми уништувааа.
Се нервирам многууу, треба да се штавам 8000 денари и се тоа од брзоплетост Не за џабе рекле, брза кучка слепи кучиња раѓа!
Да ви се пљукнам на животот кучешки какви сте вие гадови?За ова немам пари,за она немам пари а за факултет имате секогаш.Алоооооооооооооооо ти побарав пари за една е*ана фарба.Ф-А-Р-Б-А а не пари за Њујорк Ама ако,ке престанам да одам на факултет и да јадам. Ке барате вие од мене еден ден пари ама јас нема да ви давам туку ке ве пратам во старечки дом.Па да ве видам дали тогаш нема да се свестите што направивте од мене.Еве ви го милото ви синче.Мене ме оставете.А за него,личноста која ја сакав не ми е гајле повеке,нека УМРЕ АКО САКА.
значи ми фали нешто неверајтно многу а не знам шо то,ми иди да отерам се у пм ама не знам како и оти и дали треба едноставно не знам шо ето
Добро бе, јас сфаќам, стварно многу работи сфаќам и се трудам да ги сфатам. Ама да чекаш резултати една ПРОКЛЕТА недела само затоа што си ги ПОВРЗАЛЕ празниците, додека грлото те убива од болки, е тоа, тоа не можам да го сфатам. Уфффф, а јас утре аривидерчи домче, па терапија од петок. Мераци бе, мераци. А до петок, е до петок.... па нек ме боли, се челичам јас.
Ооо, зошто ли опнав 10 гига на Симс, и нејќе никако да се инсталира, ми отиде нетот, нема ништо симнување. Глупо дете бе, глупо, и за една игра ли се давал толку гига, брееееј ќе се акнам со стол.
Ц ц ц ц А баш мислев нели ради годината на раѓање ќе се однесуваш позрело и така ќе им пристапуваш на работите. Ма мрш таму!
Добро бе па да ти е*ам матер у тоа глупачата. Блазе си им на глупите. До 101 ке живеат. Ти му кажуваш едно, тоа друго сфака. Му црташ- пак не сфаќа. Па уште одозгора тебе те прај глупача. Амори кокошке една, ја знам дека ништо не знам, ама ти ПОЈМА НЕМАШ па и тоа не го знаеш. Блазе си ти!
Јас простувам, ама запрашај се до кога. И помисли малку, ако воопшто уште останало малку човечност во тебе-треба ли ова баш на мене да ми го правиш? Не, јас веќе не се надевам на ништо и не очекувам НИШТО од тебе, затоа што ти за ништо не се трудеше, додека јас по цели ноќи не спиев. Ама не, ти не разбираш и никогаш нема да разбешеш. Или па не сакаш да разбереш. Ама твоја работа е, на крај ќе видиме кој губи повеќе. Чукни си ја малку главата... и ОПРАЈ СЕ!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv od prokleti nervoziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
така ми е кога сум глупа и се нервирам за секакви глупости така ми е абе јас будала ај фаќајте онаму сите упичку матер смачено ми е од све од све
Ако уште еднаш во неработен ден ми маваат со баскет дечиштана под прозор и тоа уште во 8 сабајле да не се викам како што се викам ако не им го запалам баскетот само да им падне кај мене у двор, преминаа секоја граница веќе, по цел ден бам бам како баскет ми ја отекоа главата, убаво си врнеше претходниве денови па не можеа да лупаат, санава ганава
Полека пријателке не се секирај толку, ќе ти позајмам јас пари ако ти требаат. Најповолна понуда нудам од сите банки: 0% камата. Нешто во стилот на онаа реклама 0 ден. така и јас ќе си направам реклама: “0% е камата, а за тоа дека треба да се даде друга услуга за возврат не прочита?“ Хех малку се зезам не замерувај, ама во секоја шала и пола вистина како што викаат. ако си наљутена.