Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Нејќамммммм да лупам чушки!!!!!!!!!!!!!!! после ноктитеее ужасссс :@ :@ :@ :@ :@

2. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Аман бе, учете веќе еднаш! Паразити! Јас скапев од учење, а вие готово да си имате се! :fubar:
    А и ти, со кој памет така ме третираш? Да не сум ти женска? :^) :fubar: Ај побрзо фати ја таа девојка, барем да имам причина да те одбегнувам. |(

3. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
  4. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Добро бре, добро!!!
    Секоја граница на патетика ја претера. Ама секоја!!!
    Ебати опседнатоста ебати. Безмозочно кретениште. Кажи ми што к** сакаш од мене и готово!
    На јутуб бре меѓу милијарда корисници да ме најдеш за да ме манијачиш...е врв значи.
    Ееееј јутуб!!! Не ми се ни верува.
    Фак фак фак!
    Оди таму закопај се во саксија со црви и измет и цветај! :@

5. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Ми недостигаш.
    Ми требаше време да се навикнам на тебе, а ти ме откачи.
    Фала ти.
    И, знам дека џабе го зборувам ова.
    Ако некогаш ти го направиш првиот чекор на помирување, јас ќе поминам преку гордоста.
    Сеуште го имам најдоброто мислење за тебе.
    Всушност, затоа се испукувам.

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Како ли, како ли да ја опоравам?! |( т.е сама да се опорави, оти ова веќе нема смисла! :fubar:
    Како да си ја разбуди свеста, доколку ја има секако.
    Незрело суштество, не знам како не се засрамува за нејзини години!
    Е ваква сум! :envy:
    Расположение ми уништувааа.

7. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Се нервирам многууу, треба да се штавам 8000 денари и се тоа од брзоплетост :@ :@
    Не за џабе рекле, брза кучка слепи кучиња раѓа!

8. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Зошто си ставаш лајкови на споствените слики? :?:
    Па штом си ги закачила значи ти се свиѓаат. |(

9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Да ви се пљукнам на животот кучешки :@ :@ :@ какви сте вие гадови?За ова немам пари,за она немам пари а за факултет имате секогаш.Алоооооооооооооооо ти побарав пари за една е*ана фарба.Ф-А-Р-Б-А а не пари за Њујорк |(
    Ама ако,ке престанам да одам на факултет и да јадам.
    Ке барате вие од мене еден ден пари ама јас нема да ви давам туку ке ве пратам во старечки дом.Па да ве видам дали тогаш нема да се свестите што направивте од мене.Еве ви го милото ви синче.Мене ме оставете.А за него,личноста која ја сакав не ми е гајле повеке,нека УМРЕ АКО САКА. :@ :@ :@

10. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    значи ми фали нешто неверајтно многу а не знам шо то,ми иди да отерам се у пм ама не знам како и оти и дали треба едноставно не знам шо ето

11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Добро бе, јас сфаќам, стварно многу работи сфаќам и се трудам да ги сфатам. Ама да чекаш резултати една ПРОКЛЕТА недела само затоа што си ги ПОВРЗАЛЕ празниците, додека грлото те убива од болки, е тоа, тоа не можам да го сфатам. :@ :@

Уфффф, а јас утре аривидерчи домче, па терапија од петок. Мераци бе, мераци. :devil:
    А до петок, е до петок.... па нек ме боли, се челичам јас. :@

12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Ооо, зошто ли опнав 10 гига на Симс, и нејќе никако да се инсталира, ми отиде нетот, нема ништо симнување. ;( :@ :@ Глупо дете бе, глупо, и за една игра ли се давал толку гига, брееееј ќе се акнам со стол. :headbang: :@ :@

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Ц ц ц ц :x
    А баш мислев нели ради годината на раѓање ќе се однесуваш позрело и така ќе им пристапуваш на работите.
    Ма мрш таму! :punch:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  14. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Добро бе па да ти е*ам матер у тоа глупачата. Блазе си им на глупите. До 101 ке живеат. Ти му кажуваш едно, тоа друго сфака. Му црташ- пак не сфаќа. Па уште одозгора тебе те прај глупача. Амори кокошке една, ја знам дека ништо не знам, ама ти ПОЈМА НЕМАШ па и тоа не го знаеш. Блазе си ти!

15. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Јас простувам, ама запрашај се до кога.
    И помисли малку, ако воопшто уште останало малку човечност во тебе-треба ли ова баш на мене да ми го правиш?
    Не, јас веќе не се надевам на ништо и не очекувам НИШТО од тебе, затоа што ти за ништо не се трудеше, додека јас по цели ноќи не спиев.
    Ама не, ти не разбираш и никогаш нема да разбешеш. Или па не сакаш да разбереш. Ама твоја работа е, на крај ќе видиме кој губи повеќе. ;) Чукни си ја малку главата... и ОПРАЈ СЕ!!! :x

16. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv od prokleti nervoziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! :@ :@ :@ :swear:

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    така ми е кога сум глупа и се нервирам за секакви глупости така ми е абе јас будала ај фаќајте онаму сите упичку матер смачено ми е од све од све

18. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.393
    Допаѓања:
    17.613
    Ако уште еднаш во неработен ден ми маваат со баскет дечиштана под прозор и тоа уште во 8 сабајле да не се викам како што се викам ако не им го запалам баскетот само да им падне кај мене у двор, преминаа секоја граница веќе, по цел ден бам бам како баскет ми ја отекоа главата, убаво си врнеше претходниве денови па не можеа да лупаат, санава ганава :@

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    1 слика = 1000 зборови

20. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Полека пријателке не се секирај толку, ќе ти позајмам јас пари ако ти требаат. Најповолна понуда нудам од сите банки: 0% камата. :D Нешто во стилот на онаа реклама 0 ден. така и јас ќе си направам реклама: “0% е камата, а за тоа дека треба да се даде друга услуга за возврат не прочита?“ :rofl: Хех малку се зезам не замерувај, ама во секоја шала и пола вистина како што викаат. :* ако си наљутена.