Ист проблем сакам да спијааааааааааааам нека се деси нешто да заспијам, очи ми се затвараат во кревет коа легнам ама да заспијам јок Веке една недела си имам проблем со спиењево ај да видам со ке направам оваа вечер, може да почнам да плетам а????
Даа кога му беше тешко Еленушка беше тука а сега кој ја шиша не му треба повеќе ма каков идиот е не ми се верува Еленушкее на кого си потрошила толку време
Да да секогаш сум јас таа наивната што верува во убави зборови, а после незнам кај ми е главата? Епа ако, нека ми е, заслужив да си страдам, ај и јас да си го добијам заслуженото (онака како што ми рече и ти вчера) И аман веќе!!! Неможам повеќе го потрошив и последниот атом сила во мене!!!
За тие што имаат проблеми со спиенјето има едни апчинја по име Луната ги пиес поминува пола саат и сакаш,нјекеш мора да спиес двојно ти се гледа
Себични сте ! Родители не е само тоа што на вам ви се случува,дали сте ме прашале мене што ми се случува А???????????? А? Ве мразам што сте себични се е околу вас,вие сте се скарале,вие се карате,вие ова,вие она КАДЕ СМЕ ЈАС И СЕСТРА МИ ? КАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ? Спојлер
Јебем ти Оливиа и нејзините лакови. Леле, леле, што си направив, како со УФО лепак да се излакирав!!!!!
И така нели, јас некни идејќи си од работа, се провлечкав по продавници и си купив нова ташна аген. И си дојдов дома и ја скрив зад комода, ко малите деца за мама да не ја види и да не мрчи дека ми е трета по ред у рок од две недели. И сега, тие си легнаа и јас криминалситички ја измолкнав новата ми ташна да си ја погушкам на раат и што ќе видам - патентот РАСИПАН А колку само бев ќефови, си купив убава, ептен убава ташна за 500 денари. Ах, мамицата нивна, ова било мучка Али ако ми е, кога не ги погледнувам никад стварите што ги купувам, туку дури тие ми ги бутаат во ќеса јас лапам муви И од каде па мене баш да ми се посреќи толку колку што си замислив дека овој пат поминав евтино , а убаво? Леле, се изнервирав многу, многу, најмногу Едит - А баш ми стана чудно, таму видов ташна од ист материјал само различна форма 1100 денари, ама од кај да ми текне бре дека оваа има дефект па затоа е намалена дупло? Ах
глупости да ти е мака дури и да излезеш со родителите повеќе не да ме боли а бре да умрам и повеќе не одам со нив низ цело скопје татко ми ми викаше кај сум излегла така необлечена ладно било плус болна,кога сум била малечка сум била многу поумна а сега сум терала мода а бре лугеееее кога ќе ви дојде паметоттт!!!!!
Епа у п.... м.... веќе! Ми прекисна да одам по бутици и ништо на крај да не си купам! Така вчера, така и денес! А ништо посебно не сакам - фармерки и блуза! Ама во овој глупав град нема ништо по мој вкус!
Абе у ПМ со нашиве „доктори“ Можно ли е по 16 години носење наочари дури сега да ми кажат дека не сум носела добар диоптер Значи стварно немам зборови за стручноста на докториве наши Мамицата нивна
Мразам лижо- пич...чки.... значи човек што прв пат те гледа и да те отепа од фалби (ма да некогаш и си свесен самиот дека е тоа така )иритираа, иритира, прв пат ме гледа таа мене ќе ми кажува вредно ,девојче,прстите му играат домаќинче алооооооооооо запри како гуска што грака си незнаеш ни прв вpечаток да оставиш. Си мислам колкава е вредноста на мама моја па оваа ни обично тесто не знае да смеси, јас девојка млада повеќе од неа знам ,па што прават овие ваквите дома можи ни чинии не мијат како што треба . И кога некој само пофални зборови кажува среќа,радост љубов да имате ова она како бајачка некоја ДОБРО Е ШТО НЕ Е КАЈ МЕНЕ НА ГОСТИ ИНАКУ НА МАМА БИ И ЗАБРАНИЛА СО ВАКВИ ПОНАТАМОШНА ДРУЖБА. Ух врие од простотилуци па после во Европа ќе одиме ...само кога со кој автобус ?
кога ќе ја видам има вратчето да и го скинам нека иде у пм. кај ми го зема дечкото да не беше она јас ќе си бев со него,но ради нејзе ја сеа трчам по него од што сум толку забуљана у него ќе немаше да паѓам по скали кога ќе ми застане на пат ми иде на цел глас да се раздерам MOVE BITCH!! другарка ми ќе треба да носи апчиња за смирување у школо за мене да ме смири бидејки тешко нејзе покрај мене у тие моменти ми дошла у училна што правевте хемија море мрш. средно оделение сме имаш 16 години до толку ли не знаеш да фатиш хемија книга уххх ќе ја искршам.Кога ќе ја видам целата сум ваква
Нашол кој да кажвит за мене. Оди прво види се во огледало на шо личиш па после кажви ми сказни. Извини, извини... Спојлер Вие сте нормални, јас сум рокерката, заборајв...
НЕМАТЕ МОЗОК,НЕМАТЕ НИ ГРАМ МОЗОК ! ПОСЛЕ ОНИ МИ БИЛЕ РОДИТЕЛИ,ОНИ МИ БИЛЕ НЕШТО,НЕ ГИ САКАМ! ЕДНО МАЛО КОПИЛЕ ПУШТИВТЕ У ГРАД САМО,МЕНЕ МИ МРЧИТЕ? МЕНЕ ЌЕ МИ КАЖУВАТЕ ШТО ДА ПРАВАМ? АЈДЕ И ТИ И ОНА ИДЕТЕ У НЕПОВРАТ...ме уништивте.
Ти проклета факинг кокоошке мислиш дека си најдобра? ФАК ЈУ ВЕРИ МАЧ ЕНД ЛИВ МИ АЛОУН оди: по ѓаволите, у пм, у 300 пм, у 200 пм, у100 пм, ма у колку сакаш пм оди само ОДИ па до бога, природо зарем и ти правиш вакви ФАТАЛ ЕРОРС? А, ти? себе си си се нарекуваш кралица :смајлишосекрсти: АНБАИВАБЛ * ти си била најдобра у школоо * ти си била најдобра РИБА (лоооол) * ти си била најдобра другарка * ти си била таа што ке го заведе и ке го оттргне од мене (не дека ми е дечко или маж се свиѓаме дее ) мислам дека за девојче ОД 13 ГОДИНИ ова не е нормално... се јачаш на твоето богатство? мор оди купи огледало дур се на попуст да видиш шо сурат си па после дојди и парај се јака. ДОЈДЕ УСПЕА ДА МЕ ОТТРГЕНШ ОД СИТЕ МОИ ДРУГАРИ/ДРУГАКИ.... (како успеа?????со сите нив се знам 8 години а ти за помалку од една година станаа милничка на сите и ти вруваат на твоите факинг измислици оф јор емти хед) ЕДНОСТАВН-ТЕ МРАЗАМ.... ПРИ ПРВАТА ПРИЛИКА КЕ ТИ ГО КАЖАМ ОВА
Многу ме нервираш гомно едно низаедно... Ќе ти се јавам се користи кога стварно ќе се јавиш................. Аууууууууууууууууууууууууууууууу како да се исконтролирам што те немаше кога требаше да те има и да не се карам. КАко???????????? Од кожа знаеш да ме извадиш, најозбилно... Во вакви моменти, иако се ретки ми иде да ставам крај на целава наша врска, на сета таа убавина... И ти вака ми правиш.... Знам кај си, т.е. претпоставувам и нема да се карам утре ........... Ама зашто бе? Зашто???? Една минута повик е во прашање и тоа ти го барам од многу разумни причини, да не се секирам за тебе,... Не од љубомора!!!!!! Ауууууууууу вријам во себе... Ми иде да плачам за ваква банална работа... Ама ми иде да се исплачам, за да не ти се истурам............. Невероватен си!!!
не е проблем, ако не па срушу ја куќава......вампир еден стар гад!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! незнаеш колку сакам да се иселам од тука и очи да не ти видам, никогаш повеќе!
Добро бе ! Па нели ти здосади со тој глуп лажен профил да отекуваш по цел ден ? "Не прифакај,лажен профил е ова,не сум јас срцкиии " И што сега јас ако немам лажен профил,глупа сум,грда сум ...? Ама да..знам јас ти имаш лажен профил каде каде си позната,дури и те копираат бе.. Ние другите,ништо... И шо ако имаш на профилната фотографија 300 лајкови,и што ако секоја слика ти е со солзи и со пораки од типот "ако те изгубам ќе патам..љубов ти не ми даваш" и сл.. Мислиш ли дека ќе прибереш повеќе внимание,или побргу ќе пораснеш ? Ма немој.. Нели е смешно да се правиш нешто што не си и да се обидуваш да бидеш како некој друг ? I don't give a fu**,nobody gives a f*** се единствените реченици што ги знаеш на англиски,но сепак тие ги напишала таа и таа па сега мора и ти.. Всушност се сомневам дека и знаеш што значат.. Но сепак доколку го напишеш тоа ќе изгледаш поголема..секако.. Бев многу исфрустрирана...И морав да се испукам.
Абеее Еленушкааа 100 пати си рекла дека веќе нема да ти е гајле за никој и 100 пати си ги прекршила ветувањето цццц значи никој не го интересира дека нејзините зборови те повредуваат, па пи*ку матер знае дека немам дечко а тој што го сакам е идиот абее најдобра другарка еј... си фатила дечко и цело време "лелле златцето, леле маченцето лелел душичката колку си се сакаме ај да го јадам" a мене секој збор ме погодува не дека не сакам она да е среќна далеку од тоа и ја посакувам сета среќна на светот али алоооо девојко осет малце има некој кој нема дечко фатено мноооогу време и тоа што цело време го збориш го повредува... Ма ај у пичку матер и ќе ми кажува јас сум ти најдобра пријателка и те сакам како не жими ........ ако ме сакаш нема да ме повредуваш....